FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se ogradim ZAMENE ZORAN ZEKIC NAJBOLJI TRENER koji je vodio FK SARAJEVO od kraja rata..
Ali mi je nekako nejasno da trener ne zeli bit umjesan u dovodjenje igraca, pa on je taj koji najbolje zna sta njegovoj filozofi treba, da se odma razumijemo mozda covjek bas to i radi a nama bacio patku da nebi sutra bilo Zekic uvaljuje svoje igrace bla bla bla…
Ali mi je nekako nejasno da trener ne zeli bit umjesan u dovodjenje igraca, pa on je taj koji najbolje zna sta njegovoj filozofi treba, da se odma razumijemo mozda covjek bas to i radi a nama bacio patku da nebi sutra bilo Zekic uvaljuje svoje igrace bla bla bla…
-
- Kontakt:
Ma nema sanse brate da on ne ucestvuje u odabiru. Pa jil ti bio odgovoran za ekipu da ti ja dovodim igrace koje ja zelim?Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:45Da se ogradim ZAMENE ZORAN ZEKIC NAJBOLJI TRENER koji je vodio FK SARAJEVO od kraja rata..
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Čovjek im kaže koji profil igrača mu treba, ostalo je na njima.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:45Da se ogradim ZAMENE ZORAN ZEKIC NAJBOLJI TRENER koji je vodio FK SARAJEVO od kraja rata..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa to je poenta, nema razlike. Sto je to relevantno uopce spominjati? Sto trazite nebitne stvari da bi srali? I slobodaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:35I po čemu se to razlikuje od najave ničega kada svakako završiš 3? Ti možda tako preferiraš, ja ne, svako svoje. Zato ti drugoligaš sloboda stigne na koševo, očekuje bodove i dobije ih.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:29ok
I sta bolje najaviti duplu krunu pa zavrsit 3. ...ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:24
Naravno da će se svako realan složiti. Pa samo jedan primjer, on otkako je stigao, na svako pitanje o ciljevima niti jednom nije odgovorio da želi duplu krunu (ispravite me videom ako griješim). Sve su neki šablonski odgovori, svaki podcast, svaka izjava.
Ovo gore za kup - stavovi će zauvijek ostati podijeljeni. O dosta situacija sam pričao na tribini i privatno, nisam piskarao sve po forumu, pa se na kraju ispostavi da je i grupa bila istog mišljenja. Opet je data podrška igračima i šefu jer se oni nisu mnogo pitali u nekim utakmicama. Tako ću i ja podržati jer nam je svima u interesu FK Sarajevo, a ne privremeni uposlenici kluba.
Svakako sam naveo samo jedan u moru drugih primjera.
je uzela bodove jer si na kup bio fokusiran. A to da je kup namjesten, onog dana kada se neki adekvatan dokaz iznese da je sve bilo dogovoreno, slozit cu se s tobom. Pozdrav
-
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestu brateubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:07Kakav idiot sa gomilom gluposti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:58Ma ne moraš biti stručnjak da bi znao kuda sve ovo vodi. Moje mišljenje je da Zekić itekako snosi krivicu za svaki prelazni rok. Raja ovdje misli ako on ostavi ovu ekipu, kao on ih zna najbolje, njemu vjerujemo i gotovo. I krene sezona, ne možeš 2 šuta drugoligašima uputiti.f0rest1946 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:35
10000000000000000000000%
**** od prijelaznog roka jedan od gorih a bilo ih je bas bas, jos yebeno ljeto ima igraca na izvoz sad dobrih a imas pare imas sve
Zekića je spasio taj kontroverzni kup, kao i ono navijanje iz autobusa, do kad će imati podršku navijača uz konstantna eksperimentisanja i nedovoljno velike ciljeve za ovako veliki klub, pitanje je mase.
90% nas ga još ne tjera samo radi posebne harizme i jer smo umorni od mijenjanja trenera svake sezone. Ne vjerujem da ga ko podržava zbog rezultata(kojih rezultata?)
A one njegove izjave kako se ne petlja u dovođenje i razgovor sa igračima nego kao ostavlja sve struci - to me najviše iritira. Ako misliš nekoga pridobiti takvim (ne)radom onda se varaš. Za 10 prosječnih bh plata koje uzimaš svaki mjesec, valjda moraš da živiš Sarajevo 24/7, ako treba na koljena ići nekom igraču i dovesti ga na svoju odgovornost, pa i ako odbije pokreni svoje kontakte sa svih strana pa idi još 5 puta pričaj, pokušavaj i ti. Uopšte me nije dojmio ali ću ga još podržati jer bolje rješenje za ovu ligu ćeš teško naći.
Koji kontroverzni kup? Zamisli kazes da si navijac Sarajeva i onda da si osvojio ”kontroverzni” kup a pri tome si izbacio i zrinjski i borac i sve tok dok ti niko nije davao ni 5% sansi u uzvratu.
Kazes da kao podrzavas Zekica pa onda pises gluposti kako te nije dojmio kako nema rezultate kako nema ovo ono. Mada ti si i ranije pokazivao znakove bipolarnosti i gdje ti se misljenje mjenja iz minute u minutu. Samo ne znam sta ovi moderatori rade ali smrdis opasno.
Ona budaletina iShowSpeed luta Balkanom, trebaju sad ljudi iz našeg marketinga forumašima pokazati da nisu pali i nekako premuntati budalu da dođe do shopa, snimi live, postavi story i taguje nas. Nevjerovatna promocija kluba se može preko njega odraditi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
"Namješten kup" je preopširna i teška priča, zato sam ga nazvao kontroverznim, ne bih se sada mogao raspravljati do jutra, pogotovo na temi koja je čitav sjever nazivala takvim imenima prije nepuna 2 mjeseca da bi im i faćo zavidio.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:03Pa to je poenta, nema razlike. Sto je to relevantno uopce spominjati? Sto trazite nebitne stvari da bi srali? I slobodaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:35I po čemu se to razlikuje od najave ničega kada svakako završiš 3? Ti možda tako preferiraš, ja ne, svako svoje. Zato ti drugoligaš sloboda stigne na koševo, očekuje bodove i dobije ih.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:29ok
I sta bolje najaviti duplu krunu pa zavrsit 3. ...
je uzela bodove jer si na kup bio fokusiran. A to da je kup namjesten, onog dana kada se neki adekvatan dokaz iznese da je sve bilo dogovoreno, slozit cu se s tobom. Pozdrav
Najbolji trener FK Sarajevo je Boško Antić a najuspješniji Huref Musemić tako da Zoran Zekić treba još pure pojesti da bi prestigao ovog drugog i bio možda najuspješniji ali nikako najbolji.
Ja mu od srca želim da to postane.
Ja mu od srca želim da to postane.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
A slazes li se sa mnom da se ta kutija nije trebala otvarat bez dokaza na samom pocetku? Jbg smatram da ko klub nismo niti cemo biti u zavidnoj poziciji neko vrijeme dok se ne rjese sve ove gluposti u savezu i sa sudijama. Trebamo biti slozni i podrzavati ekipu dokle mozemoErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:18"Namješten kup" je preopširna i teška priča, zato sam ga nazvao kontroverznim, ne bih se sada mogao raspravljati do jutra, pogotovo na temi koja je čitav sjever nazivala takvim imenima prije nepuna 2 mjeseca da bi im i faćo zavidio.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:03Pa to je poenta, nema razlike. Sto je to relevantno uopce spominjati? Sto trazite nebitne stvari da bi srali? I slobodaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:35
I po čemu se to razlikuje od najave ničega kada svakako završiš 3? Ti možda tako preferiraš, ja ne, svako svoje. Zato ti drugoligaš sloboda stigne na koševo, očekuje bodove i dobije ih.
-
- Kontakt:
Tako je.fks74 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:58Čovjek im kaže koji profil igrača mu treba, ostalo je na njima.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:45Da se ogradim ZAMENE ZORAN ZEKIC NAJBOLJI TRENER koji je vodio FK SARAJEVO od kraja rata..
Nazalost
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Husref je legenda kluba i navijac pravi prije svega. Ali daleko je on od kvalitetnog trenera. Osvajao je jer je imao najbolju ekipu ubiedljivo u ligi, a konkurencije nije bilo ko sto je ima sad. I plus nije bilo lakrdija kakvih ima sad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:24A slazes li se sa mnom da se ta kutija nije trebala otvarat bez dokaza na samom pocetku? Jbg smatram da ko klub nismo niti cemo biti u zavidnoj poziciji neko vrijeme dok se ne rjese sve ove gluposti u savezu i sa sudijama. Trebamo biti slozni i podrzavati ekipu dokle mozemoErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:18"Namješten kup" je preopširna i teška priča, zato sam ga nazvao kontroverznim, ne bih se sada mogao raspravljati do jutra, pogotovo na temi koja je čitav sjever nazivala takvim imenima prije nepuna 2 mjeseca da bi im i faćo zavidio.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:03
Pa to je poenta, nema razlike. Sto je to relevantno uopce spominjati? Sto trazite nebitne stvari da bi srali? I sloboda
- A šta radimo nego podržavamo uprkos raznim blamažama u ovako već sjebanom sistemu. Ako argumentovano kritikujem zekića ili bilo koga drugog, ne znači da ne volim klub. Prvo klub, pa onda svi zekići, mirvići, gulishe itd.
Ja kao neko ko jisam ljubitelj Husrefa, ne mogu nikako reci da je ZZ bolji trener Sarajeva od njega.
O cemu pricate ljudi? Dupla kruna, titule, kupovi, evropske pobjede (i neki sramni porazi).
Treba cijeniti to koliko god on po meni imao losih poteza ali reci da je ZZ najbolji trener nakon rata ... Na osnovu cega?
Najbolji fudbal sto sam ja sarajevo gledao nakon rata je u vakat atromitosa i dzene uscuplica kada smo se 3 dana kasnije prošetali Banjalukom...
Na zalost falio je kontinuitet.
Također i sezona pod vinkom sa rahmanom i 9-11 ... Strasan fudbal...
Cuj nije imao konkurenxiju husref... Joj joj.... Ni vinko ni husref, sklanjali se svi
O cemu pricate ljudi? Dupla kruna, titule, kupovi, evropske pobjede (i neki sramni porazi).
Treba cijeniti to koliko god on po meni imao losih poteza ali reci da je ZZ najbolji trener nakon rata ... Na osnovu cega?
Najbolji fudbal sto sam ja sarajevo gledao nakon rata je u vakat atromitosa i dzene uscuplica kada smo se 3 dana kasnije prošetali Banjalukom...
Cuj nije imao konkurenxiju husref... Joj joj.... Ni vinko ni husref, sklanjali se svi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
A realno nisu imali ko sto ima Zekic sad. Borca na mapi nije bilo kakav je sad. Zrinski takodjer koji ke isto evropu igrao i bio sasvim solidan. Jedino je mozda Zeljo otanjio ali generalno je kvalitet lige na puno vecem nivou.Pantelija je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:34Ja kao neko ko jisam ljubitelj Husrefa, ne mogu nikako reci da je ZZ bolji trener Sarajeva od njega.
I da Zekic ima veci kvalitet od Husrefa (govorim i sa generalne strane ne samo kakav je u Sarajevu). Sta je sve s osijekom radio
ZZ mora uzeti titulu ili napraviti evropski iskorak, da bi ušao u red vecih trenera koji su nas vodili. On još ni Marinovicu nije blizu.
Vinko Marinović 

-
- Kontakt:
Zekić nema kontinuitet dobrih utakmica da bi ga se moglo proglašavati dobrim,a kamo li najboljim.
Prošla sezona čitava toplo hladno,a tako je izgledala i nastavio.
Prošla sezona čitava toplo hladno,a tako je izgledala i nastavio.
Pozovi 911....kako smo samo brzo zaboravili.Pantelija je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:34Ja kao neko ko jisam ljubitelj Husrefa, ne mogu nikako reci da je ZZ bolji trener Sarajeva od njega.
Ja ba i ja se evo čudim...nije imao konkurenciju i suđenje, pa grob te jjebo preživjeli Lukavicu 2007 i onaj pakao, ono misli nogomet se igra tek poslje korone.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, edgarallanpoe04, Ferroviere1987, jurisicduska, rimljanin90 i 59 gostiju.