Seipronto je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:04
pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:53
Seipronto je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:14
Nama fale 3 dobra igrača i bili bi bara bara sa njima, ovako nažalost oni su veliki favoriti, pa njima tri najskuplja igrača vrijede ko naših prvih 11 budimo realni, Mirvah me baš razočarao, mislio sam da je baš ove sezone osjetio impuls i potrebu da podere sa pojačanjima jer je ZZ ostao i imamo perspektivu međutim on hajrova milione a nama pojačanja u rangu Napredka iz Dogloda
Ama bolan polako pa prelazni rok jos nije zavrsen! Ne kontam sta je s vama bas ste poludili
Ti kontas klub ce dat 2 miliona za igraca??
Ne mora dati dva miliona ali ako je profitirao 5 mil u zadnjih pola godine može bar milion odvojiti pa nekoga primamiti bar platom, nekog HNL kapitalca a ne dovoditi antitalente koji ni u Želji ne bi bili klupa
IMHO, ne daju se sve pare od transfera za buduce transfere. Neko je to ovdje pokusao objasniti ali bezuspjesno izgleda.
Ako zaradimo 5 miliona od transfera ne mozes uloziti 1 milion u 1 igraca. Jednostavno nije ta matematika.
Klub treba pare da bi funkcionisao, veliki smo mi vec aparat za tolika ulaganja. Vec 2-3-5 igraca, ako se uzme 10 miliona, onda mozes ocekivati jedan milion za jednog igraca.
Mi imamo vrlo malo sponzora, drzava i opstina i kanton nista ne ulazu u nas, tako da klub ne moze sam da se finansira.
Kad bismo imali pokrivene sve operativne troskove nekim cudom, sponzorima itd, onda mozes ocekivati veca ulaganja u ekipu.
Jednostavno nismo jos tu. Ja ne sumnjam da cemo biti, ali jos nismo.