Šta smo mi uradili na celu sa Mirvicem povodom toga, NIŠTA. Vrhunac dopis napisati ili objaviti glupost na facebook-u. Što sada pred pocetak sezone ne zovemo sastanak da se udruze klubovi? Sa tim istim vicom i nas klub nesto radi, a ni sami ne znamo sta. Malo ne moze kamp repki, malo moze, malo borba, malo nema borbe. Mi dok jasan stav ne zauzmemo i nesto konkretno ne uradimo, handrit ce nas dok mogu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:06Ide savez zivotom,sad ce cijela RS da nam Junuzovica izglasa da bude predstavnik naseg kantona u savezu,ide Vico jos jedno 8 godina na celo saveza,do tada raspravljajte kako treba ulagati u ovo smece od drzave i takmiciti se sa Borcem i Zrinjskim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- belosevic23
- Kontakt:
Velez:
Dizdarevic,
Pidro-Šerbečić-Šabanović
Dizdarevic,
Pidro-Šerbečić-Šabanović
-
- Kontakt:
Yebo vas Memisevic vise frajer je mrtvi prosjek jos nas odbio jedno 5 puta nerealan skroz lik.Preko 5 sezona ne mice iz Kine,UAE zavrsite vise s njimstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:45Kako ti se da kralju?Kojih boljih izbora Turda i Pejovic?Otkud ti uopste pravo da diskreditujes Memisevica pored svih igraca sto imamo na stoperskim pozicijama?I posto si ti insajder ovdje bas jedva cekam da vidim koji ce to bolji izbori doci do evrope,eto iskreno se nadam tim boljim izborima uskoroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:36Memišević je daleko od nivoa od kojeg je nekad bio, pri tome jako skup, ima daleko boljih izbora..
Ni meni se ne svidja izbor ni Turde ni Pejovica ali necemo se jos saginjati frajeru koji je mrzitelj svega iz glavnog grada
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Boljih izbora na tržištu, ko je spominjao trenutne naše igrače?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:45Kako ti se da kralju?Kojih boljih izbora Turda i Pejovic?Otkud ti uopste pravo da diskreditujes Memisevica pored svih igraca sto imamo na stoperskim pozicijama?I posto si ti insajder ovdje bas jedva cekam da vidim koji ce to bolji izbori doci do evrope,eto iskreno se nadam tim boljim izborima uskoroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:36Memišević je daleko od nivoa od kojeg je nekad bio, pri tome jako skup, ima daleko boljih izbora..
Pa to što mi nemamo neki bajan izbor na stoperskim pozicijama, ne čini Memiševića Ramosom iz primea.
Stavljaš mi u usta nešto što nisam rekao, doći ćeš za 3 sedmice i reći da nije nikad došao taj bolji izbor(iako ga nisam nikad ni najavljivao, nego generalno na tržišu ima boljih solucija).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad pocinje prodaja clanskih i godisnjih? Ili su vec poceli?
-
- Kontakt:
A ko je Junuzovića progurao,zašto se ostali klubovi iz Kantona okrenuše protiv Sarajevamaroon46 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:19Šta smo mi uradili na celu sa Mirvicem povodom toga, NIŠTA. Vrhunac dopis napisati ili objaviti glupost na facebook-u. Što sada pred pocetak sezone ne zovemo sastanak da se udruze klubovi? Sa tim istim vicom i nas klub nesto radi, a ni sami ne znamo sta. Malo ne moze kamp repki, malo moze, malo borba, malo nema borbe. Mi dok jasan stav ne zauzmemo i nesto konkretno ne uradimo, handrit ce nas dok mogu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:06Ide savez zivotom,sad ce cijela RS da nam Junuzovica izglasa da bude predstavnik naseg kantona u savezu,ide Vico jos jedno 8 godina na celo saveza,do tada raspravljajte kako treba ulagati u ovo smece od drzave i takmiciti se sa Borcem i Zrinjskim.

- MokraKifla
- Kontakt:
Dobar sa Pjanićem, Džekom....Šmrkom, ima očito jaka leđa, vodi onaj Baoli, gdje se skupljaju sarajevske drolje i sumnjivi tipovi.Gore ce se i krojiti sudbina sarajevskog fudbala.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:43A ko je Junuzovića progurao,zašto se ostali klubovi iz Kantona okrenuše protiv Sarajevamaroon46 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:19Šta smo mi uradili na celu sa Mirvicem povodom toga, NIŠTA. Vrhunac dopis napisati ili objaviti glupost na facebook-u. Što sada pred pocetak sezone ne zovemo sastanak da se udruze klubovi? Sa tim istim vicom i nas klub nesto radi, a ni sami ne znamo sta. Malo ne moze kamp repki, malo moze, malo borba, malo nema borbe. Mi dok jasan stav ne zauzmemo i nesto konkretno ne uradimo, handrit ce nas dok mogu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:06Ide savez zivotom,sad ce cijela RS da nam Junuzovica izglasa da bude predstavnik naseg kantona u savezu,ide Vico jos jedno 8 godina na celo saveza,do tada raspravljajte kako treba ulagati u ovo smece od drzave i takmiciti se sa Borcem i Zrinjskim.![]()
-
- Kontakt:
tu nam je i krajLucas je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:52Dobar sa Pjanićem, Džekom....Šmrkom, ima očito jaka leđa, vodi onaj Baoli, gdje se skupljaju sarajevske drolje i sumnjivi tipovi.Gore ce se i krojiti sudbina sarajevskog fudbala.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:43A ko je Junuzovića progurao,zašto se ostali klubovi iz Kantona okrenuše protiv Sarajevamaroon46 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:19
Šta smo mi uradili na celu sa Mirvicem povodom toga, NIŠTA. Vrhunac dopis napisati ili objaviti glupost na facebook-u. Što sada pred pocetak sezone ne zovemo sastanak da se udruze klubovi? Sa tim istim vicom i nas klub nesto radi, a ni sami ne znamo sta. Malo ne moze kamp repki, malo moze, malo borba, malo nema borbe. Mi dok jasan stav ne zauzmemo i nesto konkretno ne uradimo, handrit ce nas dok mogu.![]()
-
- Kontakt:
Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
Grijesis i to potpuno. Mi smo prekucali ovu ligu,po transferima i zaradjenim parama od transfera igraca i stvorila se odlicna baza za dalju prodaju. Guli,Jatta,Vrban,Ristic,itd. A to i jeste cilj vlasnika,koji je u potpunosti ostvaren. Ne slusas pazljivo Gazdu Tana. Lijepo je receno,razvojni klub za mlade igrace i prodaju istih. Gazdama rezultat,sportski uspjesi nisu u drugom,nego u desetom planu. Tako da sto se tice titula,evropa i slicno- Don't dream dreams !Rule_hz je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:56Ma buraz iskreno da ti kazem, ni nismo nikakav milionerski klub niti bilo sta, 10+ godina mi imamo te bogatase neke i nismo nista napravili u ovoj raspaloj ligi doslovno, niti se ponasamo tako niti ulazamo u igracki kadar niti bilo sta klub nam vodi covjek bez vizije i zelje za uspjehom. Bez obzira na situaciju tu kakva jeste sa jrimosima i tako dalje . Mi smo samo osrednji klub bez ikakvog pokrica i eunujuzma zelje za uspjehom peharima i slicno. Iskorake samo mi navijaci zelimo a ne oko naseg kluba. Generalno mi smo firma kao sve obicne ajmo reci''koliko toliko stabilna''.. mi da imamo jasne ciljeve i zelje pravio bih se zdrav temelj za sve. Ovako igracki kadar jeste najskupljiji i kvalitetan ali ne dovoljno da vladas ovom ligom. Placas drzavi porez i redovno ga trosim uplacujujes a drugi se koriste tim novcem. Nema od ovog nista dok ne dodje neki baja koji ce gospodariti u svim sferama tqko u sportu tako mimo njega.

Sto se tice Rumuna,rano je govoriti ,dok ne vidimo kako cemo izgledati u ovim pripremnim tekmama. No,s obzirom da trenerski mag ,nije uspio za cijelu proslu sezonu ,stvoriti prvi tim i prepoznatljivu igru,tesko je to ocekivati u ovih par utakmica. Gledao sam Slovasko protiv Sahtjara,prekjuce. Seoska ekipa,jeftina ali uigrana i borbena. Vodili su veci dio tekme,na kraju je bilo 1-1 . Dobar protivnik za provjeru.
Rumuni su dosta kvalitetniji,pokusajmo ih iznenaditi !! Bice zanimljivo gledati !

Hvala, ja joj clanske na pocetkuMokraKifla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:50Sezonske na pocetku sezone ili malo prije sezone tako mi je receno u shopu a clanske klasicno na pocetku svake godine

- f0rest1946
- Kontakt:
To i ptice na grani znaju al mnogi ovdje pisu top ovo ono bolji nego prosle sezone...Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
-
- Kontakt:
A šta na to sve naši vele ?Lucas je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:52Dobar sa Pjanićem, Džekom....Šmrkom, ima očito jaka leđa, vodi onaj Baoli, gdje se skupljaju sarajevske drolje i sumnjivi tipovi.Gore ce se i krojiti sudbina sarajevskog fudbala.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:43A ko je Junuzovića progurao,zašto se ostali klubovi iz Kantona okrenuše protiv Sarajevamaroon46 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:19
Šta smo mi uradili na celu sa Mirvicem povodom toga, NIŠTA. Vrhunac dopis napisati ili objaviti glupost na facebook-u. Što sada pred pocetak sezone ne zovemo sastanak da se udruze klubovi? Sa tim istim vicom i nas klub nesto radi, a ni sami ne znamo sta. Malo ne moze kamp repki, malo moze, malo borba, malo nema borbe. Mi dok jasan stav ne zauzmemo i nesto konkretno ne uradimo, handrit ce nas dok mogu.![]()
-
- Kontakt:
E vala ce da se i useće

A kakva je situacija sa Gulijem ? Odlazi li? Da se bar nesto desi pa makar na nasu stetu sto nam odlazi najbolji. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Sta hoce sad, sam je rekao da nece da se mjesa u transfere, to mi je bezmudno..Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
-
- Kontakt:
Ne znam čemu fkt pljuvanje po ovim igračima.
3 naša djeteta. Ništa gori ne bi bio Sabanovic od Unusica ili Pidro kao rezerva na lijevom beku gdje imamo nekakvog Kapetanovica.
Al Hajd.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Hoce jacu ekipu kao i 99% ljudi na ovoj temi, ne znam sta je tu cudno. Jedna od prvih izjava kad je dosao mu je bila u stilu nisam tu da se borim za cetvrto mjesto.Pena je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:02Sta hoce sad, sam je rekao da nece da se mjesa u transfere, to mi je bezmudno..Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
To da se ne mijesa u transfere raja pogresno interpretira. Covjek je mislio reci da nece on pregovarati sa igracima i namisljati sta i koga hoce. On dodje i kaze treba mi, lupam, bek takvih i takvih karakteristika, ovi mu iskopaju 3-4 igraca pa on treba da aminuje ili ne aminuje jednog. To je neki normalan proces po meni, samo je fazon sto treba dovoditi kvalitet, a ne kad hoces stopera potpisu ti anonimusa iz Crne Gore.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], bordobijeli, Jadnimi, nedimmmm1337, Tuce11, zagorski i 59 gostiju.