Nisam ja dzaba od njegove prve utakmice pisao da je ovo najveci kloc! Imamo napad iz kontre 5 vs 3 on bez potrebe suta 20 metara preko gola, danas prodao tri ciste lopte igracima kmelje, gdje su od jedne sanse mogli hladno i zabitimoj uzor-S.G je napisao/la:Hladne glave mogu napisat da je Rustemovic najgori igrac otkako pratim Sarajevo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bolji smo bili, Seljo je ocajan da ne moze bit ocajniji, ne znam na cemu su oni njihovi jadni navijaci zasnivali neki optimizam u pm.
Imali smo vala bruku sansi, gol se morao dati, Cetkovic, Mihojevic, Rustem... jedna je morala uci
Saric i Rustemovic ubjedljivo 2 najgora igraca kod nas, Saric je prodao toliko lopti koje su bile opasne iz kontri da sam vise prestao i brojati, usro onu kontru 4 na 3 cini mi se, Rustem sta reci, Haris Medunjanin FKS-a, dovoljno je. Nepokretan, spor, ma nikakav, nula bodova.
Dulja pokazao da je najbolji igrac ove saban lige, i to onako ubjedljivo, danas najbolji pojedinac meca, kad god je dobio loptu na njemu su bila po 2 ili 3 igraca i uvjek je uspjevao nesto napraviti, steta one sanse kada je Crnkicu spustio u 5 metara na glavu loptu, vidi se da je momak tehnicki svemirski brod za sve nase igrace. Mihojevic odlican, Hodzic onako nedorecen, ni tam ni vam, Bekic imao nekoliko finih prodora po toj lijevoj strani. Sve u svemu ostaje zal jer smo bili bolja ekipa, moralo se ovo uzeti majku mu.
Imali smo vala bruku sansi, gol se morao dati, Cetkovic, Mihojevic, Rustem... jedna je morala uci
Saric i Rustemovic ubjedljivo 2 najgora igraca kod nas, Saric je prodao toliko lopti koje su bile opasne iz kontri da sam vise prestao i brojati, usro onu kontru 4 na 3 cini mi se, Rustem sta reci, Haris Medunjanin FKS-a, dovoljno je. Nepokretan, spor, ma nikakav, nula bodova.
Dulja pokazao da je najbolji igrac ove saban lige, i to onako ubjedljivo, danas najbolji pojedinac meca, kad god je dobio loptu na njemu su bila po 2 ili 3 igraca i uvjek je uspjevao nesto napraviti, steta one sanse kada je Crnkicu spustio u 5 metara na glavu loptu, vidi se da je momak tehnicki svemirski brod za sve nase igrace. Mihojevic odlican, Hodzic onako nedorecen, ni tam ni vam, Bekic imao nekoliko finih prodora po toj lijevoj strani. Sve u svemu ostaje zal jer smo bili bolja ekipa, moralo se ovo uzeti majku mu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Rustemović je totalni amater. A istovremeno povremeni kapiten Fudbalskog Kluba Sarajevo. O čemu pričamo mi ovdje?
Hvala Pavloviću za perfektno skraćen i odbranjen onaj zicer iz prvog poluvremena, ostali... Pa sa 7-8 metara ono nabije loptu 2 metra iznad gola.
Izmjene su mi još veća misterija, šta je pisac htio reći, ne kontam, mada čim je onaj Duljevića faulirao znali smo da će izaći vrlo brzo jer staklene noge.
Hvala Pavloviću za perfektno skraćen i odbranjen onaj zicer iz prvog poluvremena, ostali... Pa sa 7-8 metara ono nabije loptu 2 metra iznad gola.
Izmjene su mi još veća misterija, šta je pisac htio reći, ne kontam, mada čim je onaj Duljevića faulirao znali smo da će izaći vrlo brzo jer staklene noge.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cala je najmanje kriv, ne moze se od go.vana pita praviti... Saric-Rustemovic-Cetkovic najgori vezni red odkako pratim FKS. Za Saida su me mnogi prozivali kad sam rekao da je blize kraju karijere, nego nekom povratku u formu...
2 vezna, 10-ka i napadac...prioritet za naredni prelazni rok.
2 vezna, 10-ka i napadac...prioritet za naredni prelazni rok.
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 16 okt 2016, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:uvjek je uspjevao nesto napraviti
Bolje ni ne zaslužujemo.
Samo Saraj'vo.
2 stopostotne sanse je napravio nasim ublehama, nemoj majke ti. Da je Crnkic glavom s 5 metara onaj zicer bolje opucao ili Rustem debilcina onaj sut sa 7-8 metara iz kontre sad bi covjek imao maestralnu asistenciju, djaba buraz kad u ekipi imamo par debila koji nisu sposobni prazan gol pogoditi.PitarBordo je napisao/la:bodi123 je napisao/la:uvjek je uspjevao nesto napraviti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje ni ne zaslužujemo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
nukleusmember
- Kontakt:
ovo je četvrti derbi na koševu kako gola nismo dali,potpisao bih ovaj rezultat prije tekme ali sada mi ostaje žal jbg a,dulja odličan,marko,novaković i pavlović dobri,ostali nako
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad ce rahmetlija iz Dinama vise zaraditi tu **** platu?? Ko ce odgovarati za cinjenicu da ce nas i on uzeti lopatom, a nece odigrati 90 minuta u komadu??? Gori od Alispahica, yebem vam majku ko ga dovede ba!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jos ne mogu da vjeurjem sta smo sve promasili danas, nije Cala kriv sto Cetkovic ne zna zabiti s 5 metera.
Novakovic, Mihojevic, Duljevic i Pavlovic
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ta 4 igraca su danas zaradili svoje plate, ali nam je vezni red bio za zatvorsku kaznu! Na zimu dovesti samo 2 igraca, nista vise. Ali 2 igraca koja ce imati fine plate, koji ce biti prevaga i prava pojacanja. Isto toliko igraca smije i otici..MCMXLVI je napisao/la:Jos ne mogu da vjeurjem sta smo sve promasili danas, nije Cala kriv sto Cetkovic ne zna zabiti s 5 metera.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I onda, eto ti opet problema. Kod nas je mentalitet takav da ne mozes podnijeti da neko ima vecu platu od tebe, bez obzira sto je zasluzuje.joker90 je napisao/la:Ta 4 igraca su danas zaradili svoje plate, ali nam je vezni red bio za zatvorsku kaznu! Na zimu dovesti samo 2 igraca, nista vise. Ali 2 igraca koja ce imati fine plate, koji ce biti prevaga i prava pojacanja. Isto toliko igraca smije i otici..MCMXLVI je napisao/la:Jos ne mogu da vjeurjem sta smo sve promasili danas, nije Cala kriv sto Cetkovic ne zna zabiti s 5 metera.
Klanovi i sve ostalo, ne nastaju slucajno.
Ali apsulutno se slazem, bolje dva prava igraca nego 8 novih polovnjaka.
jel ti sad jasno nakon ove utakmice zašto stalno pominjem hadzića,veladzića,klarićaMemara je napisao/la:Mihojevic ti je igrao za juniore Akademije ako nisi znao, Kadusic je nepravedno ostavljen na klupi jer trenutno Hodzic nista bolji nije. Kadusic ti je igrao standardno prosle sezonu tako ce aBd i ove. Nije Hadzic nas jedini napadac ima tu i Klaric, licno mislim da se malo pretjeruje u vezi Hadzica.FrancescoTotti je napisao/la: Miho nije vidio akademije, a taj jedan igrac koji dolazi iz omladinaca Kadusic vise i ne dobija priliku...
gdje je Hadzic? Zasto momak ne moze odigrat cijelih 90' u toj akademiji ako je pitanje zasto nije u prvom timu pretesko.
Ok bod, kakve krampe imamo, ja prezadovoljan.
Ali ljudi moj fakat nemam ništa mimo zelenog terena da nekog mrzim ili šta, ali onaj Mikel je obična panjčina, jeste li makar vidjeli danas, što ja govorim 7-8 mjeseci????
Svinjski je na +8, a s ovim igračkim kadrom i borba za evropu je upitna... Prošle sezone su nam uzeli tu evropu, hoće li i ove????????? A mi nijemo opet posmatrati??????????
Svinjski je na +8, a s ovim igračkim kadrom i borba za evropu je upitna... Prošle sezone su nam uzeli tu evropu, hoće li i ove????????? A mi nijemo opet posmatrati??????????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
Dino Obi Poprecni Pas Hrustemovic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hrustemiviću, **** ti sve!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Majkemi ovo je dno dna mi ne mozemo nikoga pobjedi ne vezano za derbi ja ne znam sta smo mi bogu zgrijesili..., imali smo sansi danas nismo znali iskoristiti i zadovoljni sa bodom trebamo biti, sljedece kolo najteze do sada neka nam je bog na pomoci toliko. 
04.10.2009 !!
- Osttribine
- Kontakt:
Zalosno sto je ovakva "igra" iz godinu u godinu na derbijima otjerala i derbi navijace, kojima fkt nemas sta zamjeriti, ovo je zalosno dolaziti i gledati, ali eto to je nesto jace od covjeka, bar za mene koji sam svaku na Kosevu i bar 70% u gostima. Par igraca danas je zasluzilo plate, ostalo sve nogama u potiljak nabiti iz kluba, ah da, jel igrao i onaj sto sa jednom nogom prekucaje hurmašice ovaj ligu mislim.
Jedina sreca u nesreci je sto ove sezone nam je vjerovatno Zeljkan jedini konkurent za Evropu, tj. trebali bi i mi i oni uhvatiti to 2. i 3. mjesto, Sloboda i ubice su u jos gorem qrcu, a Krupa ce posustati kad tad, pa Evropa ne bi trebala doci u pitanje. Titulu mozemo zaboraviti vec sad, Zrinjski je miljama ispred.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kao što sam i pisao, nažalost, znao sam da mi nećemo više od 4 boda osvojiti u ove 4 utakmice, vrlo vjerovatno ostajemo na ova 3 boda iz 4 utakmice, a ako budemo imali baš sreće a Zrinjski svoj loš dan, možda i izvučemo bod.
Bili smo bolji, nisam nezadovoljan ali morali smo i trebali smo dobiti. Mi jesmo loši, ali Željezničar je još lošiji. Ruku na srce, sramota je na što su spala dva najveća kluba u državi, velika sramota.
Kako boli činjenica da su tamo neka Krupa kod Vrbasa, Radnik iz Bijeljine više do sada pokazali od nas i da se nalaze ispred nas a da Zrinjski bježi "samo" 8 bodova, a da su imali sreće (da nisu primali golove u 90+ u gostima protiv Radnika i Širokog), vjerovatno bi sada bila razlika dvocifrena, a bojim se da će, vjerovatno od sljedećeg kola tako i biti.
U 12 utakmica mi smo samo Zrinjskog pobjedili sa 2 gola razlika i sa dobrom igrom.
Jedina dobra stvar po nas je to što je Sloboda pala, što je Široki isto tako jako loš. Tu smo negdje sa Širokim i Željezničarom. Bez dileme, igrat ćemo ligu za prvaka, ako malo pojačamo ekipu, ni Evropa neće biti problem jer su i ostali loši, ali naravno, treba tu gledati i Radnik i Krupu, nismo mi ništa bolji od njih.
Sljedeće kolo gostujemo Zrinjskom, pobjedit ne možemo, a ako izgubimo bit ćemo u problemu, jer bi baš onda zaostajali za ostalim jer i Krupa, Željezničar i Radnik će gotovo pa sigurno pobjediti dok Sloboda dočekuje Širokog. Znači ako izgubimo 5/6 naših konkurenata će, vjerovatno pobjediti ali nadajmo se najboljem.
Bili smo bolji, nisam nezadovoljan ali morali smo i trebali smo dobiti. Mi jesmo loši, ali Željezničar je još lošiji. Ruku na srce, sramota je na što su spala dva najveća kluba u državi, velika sramota.
Kako boli činjenica da su tamo neka Krupa kod Vrbasa, Radnik iz Bijeljine više do sada pokazali od nas i da se nalaze ispred nas a da Zrinjski bježi "samo" 8 bodova, a da su imali sreće (da nisu primali golove u 90+ u gostima protiv Radnika i Širokog), vjerovatno bi sada bila razlika dvocifrena, a bojim se da će, vjerovatno od sljedećeg kola tako i biti.
U 12 utakmica mi smo samo Zrinjskog pobjedili sa 2 gola razlika i sa dobrom igrom.
Sljedeće kolo gostujemo Zrinjskom, pobjedit ne možemo, a ako izgubimo bit ćemo u problemu, jer bi baš onda zaostajali za ostalim jer i Krupa, Željezničar i Radnik će gotovo pa sigurno pobjediti dok Sloboda dočekuje Širokog. Znači ako izgubimo 5/6 naših konkurenata će, vjerovatno pobjediti ali nadajmo se najboljem.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 16 okt 2016, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Veladzic moze ali zadnjih 15 min i uz duzno postovanje prema tebi i Hadzicu, on danas pored krkana Kosorica i Bocucina ne bi imao sta traziti...Primorac je napisao/la: jel ti sad jasno nakon ove utakmice zašto stalno pominjem hadzića,veladzića,klarića
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Tatamata1946 i 5 gostiju.