FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 13 avg 2015, 14:47

AsharaK je napisao/la:Nesto kontam, ukoliko veceras bude X, a mi dobijemo Sirokog, kad se sve sracuna, mi uopste i necemp biti toliko u minusu :mrgreen:
Sutra!
Tom scenariju se i ja nadam. Sljedeće kolo igraju Zrinjski i Široki u Mostaru. Neka to bude još jedan remi. Sarajevo ide Čeliku koji im je uvijek bio neugodan protivnik. Mi igramo kod kuće protiv Veleža.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 avg 2015, 14:50

Oj hljebe, danas je cetvrtak :mrgreen:
Izvinjavam se :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 avg 2015, 14:53

ZaZelju je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nesto kontam, ukoliko veceras bude X, a mi dobijemo Sirokog, kad se sve sracuna, mi uopste i necemp biti toliko u minusu :mrgreen:
Sutra!
Tom scenariju se i ja nadam. Sljedeće kolo igraju Zrinjski i Široki u Mostaru. Neka to bude još jedan remi. Sarajevo ide Čeliku koji im je uvijek bio neugodan protivnik. Mi igramo kod kuće protiv Veleža.
mojne tih racunica tek liga pocela najbitnije je da Zeljo ide pravim putem i da igra lijepo .
Sto se mene tice samo da evropu izborimo i onda uz malo i srece :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 13 avg 2015, 14:59

tm8782 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja se ne mogu oteti cinjenici da mi nemamo nekoga u klubu ko se brine za sportski aspekt kluba. Gredi svaka cast sto se tice finansija i upravljanja ali on je sirov za upravljanje igrackim kadrom jer ga vidi kroz cifre. Oda je odlican strucnjak na klupi pa samim tim pozicija sportskog direktora bi trebala biti necija ko poznaje igrace ligu menadzere fudbal kao igru. U ovom trenutku to je mjesto gdje najvise skripi. A moze nam se to obiti o glavu jako brzo i nama i upravi ako ne shvate cemu ih to vodi.
Nema bas puno ljudi koji to znaju kvalitetno radit, mislim da je to jedan od razloga sto je Alilhodzic tu gdje jeste, jer su se vodili politikom ako vec nemamo koga kvalitetnog bolje da je neko nas da voli klub nego neko sa strane ko ce samo uzimat pare i jednako zabusavat. Meni barem tako izgleda, nisam neki insajder pa ne znam koji su bili kriteriji.
Ima ljudi moze se naci, zasto da te kosta neko u svakom segmentu(finansijski, igracki...) a mozes platiti(vise) nekoga da brine o tome. Tu ces platiti znaci vise covjeka, ali ces dobiti na igracima i drugim stvarima. Jer ako dovedes igraca za neke pare, siguran sam da ga od nas mozes prodati i zaraditi na njemu. Evo konkretno mi covjek kaze da mi vec sad na Blagojevicu mozemo uzeti 200 000KM. Da ga sad na zimu ponudis. Znaci stvar je u odabiru i riziku. Ni jedan menager nije uvijek pogodio sa svakim igracem. Za dovodjenje Stokica i Blagojevica su zasluzni drugi ljudi iz uprave. Tako da ne pomislite da je to uradilo rukovodstvo zaduzeno za igrace. Za neke stvari moras da imas mu.da, jednostavno da i sam rizikujes. Nece igrac sam doci na lijee oci da potpise i da pristane sta god da mu ponudis, hoce neki lijevi da ih ne navodim. Ali i ti lijevi opet nece doci za "DZ". Znaci da bi obavljao posao koji obavljas moras prvo da rizikujes, da si dobar pregovarac(mi nemam takvog u tom segmentu), da si spreman da igracu odmah poslije dogovora (usmenog) predocis ugovor da potpise, a ne cekati... da se angazujes na svim poljima, da si profesionalan i da si svima dostupan kad trebas(za taj posao) itd itd... Prije svega moras biti i "maher".
Slazem se sa svim, samo sto je do sad politika kluba bila ne trosi feninga ako ne moras. Mislim da ce stvari popravljati dosta brze u narednom periodu jer smanjujemo dug, licenca nece biti upitna pa cemo imati vise prostora i za rizik i za ulaganja u stvari koje nisu minsu na racunu. Mislim da niko osim Odovica ove sezone nije ocekivao da cemo proc drugo pretkolo pa nisu htjeli bacati pare na igrace, sto se pokazalo pogresno slazem se, jer da smo doveli desnog beka mogli smo proci Standard al dobro, na greskama se uci. Vidjeli smo oglase na zvanicnoj trazimo direktora marketinga i ekonoma znaci da bi uskoro tu trebalo biti napretka nekog.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 13 avg 2015, 15:06

napoko, u subotu janje :D :cool: :tokralju:

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 13 avg 2015, 15:09

Da nije Kozarić ˝janje˝? :D

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 13 avg 2015, 15:10

Ima li neko kakvih info, da li ce biti organizovani autobusi za Siroki?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 avg 2015, 15:16

:?:
EdisMulalic je napisao/la:Ima li neko kakvih info, da li ce biti organizovani autobusi za Siroki?
Nema toga prijatelju i nece biti zadugo.. Bice kombija :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 13 avg 2015, 15:17

Hajde Eldine potpisi i jos Nijaza vratiti pa da konacno ozbiljno racunamo na trofej

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 13 avg 2015, 15:18

Minjore je napisao/la::?:
EdisMulalic je napisao/la:Ima li neko kakvih info, da li ce biti organizovani autobusi za Siroki?
Nema toga prijatelju i nece biti zadugo.. Bice kombija :thumbup:
Je*iga, šteta. Fala tii :salut:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 13 avg 2015, 15:20

Moram pohvalit vašeg trenera. Uz to što mislim da je definitivno jedan od najboljih u ligi, njegove izjave su uvijek odmjerene i realne. I lik je baš nekako dopadljiv općenito. Uglavnom svaka čast, malo ih je takvih.
NK Široki Brijeg

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 avg 2015, 15:27

Evolve je napisao/la:Moram pohvalit vašeg trenera. Uz to što mislim da je definitivno jedan od najboljih u ligi, njegove izjave su uvijek odmjerene i realne. I lik je baš nekako dopadljiv općenito. Uglavnom svaka čast, malo ih je takvih.
Ma Oda je gospodin samo takav. ;)
Malo je i takvih koji ce napisati komentar poput tvog.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 13 avg 2015, 15:36

"Gasprom" je zbog toga, ali i zbog brojnih medijskih najava dolaska ove kompanije u Borac i najave okupljanja navijača na pumpi u Banjaluci u znak podrške ovim razgovorima, uputio i zvaničan dopis Fudbalskom klubu Borac u kojem ih je obavijestio da niko od njenih predstavnika nikada nije pregovarao niti imao bilo kakav kontakt sa klubom.

Evo sto se tice Gasproma, nista od sponzortva Borca...

Nek nasa uprava proba nesto, kako bi to mocno bilo ;)

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 13 avg 2015, 15:37

droba je napisao/la:napoko, u subotu janje :D :cool: :tokralju:
Bojim se da nam ne prisjedne kada dodje cestitka iz porezne.....

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 avg 2015, 15:38

Kakvo sad janje, kakva sad porezna?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 13 avg 2015, 15:38

Možda ćete me ismijati ali za sportskog direktora treba angažovati neko ime tipa Konjića, Šabana (Refika), pa nešto kontam bi li onaj Meša mogao uraditi i tako to. Ne mogu sad da sjetim potencijalnih imena, ali nešto u tom fazonu. Dakle, neko ko kad se pojavi igraču da se ovaj malo Sj. eb e.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 13 avg 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

CARSON

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 13 avg 2015, 15:39

DANDY je napisao/la:
Bojim se da nam ne prisjedne kada dodje cestitka iz porezne.....
Šta je sad u pitanju :crazy: :crazy:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 13 avg 2015, 15:41

Ne radi porezna subotom

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 avg 2015, 15:46

Dobro ga vezite da ne pobjegne..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 avg 2015, 15:47

Radi radi.....
Rezultat je to nedavne posjete porezne inspekcije klubu.
I nismo samo mi u pitanju nego svi klubovil odnosno udruzenja gradjana.....mi smo nekako najboljej prosli....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 38 gostiju.