Hoce li taj covjek ikad u penziju jbte. Da nam se njega rijesiti redovno bi SIrokog uzimalisalle86 je napisao/la:nema puno pametovanja u vezi širokog...zna se odakle prijeti najveća opasnost
zaustaviš vagnera i riješio si pola posla

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hoce li taj covjek ikad u penziju jbte. Da nam se njega rijesiti redovno bi SIrokog uzimalisalle86 je napisao/la:nema puno pametovanja u vezi širokog...zna se odakle prijeti najveća opasnost
zaustaviš vagnera i riješio si pola posla
U superlativu nisam nista napisao. Superlativ...treci stupanj komparacije. To je ono kad komparativu pridjeva dodas prefiks NAJ. Ne vidim to nigdje u mom postu.Hadzijalagic je napisao/la:Diskutovanje na forumu sigurno neće uticati na dogadjaje u klubu i atmosferu. Zašto se svaka kritika dočekuje na nož? Pa ne može se pričati u superlativima o stvarima koje nisu baš kako treba.. Evo i ti pričaš o jednom evidentnom problemu a ne tako davno rasturili smo suradnju sa Doganom koji je jedan od najvećih stručnjaka u BiH. Omladinci već trpe zbog toga što se vidi i na rezultatima.FKZ1921 je napisao/la: Kreira se negativna prica bez veze. Uvijek su treneri od uprava trazili igrace i uvijek ce traziti,koliko god ih imali...Cinjenica je da Oda,za razliku od nekih drugih trenera,ne kuka i ne trazi igrace javno. Ali je to u klubu svakodnevna tema. I traze se igraci.
Vracamo se na pricu o tome da nam je upravljanje strukom postao ozbiljan problem u klubu. A struku cine strucnjaci za nogomet,za samu igru,igrace,trenere...na celu sa nekim ko bi trebao,na bazi znanja,autoriteta,kompetencija,da objedini,koordinira,usmjerava,predlaze upravnom odboru...sve vezano za struku.
Na zalost,u ovom momentu u klubu nememo takvu osobu.
Uprava je svjesna toga.Zbog toga su i reducirane ovlasti. Ali niko nema rijesenje u dzepu. To isto tako ne znaci da treba pljuvati ljude koji sad rade dio tih poslova. Dobili su te zadatke,trude se da urade onako kako najbolje umiju,u okviru kompetencija koje imaju. Ima tu i dobrih stvari,ali klubu definitivno trebaju bolja rijesenja.
Niko nikog ne pokusava prevariti eventualnim nedovodjenjem igraca. Zar su treneri koji su bili prije Ode u zadnjih dvije godine,od kad se krenulo sa restrikcijama(Amar u zadnjoj sezoni,Dino i Adzem),bili u boljoj poziciji kad je dovodjenje igraca u pitanju? Nisu sigurno. Dapace.
Ja bih baš volio znati konkretne razloge zbog čega je pukla tikva u vezi Dogana. Ako neko zna bilo bi lijepo da napiše.
Što se mene tiče ljudi u klubu imaju punu podršku ali se mnogim stvarima mora pristupati puno ozbiljnije ako želimo konkretan napredak.
Bio je i nije jos nista zavrseno sada je VD Stilic, bio je konkurs i za marketing i konkurs za finansije.To su dobre stvari jer tu su i neki momci koji su poceli raditi a vrijedni su pismeni, elokventni. Sama organizacija kluba nakon ovoga izgledace bolje i funkcionalnije sto je najvaznije. Druge su stvari problem mi smo sportsko drustvo i sportski usjeh je kruna svega a nekako pa reci cu najmanje paznje ide tamo gdje bi trebalo najvise, mozda ne najmanje ali to zasluzuje mnogo vise pozornosti. Jedan ispravan potez i odluka u tom segmentu te vadi i iz dugova i gura naprijed sreca postoje i ljudi u klubu koji i ovo razumiju.ceze je napisao/la:U vezi omladinskog pogona, zar nije nedavno bio konkurs za šefa (koordinatora) omladinskog pogona ?
Dokle je to došlo ?
Možda se i varam, nisam siguran.
Mislim da nije..lisander je napisao/la:Sta je sa Amirom, Jel u konkurenciji za tim veceras
Sta se desava, pile je pisao o nekom ubleharenju da li to ima veze s AmiromMinjore je napisao/la:Navijaci krenuli sa Grbavice, sretno braco..
P.S. Nije Amir ni otisao u Sb..
Ma jok, momak povredu vuce i nije spreman, kakvo crno ubleharenjelisander je napisao/la:Sta se desava, pile je pisao o nekom ubleharenju da li to ima veze s AmiromMinjore je napisao/la:Navijaci krenuli sa Grbavice, sretno braco..
Ma nema pusti gluposti. Momak je povrijedjen od utakmice sa Standardom.lisander je napisao/la:Sta se desava, pile je pisao o nekom ubleharenju da li to ima veze s AmiromMinjore je napisao/la:Navijaci krenuli sa Grbavice, sretno braco..
cuj ubleharenjelisander je napisao/la:Sta se desava, pile je pisao o nekom ubleharenju da li to ima veze s AmiromMinjore je napisao/la:Navijaci krenuli sa Grbavice, sretno braco..
Mojatvthemaniaks je napisao/la:hoce li biti gdje prenos
Nisam baš upućen pa ne mogu ni komentarisati to da li je i koliko je pažnje posvećeno sportskom segmentu kluba, meni ovo za sad izgleda dosta pristojno iako, ponavaljam, nisam neko ko je upućen, ko ima neke informacije od ljudi koji su u klubu ili bliski njemu i ja vidim samo taj finalni dio rada Uprave kad su sportski segment kluba i igrački kadar u pitanju. Može bolje (i mora), ali mi ne izgleda loše.pile87 je napisao/la: Bio je i nije jos nista zavrseno sada je VD Stilic, bio je konkurs i za marketing i konkurs za finansije.To su dobre stvari jer tu su i neki momci koji su poceli raditi a vrijedni su pismeni, elokventni. Sama organizacija kluba nakon ovoga izgledace bolje i funkcionalnije sto je najvaznije. Druge su stvari problem mi smo sportsko drustvo i sportski usjeh je kruna svega a nekako pa reci cu najmanje paznje ide tamo gdje bi trebalo najvise, mozda ne najmanje ali to zasluzuje mnogo vise pozornosti. Jedan ispravan potez i odluka u tom segmentu te vadi i iz dugova i gura naprijed sreca postoje i ljudi u klubu koji i ovo razumiju.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, perodeformero i 72 gosta.