Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 06 feb 2014, 22:54

Virtu4l je napisao/la:
"Sretan sam što sam dobio priliku upoznati selektora. Zadovoljstvo je moje što je on poželio da ima moj reket. Ovu ideju nisam mogao odbiti i sretan sam što smo sve uspješno realizirali. Hvala ekipi TV1 što su uspjeli sve ovo organizirati. Nadam se da neću razočarati ni selektora ni navijače BiH i očekujem da ću u skorijoj budućnosti i odigrati jedan gem protiv selektora“ istakao je Džumhur pred kojim je nastup na turniru u Italiji.
Damir poklonio Safetu Sušiću reket sa Australian Opena.
Sad ce Pape da reketira :mrgreen:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 06 feb 2014, 23:09

harishp je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:NIŠTA SE NE BRINITE BRAĆO,JA VJERUJEM DA ĆEMO MI NJIH SVE DOBITI AKO BOG DA :) TO JEST PREVEST NA NAŠU STRANU,DAJTE MALO POZITIVE :D

slika
Kladim se da strucnjak nije ni cuo za Gudelja igraca .sa BH drz kao ni njegov strucni štab amatera.
@Mravi Zut,gdje ti vidis GuNdelja tu?
Gudelj Nemanju samo sto ti skontati ne mozes.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 feb 2014, 23:24

Jeste li vi da se Safet otpusti prije svijeskog prvenstva ili da ide na S.P iili dovede neki drugi trener kao na primjer Kodro lupi nako mahinalno njega!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 06 feb 2014, 23:28

Sljedeci selektor samo moze bit Halilhodzic, to je najbolji trener.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 feb 2014, 23:35

adal je napisao/la:Jeste li vi da se Safet otpusti prije svijeskog prvenstva ili da ide na S.P iili dovede neki drugi trener kao na primjer Kodro lupi nako mahinalno njega!
Na zalost ima tih sa tim razmisljanjem da se sad smjeni Safet pa da nas neko drugi vodi na SP, to bi bilo isto kao kad bi se svi skinuli u donji ves u uletili u minsko polje, eto kako je to genijalno razmisljanje. Sto bi jedan takav rekao da to treba uradit tj. smjenit Susica i dovesti Vahida i minimalno smo u cetvrtfinalu.

Samo opusteno njega niko nece smjenti, dati mu otkaz sem ako sam ne ode, a budi siguran da ce nas voditi na EP 2016!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 07 feb 2014, 00:03

AlenHalilovic je napisao/la:Sljedeci selektor samo moze bit Halilhodzic, to je najbolji trener.
Daj Boze.. Vaha bi repci legao ko budali samar. :mrgreen: Taman za Evropsko prvenstvo.
shandrlike-tandrlike

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 feb 2014, 01:38

Sljedeci selektor treba da bude Kruno Jurcic da ga mozemo odyebat' i doyebat' nazad kad god pozelimo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 feb 2014, 01:58

Sabinho je napisao/la:Sljedeci selektor treba da bude Kruno Jurcic da ga mozemo odyebat' i doyebat' nazad kad god pozelimo.
slika
slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 feb 2014, 02:06

reptile je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Sljedeci selektor samo moze bit Halilhodzic, to je najbolji trener.
Daj Boze.. Vaha bi repci legao ko budali samar. :mrgreen: Taman za Evropsko prvenstvo.
Pa nije covjek budala. Sta treba, da nas odvede na Evropsko i da mu se onda hebe sve po spisku sto je igrao ovaj, a ne onaj i sto zove ovog, a ne onog. I onda jos ona prejaka fora, kao imali smo laganu grupu, ovo bi svako prosao.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 feb 2014, 03:12

Elegant je napisao/la:
adal je napisao/la:Jeste li vi da se Safet otpusti prije svijeskog prvenstva ili da ide na S.P iili dovede neki drugi trener kao na primjer Kodro lupi nako mahinalno njega!
Na zalost ima tih sa tim razmisljanjem da se sad smjeni Safet pa da nas neko drugi vodi na SP, to bi bilo isto kao kad bi se svi skinuli u donji ves u uletili u minsko polje, eto kako je to genijalno razmisljanje. Sto bi jedan takav rekao da to treba uradit tj. smjenit Susica i dovesti Vahida i minimalno smo u cetvrtfinalu.

Samo opusteno njega niko nece smjenti, dati mu otkaz sem ako sam ne ode, a budi siguran da ce nas voditi na EP 2016!
Neka nas vodi u propast :? boli ga... zah. njemu smo otisli na SP.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 07 feb 2014, 03:28

Moje neko misljenje o Safetu Susicu kao selektoru jeste da je on stvarno nezainteresovan za reprezentaciju, moguce zbog tih 10 hiljada koje su njemu mizerne. Koliko znam u ove 3 godine od kako je selektor mozda je jednom ili dva put otisao i pogledao tekmu nekog naseg igraca.. Kad pogledam ove njegove klubove koje je vodio prije repke sve jedan je amaterski i nikad nikakav rezultat snjima nije napravio..ali brate tvoj rezultat sa repkom bi ti mogao donjeti neki bolje palcen angazman u klubu liga 5tice. tako da ko kaze da je on trenercina je stvarno pametan...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 feb 2014, 08:50

suhakrpa je napisao/la:
reptile je napisao/la:
Pa nije covjek budala. Sta treba, da nas odvede na Evropsko i da mu se onda hebe sve po spisku sto je igrao ovaj, a ne onaj i sto zove ovog, a ne onog. I onda jos ona prejaka fora, kao imali smo laganu grupu, ovo bi svako prosao.
Vaha nije tip da se dovede u takvu situaciju, budi siguran. Koliko mizeran moras biti da te navijaci kritikuju i vrijedjaju a odveo si repku prvi put na SP, katastrofa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2014, 08:55

bhsport je napisao/la:Vaha nije tip da se dovede u takvu situaciju, budi siguran. Koliko mizeran moras biti da te navijaci kritikuju i vrijedjaju a odveo si repku prvi put na SP, katastrofa.
Bilo bi veoma zanimljivo vidjeti Vahu na klupi reprezentacije. Mada sam i dalje mišljenja da ga naš savez ne može priuštiti, a za te pare se možda može dovesti i neko veće trenersko ime.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 feb 2014, 08:59

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Vaha nije tip da se dovede u takvu situaciju, budi siguran. Koliko mizeran moras biti da te navijaci kritikuju i vrijedjaju a odveo si repku prvi put na SP, katastrofa.
Bilo bi veoma zanimljivo vidjeti Vahu na klupi reprezentacije. Mada sam i dalje mišljenja da ga naš savez ne može priuštiti, a za te pare se možda može dovesti i neko veće trenersko ime.
Iskreno, sada sa kesovinom za SP, ietkako smo konkurentni za jakog selektora koji ce nas podici nivo iznad ovog sada.
Nije nuzno da mora biti Bosanac i Hercegovac, ali ja nekako preferiram ove nase.
Pored Vahe, volio bih vidjeti Bajevica, on je itekako profesionalan, kao treca opcija Mehmed Bazdarevic ...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 feb 2014, 09:05

dobro pitanje! Koliko god i ja smatrao da je Safet dno dna, ne bih da ga se mijenja prije SP, on je ugradio dio sebe u te nase uspjehe, ni blizu kao igraci, ali je ugradio..
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 feb 2014, 09:07

xavi26 je napisao/la:
dobro pitanje! Koliko god i ja smatrao da je Safet dno dna, ne bih da ga se mijenja prije SP, on je ugradio dio sebe u te nase uspjehe, ni blizu kao igraci, ali je ugradio..
Ista stvar, ne gotivim ga, ima dosta mana i gluposti, ali je zasluzio da odradi SP ako vec dodje do toga.
Najbolje bi bilo i njemu i nama da nakon SP mi nadjemo drugog selektora a Pape valjda moze naci neki klub da po ko zna koji put dokaze svoju strucnost.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 07 feb 2014, 09:10

Cuj otpustiti ga prije SP. Grijesi on dosta oko potencijalnih igraca i zbog toga ga treba kritikovati, ali ovo je njegovo SP, koje je zasluzio sa ovom repkom, i vodice nas na SP.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2014, 09:24

Bajević je bio impresivan u Grčkoj, ali samo u Grčkoj, tamo je radio čuda. Sad se uvalio u fotelju, ne znam koliko je on dostupan!? Mada, obzirom da je bio član komiteta za normalizaciju, možda je to i moguće.

Što se tiče Meše, sa njim se ovo ludilo nastavilo.

Volio bih da pokušaju dovesti Antaru, po meni najvećeg trenera sa ovih prostora svih vremena. Srbiju je vodio za nekih 300.000€ godišnje, to se može priuštiti, plus bonusi za odlazak na veliko takmičenje. Pod njegovom palicom, mislim da bi se ovi mladići puno lakše donosili odluku da igraju za nas. Svi se sjećamo kako nam je uzeo Subotića. Srbi su ga se odrekli na njima svojstven način i sad je jasno koliku su grešku napravili.
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 feb 2014, 10:04

bhsport je napisao/la: Vaha nije tip da se dovede u takvu situaciju, budi siguran. Koliko mizeran moras biti da te navijaci kritikuju i vrijedjaju a odveo si repku prvi put na SP, katastrofa.
Ova recenica bi zapravo trebala ovako da glasi:

Koliko trebamo biti mirzerni i bezobrazni da kritikujemo selektora koji je odveo reprezentaciju po prvi put na SP. Ciro nije ni u polufinalu 98 valjao, ljudi su govorili "ovako treba, onako treba", a potrebno je mozda bilo 15 godina da prodje da ljudi shvate koliko je zapravo napravio.

Ne znam dokle cemo mi dogurati, ali kolicina mrznje koja se iznosi prema selektoru je golemo disproporcionalna uspjesima reprezentacije za koje je i on sigurno zasluzan.

Mnogi ce laici reci da je on samo sjeo u vec pripremljenu kociju koja cak ima i svog kocijasa, tako da on nije nista ni morao da uradi osim da se zavali i uziva kako igraci igraju, no neka... Kod nas je to kako bi mi rekli obicaj da pljujemo po drugima i prosipamo "pamet" naokolo, a obicaje jelde treba njegovati...
Pa on je odveo tim na SP, kojim pravom ga neko moze sada otpustiti? Zato sto ne zove neke igrace koji bi u najboljem slucaju sjedili na klupi? Pape ima puno pravo da ode na SP i izgubi sa svojim igracima i tri utakmice (sto se naravno nece desiti), on ga je kao selektor izborio s njima.

Zar ti mislis da bi iko normalan onda dosao da trenira BiH da vidi da se ponasamo ko idioti, da otpustamo selektore u takvim okolnostima. Pa Mamic vam nije ravan!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2014, 10:08

To više govori o navijačima, a ne o selektoru.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.