Dosta igraca iz prvih 11 im je van forme, šta li ce Brko smisliti
Previše je tu pitanja.
Da ne dožive brodolom, kao u Brazilu...sve je moguće.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Sve je moguće.let3 je napisao/la:Baš me zanima kako ce igrati Španija na ovom Euru.
Dosta igraca iz prvih 11 im je van forme, šta li ce Brko smisliti...ko ce im igrati špica
Costa ili Paco (ili možda Morata), ko ce im igrati krila
Pedro i Mata koji su u lošoj formi . Fabregas isto u lošoj formi, Isco takođe, Silva onako itd.
Previše je tu pitanja.
Da ne dožive brodolom, kao u Brazilu...sve je moguće.

I ja mislim da bi Morata trebao biti prvi špic, momak igra mamojebackiKawhi je napisao/la:DDG
Juanfran Pike Ramos Alba
Buskec
Koke Iniesta
Lucas Saul
Morata
i prvaci Evrope.
Lillard je napisao/la:Isco bi u Barcinom sistemu bio novi Iniesta.
Mogli smo ga imat. Ko i Modrica. Al ne Fabregasa jbenog cemo dovest, lijepa prica.
Nije zaslužio poziv ispred mamojebca Aduriza, koji trpa nemilice i u 35 godiniSlevinKelevra je napisao/la:Kad Brko objavljuje spisak? Bolje bi bilo da na njemu vidim jedno ime: Fernando Torres.![]()
[youtube][/youtube]
Aduriz mi je sigurica.let3 je napisao/la:
Nije zaslužio poziv ispred mamojebca Aduriza, koji trpa nemilice i u 35 godini![]()
Pa Brko i nema nekih opcija puno...napadaci su mu baš u lošoj formiSlevinKelevra je napisao/la:Aduriz mi je sigurica.let3 je napisao/la:
Nije zaslužio poziv ispred mamojebca Aduriza, koji trpa nemilice i u 35 godini![]()
Torres umjesto onog brazilskog smecara Coste.
A i to što kažešSlevinKelevra je napisao/la:Pa, eto... I Nolito se vodi kao napadac. On, Morata, Aduriz, Torres i Paco kao rezerva. Dovoljno. Svakako ce prvi strijelac ekipe biti Silva ili Fabregas.
Ma, ja mislim da Iker sam sebe ne bi stavio na gol nakon svega. De Gea prvi golman, on nek udje kod 3:0 u finalu i svi sretnimessilla je napisao/la:Meni je zanimljiva ova situacija oko golmana. Ikeru je ovo trebalo biti oproštajno prvenstvo, ali nema šanse da ga smije staviti na gol nakon onakve sezone u Portu. Mislim da bi ga razapeli nakon nekog kiksa, ne bi se više smio vratiti u Španiju.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.