FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:29

Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 24 mar 2010, 12:30

Dirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu :D
ma pusti,docekalo dijete nakon dugo vremena da ode na stadion pa se ne skida sa kompa do pola 3 i onda pravac stadion ;)

btw. okupljanje fukara je u 12 ? jesi se to prepo nereda pa ne smijes izaci iz kuce? :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:32

TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne citam naopako novine znam koja je sloboda nema potrebe nisam ja ko gospoda iz Sarajeva mislim na FK i kada smo 4 ja sam prvi bitno je reci da sam prvi :D nema potrebe dobro znam koja je sloboda :D
Pusti ih,vidis da su dosli provocirat,nego ides li na tekmu ??
Dirk je napisao/la:Pa da frajer se maksimalno napalio na ovu tekmu , i samo prica o belajima i neredima dosadio je i Bogu i narodu :D
Nisam ja dosadio vec kazem bolje da ne bude belaya,a ti ocito stvarno nemas druga posla nego da provociras :) napisi sta normalno,jer vjerujem da je HZ dosta belaya ??
roki... je napisao/la:
ma pusti,docekalo dijete nakon dugo vremena da ode na stadion pa se ne skida sa kompa do pola 3 i onda pravac stadion ;)
Sto nisi dosao na tekmu ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:35

Nije mogao doci na tekmu , ali bar na domace moze :D

Sta ti mislis , hoce biti belaja i nereda nisi nam odavno pricao o tome :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 24 mar 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:35

roki... je napisao/la:

btw. okupljanje fukara je u 12 ? jesi se to prepo nereda pa ne smijes izaci iz kuce? :lol:
Ne zasto bi se uplasio.Sto ti nisi dosao,ako se ne bojis.

AJ VIDJAMO SE NAKON TEKME ,OZDRAVITE PRIJE NEGO STO DODJEM,CITAJ SABRANA DJELA FORUMASA DIRKA :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 12:37

a idem idem Hary jasta :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2010, 12:37

Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:39

TaRgEt_ je napisao/la:a idem idem Hary jasta :)
Idem i ja odo se obuci pa lagano do grada ;) procitaj sabrana djela FORUMASA DIRKA O UTAKMICI SLOBODA-SARAJEVO,obavezno procitat !!! :D
Probisvjet je napisao/la:Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina :o
necemo valjda tu biti smjesteni,ili ces tu sjedit

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 12:39

Probisvjet je napisao/la:Haj ljudi sretno odoh u carsiju pa na Tusanj! C-tribina :o
Ja moram u školu :cry:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:40

Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:41

Dirk je napisao/la:Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci :mrgreen:
:lol: :lol: ne brini brate bicu ja na tekmi,a ti kao veliki navijac sarajeva,sjedis u kuci :roll: jesil procitao svoja sabrana djela ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:43

harry_90 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Harry ne moras nas folirati da ces na tekmu , vjerujem da ces biti na netu i kada ona pocne , ti si jedini koji se na forumu dokazuje da ide , a sjedi kuci :mrgreen:
:lol: :lol: ne brini brate bicu ja na tekmi,a ti kao veliki navijac sarajeva,sjedis u kuci :roll: jesil procitao svoja sabrana djela ?
Ne sjedim kuci , nego na poslu :D
Jesam naravno , ali kao sto rekoh , bar na domace tekme odem a ne glumi fanatika na forumu kao ti :D

Sta je sa neredima i belajima , curice :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 12:45

Dirk je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ne sjedim kuci , nego na poslu :D
Jesam naravno , ali kao sto rekoh , bar na domace tekme odem a ne glumi fanatika na forumu kao ti :D

Sta je sa neredima i belajima :mrgreen:
brate sta je sa izvorima o ponavljanju tekme Sloboda-Sarajevo,nekad je bolje sutit kao u tvom slucaju :D
po neredima ste broj 1 u BiH nema vam ravnog,aj brate citamo se i pisemo nakon tekme :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 12:57

Pa normalno da smo glavni , jer se svi mjere prema najboljim , a pogotovo tako smjesne grupe tipa Fukare koje i dan danas pjevaju tudje pjesme preuzete od nasih grupa :D

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 24 mar 2010, 13:18

gdje ces hari sad ba :r okupljanje davno pocelo :| a tekma tek za 2.5 sata :lol: sumnjam ja da je on otisao iz kuce,mozda ce belaja biti :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2010, 14:06

Dirk je napisao/la:Pitat cu vas ja za vrijeme tekme , otkud Hz na stadionu a vi kao ne primate gostujuce navijace ako nisu najavljeni ... a pojedincima da kazem da ne citaju besmislene izjave pojedinaca , jer je poslat fax upravi Slobode koja je i odgovorila na njega i poslala dopis koliko primaju navijaca i slicno a novinske ispade od jucer oko zabrane ,okaciti macku o rep ;)
pa niko ne tvrdi da vi necete doci i mi smo dolazili tamo gdje nismo slali dopis, ali ulaz se morao placat.Jedino dvije uprave to mogu srediti prije vaseg ulaska na stadion i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 14:10

Zna li ko hoce li negdje biti kakav prenos? Ima li kakav link, da prate i ovi koji navijaju a daleko su od domovine!
A đe da znam?!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 mar 2010, 14:13

Raz_ba je napisao/la:Zna li ko hoce li negdje biti kakav prenos? Ima li kakav link, da prate i ovi koji navijaju a daleko su od domovine!
ima na sky sportu... :mrgreen:
1921-2011

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2010, 14:14

Hellas je napisao/la:Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.

Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?

ne jer je pauzirao protiv laktasa zajedno se bekicem, tako su im poslali dopis iz saveza. Eto i to je dokaz da savez treba da reaguje u slucaju da igrac ima kartone.Upravo Slobodi je u Laktasima javljeno da njih dvojica nece moci nastupiti u utakmici jer je utakmica Sloboda-Sarajevo ponistena. ENo i Liverpool je haman imao problema sa kartonima, pa veliki klubovi ne dizu prasinu oko toga jer je valjda pogresno upisan igrac od strane sudija :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2010, 14:22

SaltCityAttack je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Ja gledam ovu Glavasevu najavu i ponovo ovaj sto je imao zuti karton najavljen.

Ako se ponavlja utakmica zar ne bi trebalo da on ne igra?

ne jer je pauzirao protiv laktasa zajedno se bekicem, tako su im poslali dopis iz saveza. Eto i to je dokaz da savez treba da reaguje u slucaju da igrac ima kartone.Upravo Slobodi je u Laktasima javljeno da njih dvojica nece moci nastupiti u utakmici jer je utakmica Sloboda-Sarajevo ponistena. ENo i Liverpool je haman imao problema sa kartonima, pa veliki klubovi ne dizu prasinu oko toga jer je valjda pogresno upisan igrac od strane sudija :)
Hoces li mi reci o kakvom se problemu radi u kartonima oko Liverpoola ???

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.