FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidim da danas nije ni Aldin igrao ni Banic , vjerovatno su tu protiv Zorje mozda je i ovde nesto probavao
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
-
- Kontakt:
Logicno da su uzeli jeftinijeg jer smo mi odbili tu cifru heheSazg je napisao/la: ↑13 jul 2025, 00:19Prve dvije info nisu tačne. Nismo odbili Belgijance nego su oni uzeli jeftinijeg igrača. Javili Mujketu pred utakmicu protiv Slovačkog da je propao transfer. Hajduk uzeo Karačića, kapitena Gorice umjesto Begana. Za Gulija ne znam.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2025, 21:55Na ovom podcastu kod Marijana,Isanovic kaze da smo odbili ponudu iz Belgije ,za Mujakica da nismo bili zadovoljni cifrom,takodje glat smo odbili malu ponudu Hajduka za Beganovica,imamo ponudu iz MLS za Gulija 3.7 mil dolara. Eto za ove dusmane sto pricaju da sve odma prodamo i slicne nebuloze. Kaze isto da smo jedini klub koji moze da odbija takve ponude dok neki prihvate 500k bez price.
Godinu i kusur je tu, ne znam šta ima više probavati.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 00:37Vidim da danas nije ni Aldin igrao ni Banic , vjerovatno su tu protiv Zorje mozda je i ovde nesto probavao
- napoleon72
- Kontakt:
Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...

-
- Kontakt:
Mozda Zekic zna nesto sto ti ne znas, jesi li o tome razmisljao?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Prva tekma protiv zrinjskog se odgađa najvjerovatnije. Ne moze se uklopiti u europu.
Anes Krdžalić je trenutno naš najbolji ofanzivni veznjak, izmislio je nogomet za sve ove što se na silu guraju da igraju tu poziciju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Sto se ti javljas prijatelju, zar si ti Historicar?Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo ti je zadnja opomena. Samo da znaš.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Zadnja opomena nakon 200 slicnih psovki.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:22Ovo ti je zadnja opomena. Samo da znaš.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43
Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovu sam uhvatio, a nisam sam u moderiranju.keli je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:24Zadnja opomena nakon 200 slicnih psovki.
Ok, nije problem, ali upozori i druge na provokacije. Ovaj papak Napoleon konstantno se pravi pametan i provocira i vrijeđa sve one, koji ne misle kao on i konstantno unosi negativnu energiju na forum, tako vec godinama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:22Ovo ti je zadnja opomena. Samo da znaš.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 11:55Nesretna ti je mater, kad je rodila takvog idiota i maloumnika. Drži se svoje selendre i provincije i idi u 100 **** materinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43
Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:02Mozda Zekic zna nesto sto ti ne znas, jesi li o tome razmisljao?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 07:43Cekamo svi tu famoznu 4-2-3-1 da covjek nadje smiraj. Ovako nesretnik luta forumskim limbom i pise o starim vremenima kad se znalo da je desetka - desetka, da svako igra svoju poziciju... bez eksperimenata...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne vidim nigdje da on nekog naziva papkom.Lucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:30Ok, nije problem, ali upozori i druge na provokacije. Ovaj papak Napoleon konstantno se pravi pametan i provocira i vrijeđa sve one, koji ne misle kao on i konstantno unosi negativnu energiju na forum, tako vec godinama.
-
- Kontakt:
A izasao raspored za Arenu.
Nekako mi ne mirise da će je odgodit.
Nedjelja, 27. juli:
21:00 Zrinjski – Sarajevo (Arena Sport)
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 13 jul 2025, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
4-2-3-1 izumrla u modernom fudbalu
Šta igra PSG, hrkljuš. Kad ih je Enrike preuzeo, poceo je 3-5-2, bio na rubu otkaza par puta, prešaltao kasnije na 4-2-3-1, pa pokorio Evropu, vjerovatno ce i svijet veceras. Konte poceo sa 3-5-2, vidio da to nije to, prešaltao na 4-2-3-1, osvojio Skudeto. Koju formaciju igra Flik sa Barcelonom, pa im se divi cijeli svijet, u kojoj formaciji je sa Bayernom osvojio sve živo ? U kojoj formaciji su Anceloti/Zidan osvojili sve one Lige šampiona sa Realom ?
Naš mag nek i dalje eksperimentiše i pokušava zbuniti protivnika, ide dogodine - 30 za Borcem/Zrinjskim. Jucer je prekucao sa novim izumom, Mlinaric zadnji vezni

Naš mag nek i dalje eksperimentiše i pokušava zbuniti protivnika, ide dogodine - 30 za Borcem/Zrinjskim. Jucer je prekucao sa novim izumom, Mlinaric zadnji vezni

-
- Kontakt:
Sreca pa ti zracis pozitivinom energiju na forumu od kako si se prijavio na njegaLucas je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:30Ok, nije problem, ali upozori i druge na provokacije. Ovaj papak Napoleon konstantno se pravi pametan i provocira i vrijeđa sve one, koji ne misle kao on i konstantno unosi negativnu energiju na forum, tako vec godinama.
-
- Kontakt:
Realno Zekić eksperimentiše i kad treba i kad ne treba.Čitavu prošlu sezonu je eksperimentisao,nastavlja na pripremama istom mjerom.
Nadam se da će napokon nadoći na ono što traži i što mu treba pa da sa prvom zvaničnom utakmicom to liči na nešto.
Nadam se da će napokon nadoći na ono što traži i što mu treba pa da sa prvom zvaničnom utakmicom to liči na nešto.
Protiv ukrajinaca ce biti prijenos na njihovom youtube
Trenutno korisnika/ca: alacious, Haksss, mosarajvosa83 i 53 gosta.