Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Ma u petak poslije Džume extra bi bilo ili oko 4 milina

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Neka reis uputi zahtjev da se igra poslije džumeFaraonTM je napisao/la:Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Neka reis uputi zahtjev da se igra poslije džumeFaraonTM je napisao/la:Treba pisat Federeru na Fb da im kaže da u 4 meč budesamirr je napisao/la:
Samo neka mu trpa na bekend, pa ćemo vidjeti.Unofficialpage je napisao/la:Moramo svi da uživamo, ovo će vjerovatno biti lagana pobjeda Rogera ali mi ćemo svakako uživat.
Uopce se ne slazem servis ga odlicno sluzi i popravio ga je za 50 % od pocetka godine kako radi sa ovim likom , nije snazan ali radi na kick servisu koji se dosta teze vraca... Imao je u ovom mecu gemova gdje ga je cistio za minut i po sa 40 0 . Servira dobro i kad servira dobro tu je odma i igra. Inace kolko god mi je drago sto igra sa GOATom zao mi je sto je mozda uz malo vise srece mogao i dalje od 3 ceg kola... kad pogledam ko je sve doso do treceg kola ovaj becker nije pobjedio 2 meca na sljaci u kaerijeri evo ga u trecem kolu...propuh je napisao/la:Osdlicna partija Damira Svaka cast momcino![]()
Samo treba pod hitno poraditi na servisu, preslab je na nivou wta.
Protiv najveceg izaci na teren i uzivati tu moze sao nauciti nesto novo i dobiti, a nista izgubiti.
Iduce sedmice je treci nosilac na CH u Mestre Italija, zatim je prvi li drugi nosilac CH u Moskvi, pa cemo vidjeti sta dalje.bazeni je napisao/la:Šta će Damir igrati na travi do Wimbledona?
Damir prolaskom u 3.kolo oko 87.mjesta na ATP listi
Sent from Tapatalk
Njegova najveca prednost nad Federerom je to sto nema nista izgubiti.remA1 je napisao/la:Evo malo su se smirile strasti![]()
Jučer sam htio napisat da bi mi mogli zažalit što je Damir u takvom dijelu ždrijeba gdje već u trećem kolu mora ići na čovjeka koji je jedan od favorita za osvajanje. Kada je izašao ždrijeb mnogi su Džumija otpisali već u prvom kolu, bilo je i onih koju su govorili ma može dobiti Youzhnyog jer nije u formi, ali već u drugom kolu protiv Karlovića ne može ništa. Ali, evo Damketa na Chatrieru protiv virtouza ove igre![]()
O tom meču ne treba puno "pametovati". Federer je apsolutni favorit, ali nek je. Naš najbolji teniser u meč mora ući sa respectom, maksimalno opušteno ako želi ovdje bar namučit Federera, ali ne treba se ni plašiti. Agresivnost, hrabrost i idemo, pa šta bude
Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.EdoMajka je napisao/la:U koliko bi sati trebao biti mec u petak ?
Mec je u petakbulbasor je napisao/la: Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.
Da se citiram od jucerbulbasor je napisao/la:Rutinski 3-1 za Damira.
![]()
![]()
Ma sutra u 11, sad sam i provjerio.EdoMajka je napisao/la:Mec je petakbulbasor je napisao/la: Sutra u 11, samo ne znam da li je ovo sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.