Mislis na posudjivanje rapa sa 7% kamate.z1921 je napisao/la:Halalite na upadu al ja mislim da su vam u upravi lopovi. Sretan vam rodjendan!
Zivio istok , zivio Miske zv 7%
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislis na posudjivanje rapa sa 7% kamate.z1921 je napisao/la:Halalite na upadu al ja mislim da su vam u upravi lopovi. Sretan vam rodjendan!
Ne postoji upravni odbor. Ako mislis na bord direktora to znaci da Ken i Lim dobijaju nogu, pored Mujica i ona druga dva clana.kraljlavova je napisao/la:Ovako stvari stoje trenutni upravni odbor ce dobiti nogu dolaze novi ljudi pa ce se ubrzo sve znati u kojem smjeru brod plovi
znaci po tome kako si pogadjao ranije, ostaje kusta, vrlo vjerovatno se vraca i dinokio.kraljlavova je napisao/la:Ovako stvari stoje trenutni upravni odbor ce dobiti nogu dolaze novi ljudi pa ce se ubrzo sve znati u kojem smjeru brod plovi
Koji ostali? Iz rukovodstva? Borda? Administracije? Sportskog odbora?kraljlavova je napisao/la:Uglavnom edis kusturica i ostali
Ko zna citati izmedu redovaEvander je napisao/la:Ovim intervijuom Edis je rekao puno vise nego se to na prvu moze procitati.
Ko razumije shvatit ce.
haris004 je napisao/la:Platio bi da vidim ko čini tu famoznu upravu kluba.
Od predsjednika, potpredjednika, tih bord direktora, sportskog direktora, bla,bla
Pa mi govorimo o nekih 50 ljudi koji uzimaju platu od kluba.. je*e lud zbunjenog