hskzmostar je napisao/la:Eno pizza jesi upratio da smo jos jednog rivala dobili koji ce prekucavati ligu i biti Bayern premijer lige ,valjda ljudi sa nasim rezervnim igracima planiraju dominaciju,pobjede te spretno u blatu i kaljuzi i odmah bayern!
Piazza
Pa dobro, pojačali se jesu (Kerla-pojačanje, Stojanović-pojačanje,odličan igrač i ljudina, prije svega

, ne znam za Musu, nisam ga gledao, Zeba-došao da okonča karijeru, biće motiviran, Crnov na klocnama, Zaky-zvani Orangina zbog sličnosti njegove tjelesne konstitucije sa staklenom bocom ovog osvježavajućeg napitka, ne vjerujem da će nešto pokazati+otprije Lendrić i Stevanović), legitimno je sa njihove strane da pikiraju na titulu, koju nisu osvojili ima ne znam koliko godina, i ja ih vidim kao našega najvećeg rivala u borbi za prvo mjesto...
Uz njih, možda i Radnik, iako rezultati u pripremnim utakmicama ne ide u prilog ovoj tezi...
Sarajevo sa svojih dvanaest i pol igrača u rosteru ne vidim kao konkurenta, poglavito jer će ritam utakmica na proljeće( prvenstvo+kup) biti paklen..Pet utakmica u dvadesetak dana, pa reprezentativna pauza, pa onda sedam utakmica isto u dvadesetak dana
Ako išta misle u prvenstvu napraviti trebali bi bataliti kup...ali to su njihovi problemi, neka se snalaze...
A naše je da budemo ponizni, ne bahatimo se, da idemo lagano iz utakmice u utakmicu i skupimo 42 boda u ovih 14 kola...

Prošlo proljeće, ako se ne varam smo skupili 30 bodova u 12 kola (9 pobjeda i 3 neriješena)...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!