E vidis u tome je problem sto pisem.Hajd sto ovi pisu ali i velika vecina 'realniji' zeljovaca ovo pise sto nema veze sa vezom.NoDi80 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:16Pitari se navili pricaju kako smo losi, a dva boda nam bjeze
Zeljeznicar ove sezone 18 pobjeda, a sarajevo 17
Da nam nije suplja odbrana bili bi ispred vas
Da imamo vas budzet igrali bi grupnu fazu svake godine
Pricate kako smo nebo i zemlja razlika, a derbi vam jos uvijek najveca utakmica
Kad vam bude najveca utakmica protiv Aston ville, az alkamara tad cu razumiti vase trenutne nebuloze
Ne bi igrali grupe jer ste qurac u Evropi kao i mi i jer samo prvak moze igrati grupe a prvaci ne bi bili sa budzetom Man Citya
Ne mozes tako pricati da je ovo da je ono,vi imate bodova i vise nego sto trebate imati.Mogu i ja reci da niste zabili 5 utakmica u 90+ sad bi imali 10 bodova manje,da vas Muftic nije vadio imali bi jos 10 bodova manje,vidjet cu sta ce bit kad vam on ode i nekog levata dovedete na gol
Mogu i ja reci da nas nisu sudije kasapile bili bi prvi ili u 3-4 boda za prvim ko sto i bi.
Da imamo sudjenje prve dvije ekipe ne bi imali nijednog poraza u sezoni.Pa dok je regularno bilo mi smo bili po 400+dana bez poraza zamisli jos uz njihovo sudjenje koje ne zelim samo zelim da nas ne yebu u mozak
Razlika izmedju Sarajeva i Zelje je dosta veca nego razlika izmedju Borca/Zrinjskog i Sarajeva i to je jedino realno sta god vicina tabela govorila.