Daleko ste od realnosti moj Nodi. Nacekat cete se
Bajic i Gojak mogu milione uzimati jos par godina a da dodju u polu mrtvog Zelju.
Ova djeca sto ne igraju nigdje ili pojacanja iz federalke su vam nazalost realnost trenutno.
Daleko ste od realnosti moj Nodi. Nacekat cete se
Pusti ih nek maštaju, jedino im je to preostalo. Još kad Džeko završi u Hajduku pa u dolini dugova izvrše kolektivni harakiri iZdO Si nAs eDiNe
Dobro je to sve, ali kad sam Gojaka procitao sazalio sam sePeppermintSA je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:09Pusti ih nek maštaju, jedino im je to preostalo. Još kad Džeko završi u Hajduku pa u dolini dugova izvrše kolektivni harakiri iZdO Si nAs eDiNe
Dva boda (nakon sto su nam ukrali 15)NoDi80 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:16Pitari se navili pricaju kako smo losi, a dva boda nam bjeze
Zeljeznicar ove sezone 18 pobjeda, a sarajevo 17
Da nam nije suplja odbrana bili bi ispred vas
Da imamo vas budzet igrali bi grupnu fazu svake godine
Pricate kako smo nebo i zemlja razlika, a derbi vam jos uvijek najveca utakmica
Kad vam bude najveca utakmica protiv Aston ville, az alkamara tad cu razumiti vase trenutne nebuloze
E vidis u tome je problem sto pisem.Hajd sto ovi pisu ali i velika vecina 'realniji' zeljovaca ovo pise sto nema veze sa vezom.NoDi80 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:16Pitari se navili pricaju kako smo losi, a dva boda nam bjeze
Kad vam bude najveca utakmica protiv Aston ville, az alkamara tad cu razumiti vase trenutne nebuloze
Nisu vam ukrali nego ste vi vratilijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:31Dva boda (nakon sto su nam ukrali 15)NoDi80 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:16Pitari se navili pricaju kako smo losi, a dva boda nam bjeze
I jedan trofej
Zvezda ti slavi duplu krunu a ti ovdje pises o PitarimaNoDi80 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 22:16Pitari se navili pricaju kako smo losi, a dva boda nam bjeze
Pa moze njemu zeljo dati dobre uslove...fks74 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:16Provalla koju samo oni mogu izvaliti, mali već sada ima ozbiljne ponude.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:13Jos jedan veliki njihov problem.Ja ne znam zasto oni misle da su mamac za bilo koga a pogotovo ovu djecu kojoj bas nista osim imena ne mogu ponuditi.Svaki rok lupaju neke skroz nerealne igrace na kraju se zadovoljavaju sa Sukilovicem,Karamarkom,Karjasevicem,Vukojom,Djoricem,Lagumdzijom itd
I ode u Stupčanicu sljedeće sezone, toliko o njegovom talentu.
EDobric1997 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 23:57Nema apsolutno nikakve istine u navodima da razmatramo dovodjenja Fontemaccija i Kacunka. Neki mediji lupaju, a neki pisu po nalogu. Bulic i Ibrakovic rade na tome da nam kreiraju losu atmosferu. Ne padajte na podmetanja Zeljovci!
Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:43Šta tebe boli briga. Imaš Banoviće za vikend. Pusti se ti Želje i Veleža to je premijer liga.avenija je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:10Hoće li biti utakmica odgođena ?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 12:18Veleža dobit i treci put ove sezone sad u nedjelju
I oni su nas prošle dobili tri puta
Moramo paziti na te stvari![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: haklamas, misstianopenaldo, prisonbreak i 18 gostiju.