FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sudeci pa ovom transferu iz italije sto dovodimo, izgleda da je zavrsen posao za gulija i da odlazi. Ne vidim zasto bi dovodili krilo, na 6 ofanzivnih igraca sto imamo, ako neki ne ide iz tima. A vjerujem da je to on nazalost
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Meni ovo vise lici na odlazak Beganovica, imas Ristu jakog defanzivno a ovog na wing-beka
ORI AGONEE
Pratite li uopste koliko je poskupljenje,ako treba da poskupi realno 20 do trideset posto ,a ne preko 75 posto.NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:59Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€

-
-
- Kontakt:
Nikog ne smijemo prodati dok bar prvu ne odigramo tekmu pa vidimo na čemu smo
Kako si majke ti spojio njega i Gulija.
Ovaj Kovacik ista pozicija ko Beganovic.
Jedino ima smisla da Began ide ako ovaj dolazi
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 16 jul 2025, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Cijena za sjever je jedina problem u svemu ovome,samo uzmi ko ide na sjever,pa vecine raje i je i isla jer je jeftina ulaznica,a to je jedina tribina koja je bitna da je sto punija svaku utakmicu,a zapad i istok nisu toliki problem iskreno 15km nije svaki dan utakmica jbt, 2 mjesecno evetualno 3 ja svakako ne odem na bas bas svaku tako da meni je to ok licnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:37Kad krenu pričati o prehladama zbog stadiona, ranio bih se. Kad se obućeš kako treba, neće ti ništa biti. Jok, dođe lola u decembru u tenama i kaže hladno mi.
Cijena za sjever je realna, cener je ništa.
A sad na pojacanja za svaku pohvalu za upravu i Mirvu ovo se cekalo,samo ja ne znam kako ce se Ristovski snaci na RCB valjda bolje od Begana,a od Kovaceka ocekujem bas puno ja mislim da bi nam mogao biti prevaga za prolaz,ne svidja mi se sto su nam od 3 stopera dva full bekovi da je makar Gojkovic taj jedini stoper valjda se i on ranije vrati nego Djordjevic,i da Bubanja ne ode nigdje
Duska, ja jos ne vjerujem za Elezija...
Ristovski je doveden kao stoper.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:56Cijena za sjever je jedina problem u svemu ovome,samo uzmi ko ide na sjever,pa vecine raje i je i isla jer je jeftina ulaznica,a to je jedina tribina koja je bitna da je sto punija svaku utakmicu,a zapad i istok nisu toliki problem iskreno 15km nije svaki dan utakmica jbt, 2 mjesecno evetualno 3 ja svakako ne odem na bas bas svaku tako da meni je to ok licnoGalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:37Kad krenu pričati o prehladama zbog stadiona, ranio bih se. Kad se obućeš kako treba, neće ti ništa biti. Jok, dođe lola u decembru u tenama i kaže hladno mi.
Cijena za sjever je realna, cener je ništa.
A sad na pojacanja za svaku pohvalu za upravu i Mirvu ovo se cekalo,samo ja ne znam kako ce se Ristovski snaci na RCB valjda bolje od Begana,a od Kovaceka ocekujem bas puno ja mislim da bi nam mogao biti prevaga za prolaz,ne svidja mi se sto su nam od 3 stopera dva full bekovi da je makar Gojkovic taj jedini stoper valjda se i on ranije vrati nego Djordjevic,i da Bubanja ne ode nigdje
Igrao je cesto to u Dinamu, a realno brzinom I kretanjem ne moze iznijeti desnog beka u 3-5-2 u evropskim utakmicama.
U nasoj ligi bi to mozda i mogao zakrpiti
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Nemoj bolan pokidat će krizne ligamente u prvoj minuti na terenu. **** mene kako ti momka nije zao. Hahahaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
E hebi ga sad, cuj "evo gaaaaa..."

Ovo ce biti najbolji igrac lige, kad ga ti nisi uspio ispehirati onda je momak beton....jurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:59Nemoj bolan pokidat će krizne ligamente u prvoj minuti na terenu. **** mene kako ti momka nije zao. Hahahaha
-
- Kontakt:
Duska najavio ovog talijana 2024. godineVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:08Ovo ce biti najbolji igrac lige, kad ga ti nisi uspio ispehirati onda je momak beton....jurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:59Nemoj bolan pokidat će krizne ligamente u prvoj minuti na terenu. **** mene kako ti momka nije zao. Hahahaha

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobrodosao!
Srecom nije ga najavio, vec samo stavio u pocetni sastav, inace da ga je on najavio, momak nema sanse da bi ljekarski prosao...pjankesarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:15Duska najavio ovog talijana 2024. godineVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 21:08Ovo ce biti najbolji igrac lige, kad ga ti nisi uspio ispehirati onda je momak beton....jurisicduska je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:59
Nemoj bolan pokidat će krizne ligamente u prvoj minuti na terenu. **** mene kako ti momka nije zao. Hahahaha![]()
![]()

Ja ba cuj mene ko da sve na Kosevu igramoObjektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:1840?
18 domaćih utakmica u prvenstvu i eventualno 2 u kupu, za finale kupa ne važe i za evropske ne važe. To je 20-21 utakmica u vrh glave

Al svejedno nije ovo skupo realno. Samo su za djecu i penzionere mogli staviti neku simbolicnu cifru ali eto.
Bas ce Zekic imati glavobolje izabrati prvih 11 konkurencija je zestoka.
Sad ovaj Elezi, Djordjevic se vratio , tu je I Ristovski novi kolac.Steta ako Bubanja ne bude mogao igrati.
Po imenima strasna ekipa.
Sad ovaj Elezi, Djordjevic se vratio , tu je I Ristovski novi kolac.Steta ako Bubanja ne bude mogao igrati.
Po imenima strasna ekipa.
Trenutno korisnika/ca: alacious, hazarder, nedimmmm1337, Pantelija, PeppermintSA, riki46, samoFKS, UltraNorth i 39 gostiju.