Svaka čast, a od mene želje da Velež što brže i jače krene gore.AlemC85 je napisao/la:naravno da ću se izvinuti...arbitraža je napisao/la:@AlemC85...
Eto, slobodan ti je Škaljić, a pošto si podvaljivao neke informacije vezano za njega, sada duguješ izvinjenjea olimpicu puno sreće u pohodu ka evropi...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mislim da bi pozitivan rezultat u gostima(a to je i remi) dobro prodrmao navijače pa da protiv Gradine budu još više pounjene tribine stadiona.Ovo što radi "dijaspora" je hvale vrijedno i još jedan pokazatelj da je Velež nešto što se nemože uništiti kako bi pojedinci voljeli.Velež je više od kluba za koji se navija,Velež je način života,nešto sa čim se čovjek rađa,živi i umire.I zbog toga moramo ustrajati u podršci sa tribina,jer Velež je dio nas i mi smo dio njega.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bojan Letić: Kroz igre u Veležu do U-21 reprezentacije

Kao po tradiciji u zimskom prelaznom roku u Velež uvijek stigne neki mladi igvrač iz nižih liga, koji kroz probni rad pokaže svoj potencijal i nametne se za dres prvotimca. Prošle zime tako je iz Igmana došao Hebibović, dok je ove godine iz Borca iz Šamca, člana Prve lige RS, pristigao Bojan Letić. Oni detaljni hroničari zbivanja oko Veleža prisjetit će se da je na sličan način prije nekoliko godina, upravo u zimskom prelaznom roku, došao tada 20-godišnji Danijel Majkić iz Proletera iz Teslića.
Bojan Letić došao je sa reputacijom lijevokrilnog napadača, ali je iskoristio i priliku na lijevom boku, pošto je Matijas Pejić morao zbg povrede „preskočiti“ nekoliko pripremnih utakmica. Pejić se u međuvremenu oporavio, tako da Velež po lijevoj strani ima izuzetnu konkurenciju koju čine Pejić i Letić, te nešto ofanzivniji Vladavić ili Okić.
- Rođen sam u Brčkom, gdje sam i prošao sve omladinske selekcije Jedinstva. Zaigrao sam i za seniore Jedinstva dok sam bio junior. Nastupao sam za Orašje i Kozaru, dok sam jesenji dio sezone bio član Borca iz Šamca
,ukratko opisuje svoju karijeru mladi Letić.
Osim što se nametnuo za startnih jedanaest, obzirom na svoje godine, Letić s pravom priželjkuje i dres U-21 reprezentacije.
- Ja sam 1992. godište i imam pravo nastupa za U-21 selekciju. Ne treba ni naglašavati koliko bi mi značio nastup u reprezentaciji. To je san svakog igrača da igra za reprezentaciju svoje države.
O prijemu u Veležu ima samo riječi hvale
- Velež je veliki klub i čast mi je što sam izborio status igrača Veleža. Potpisao sam i višegodišnji ugovor, tako da su moji planovi vezani isključivo za „Rođene“. Naravno, kao i svaki igrač priželjkujem inostranstvo, ali budimo realni, tek treba da se dokažem u Premier ligi BiH. U ekipi imamo zaista veliku konkurenciju, ali odnosi među igračima tom činjenicom uopšte nisu poremećeni ili slično. Naprotiv, u hotelu sam zajedno sa ostalim igračima, a recimo upravo sa Matijasom Pejićem, momkom koiji također igra istu poziciju kao i ja, u odličnim sam odnosima. Svaki igrač želi da igra, ali smo svi svjesni da je prvenstvo dugo i da će biti vremena za svakoga.
Zdravstveni bilten je za sada pozitivan.
- Naravno, hvala Bogu sve je ok.
Pred „Rođenim“ je teška polusezona. Bodovi su potrebni u svakoj utakmici.
- Pa gledajte mi se sada borimo za opstanak, iako po igračkom kadru, struci i tehničkom osoblju koji ima Velež mi smo daleko iznad toga. Međutim, moramo se naviknuti da u svakoj utakmici igramo, kako se to kaže „pod moranjem“, jer danas-sutra borit ćemo se za vrh, pa opet „morate“ osvajati bodove. Meni kao mladom igraču bio je malo pritisak uoči prve utakmice, jer ipak debitujem pred svojim navijačima. Hvala Bogu sve je dobro ispalo i zasluženo smo osvojili bodove protiv Čelika, koji je igrao otvoreno i borbeno i zaista želio osvojiti bodove u Mostaru. Ništa lakše i drugačije utakmice ne očekuju nas protiv Rudara ili recimo Gardine. Protiv ekipe iz Srebrenika će biti još teže, jer tamo igraju mladi igrači, rasterećeni rezultatskog imperativa i željni dokazivanja, rezimira na kraju razgovora mladi igrač Veleža. ( fkvelez.ba )

Kao po tradiciji u zimskom prelaznom roku u Velež uvijek stigne neki mladi igvrač iz nižih liga, koji kroz probni rad pokaže svoj potencijal i nametne se za dres prvotimca. Prošle zime tako je iz Igmana došao Hebibović, dok je ove godine iz Borca iz Šamca, člana Prve lige RS, pristigao Bojan Letić. Oni detaljni hroničari zbivanja oko Veleža prisjetit će se da je na sličan način prije nekoliko godina, upravo u zimskom prelaznom roku, došao tada 20-godišnji Danijel Majkić iz Proletera iz Teslića.
Bojan Letić došao je sa reputacijom lijevokrilnog napadača, ali je iskoristio i priliku na lijevom boku, pošto je Matijas Pejić morao zbg povrede „preskočiti“ nekoliko pripremnih utakmica. Pejić se u međuvremenu oporavio, tako da Velež po lijevoj strani ima izuzetnu konkurenciju koju čine Pejić i Letić, te nešto ofanzivniji Vladavić ili Okić.
- Rođen sam u Brčkom, gdje sam i prošao sve omladinske selekcije Jedinstva. Zaigrao sam i za seniore Jedinstva dok sam bio junior. Nastupao sam za Orašje i Kozaru, dok sam jesenji dio sezone bio član Borca iz Šamca
,ukratko opisuje svoju karijeru mladi Letić.
Osim što se nametnuo za startnih jedanaest, obzirom na svoje godine, Letić s pravom priželjkuje i dres U-21 reprezentacije.
- Ja sam 1992. godište i imam pravo nastupa za U-21 selekciju. Ne treba ni naglašavati koliko bi mi značio nastup u reprezentaciji. To je san svakog igrača da igra za reprezentaciju svoje države.
O prijemu u Veležu ima samo riječi hvale
- Velež je veliki klub i čast mi je što sam izborio status igrača Veleža. Potpisao sam i višegodišnji ugovor, tako da su moji planovi vezani isključivo za „Rođene“. Naravno, kao i svaki igrač priželjkujem inostranstvo, ali budimo realni, tek treba da se dokažem u Premier ligi BiH. U ekipi imamo zaista veliku konkurenciju, ali odnosi među igračima tom činjenicom uopšte nisu poremećeni ili slično. Naprotiv, u hotelu sam zajedno sa ostalim igračima, a recimo upravo sa Matijasom Pejićem, momkom koiji također igra istu poziciju kao i ja, u odličnim sam odnosima. Svaki igrač želi da igra, ali smo svi svjesni da je prvenstvo dugo i da će biti vremena za svakoga.
Zdravstveni bilten je za sada pozitivan.
- Naravno, hvala Bogu sve je ok.
Pred „Rođenim“ je teška polusezona. Bodovi su potrebni u svakoj utakmici.
- Pa gledajte mi se sada borimo za opstanak, iako po igračkom kadru, struci i tehničkom osoblju koji ima Velež mi smo daleko iznad toga. Međutim, moramo se naviknuti da u svakoj utakmici igramo, kako se to kaže „pod moranjem“, jer danas-sutra borit ćemo se za vrh, pa opet „morate“ osvajati bodove. Meni kao mladom igraču bio je malo pritisak uoči prve utakmice, jer ipak debitujem pred svojim navijačima. Hvala Bogu sve je dobro ispalo i zasluženo smo osvojili bodove protiv Čelika, koji je igrao otvoreno i borbeno i zaista želio osvojiti bodove u Mostaru. Ništa lakše i drugačije utakmice ne očekuju nas protiv Rudara ili recimo Gardine. Protiv ekipe iz Srebrenika će biti još teže, jer tamo igraju mladi igrači, rasterećeni rezultatskog imperativa i željni dokazivanja, rezimira na kraju razgovora mladi igrač Veleža. ( fkvelez.ba )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
OTPUTOVALI NAM ROĐENI DANAS PO TRI BODA
ABG

Moze li mi neko reci je li ovaj Danijal Brkovic kod vas ikada igrao na poziciji centralnog ofanzivnog veznog ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
centarfor je u nas bio!ZZtop10 je napisao/la:Moze li mi neko reci je li ovaj Danijal Brkovic kod vas ikada igrao na poziciji centralnog ofanzivnog veznog ?
AAAJJJJJ VELEZZZZZ 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
izgleda da danas ostrakovic pocinje na golu umjesto bobica....
mislim da je ovo dobar potez ibre
mislim da je ovo dobar potez ibre
SAMO NAPRIJED ROĐENI !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Upravo tako, zaista se pokazao nesigurnim, mislim da je to dobar potez. Nek' se hladi na klupi dok riješi sve što ima sam sa sobom. Od ove utakmice danas očekujem da izvučemo bod, čisto za samopouzdanje ovim momcima pred teške utakmice koje su pred nama. Utakmice sa jakim protivnicima, onima koji se bore kako za samu titulu, tako i za igranje europskih takmičenja od iduće sezone.
Nadam se da neće ustuknuti, da će pokazati hrabrost, volju, i želju za rezultatom koji nama odgovara. Rudar je itekako podcijenjena ekipa, zato što kao klub nema neko renomirano ime ostvaruje rezultate, al ne igra prošlost, mi smo se to sa našim Veležom mogli uvjeriti mnogo puta. Veoma dobre stvari se rade u Rudaru s obzirom na naše uslove, i na njihovu ne eksponiranost u medijima dovoljno govori o njihovoj jačini. Ne gura ih se, ali redovno obezbjeđuju bez ikakvih problema opstanak u društvu najboljih. Samo hrabro rođeni, samo hrabro ...
Za kraj, well worked routine .... Forzza Velež
Nadam se da neće ustuknuti, da će pokazati hrabrost, volju, i želju za rezultatom koji nama odgovara. Rudar je itekako podcijenjena ekipa, zato što kao klub nema neko renomirano ime ostvaruje rezultate, al ne igra prošlost, mi smo se to sa našim Veležom mogli uvjeriti mnogo puta. Veoma dobre stvari se rade u Rudaru s obzirom na naše uslove, i na njihovu ne eksponiranost u medijima dovoljno govori o njihovoj jačini. Ne gura ih se, ali redovno obezbjeđuju bez ikakvih problema opstanak u društvu najboljih. Samo hrabro rođeni, samo hrabro ...
Za kraj, well worked routine .... Forzza Velež

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da li idu nasi navijaci u Prijedor ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Utakmica je na BHT-u u 14 sati,ovo je prilika igračima da pokažu kako se bore za Veležov dres.Dobro bi bilo izvući povoljan rezultat,ali trebaju igrači pokazati hrabrost danas i odigrati muški i pošteno.Ako Rudar bude bolji bože moj pržiti ruku ljuduma i nastaviti dalje,ali je bitno odigrati dobro i rezultet mora doći,a ne da u prvih 10-15 minuta primimo gol i onda nešto na silu probamo.Nadam se da su igrači napokon shvatili da drugačije se nemože igrati i očekivati pozitivan rezultat ne samo u gostima već i kod kuće.NAPRIJED ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- el-fighter
- Kontakt:
Ajde Rodjeni danas uzmite bod u Prijedoru, pa da onda napunimo stadion protiv Gradine.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne idete.Maestro^^ je napisao/la:Da li idu nasi navijaci u Prijedor ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sefko Okic rutinski za 0:1.Kakva greska odbrane Rudara.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ponovo akcija Majkić i Okić kao protiv Čelika 

ima li stream?vm22 je napisao/la:Ponovo akcija Majkić i Okić kao protiv Čelika
ne znam, ja gledam na TV-upeace_an je napisao/la:ima li stream?vm22 je napisao/la:Ponovo akcija Majkić i Okić kao protiv Čelika
sudija svaka cast ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.