Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Smart se okliznuo bukvalno je Dame mogao uzeti čistu tricu. Stotts voli ići na brze dvice i onda faul ali mi nije jasno što je uzeo TO nakon onog reviewa za faul nad Nurkicem gdje ih je opet on ostavio u igri jer Dame nije mogao sačuvati loptu.Chinaglia je napisao/la: ↑03 avg 2020, 00:49trebamo biti objektivni, nurkic je sjebao dva kljucna posjeda
bespotrebno je otisao na polaganje, imao je dovoljno vremena da pronadje nekog na sutu za tri poena, a gary trenr jr je bio otvoren u trenutku kad je nurkic dobo pas i njemu je trebao ici povratni pas, a i pas preko cijelog terena je takodjer bio bespotreban, bilo je oko 3 sek vremena i moglo se to izvesti mnogo bolje... no dobro, ko radi, taj i grijesi, ne treba na to gledat kao na nesto tragicno
Nisam siguran da li misliš da se zajeba.vam ili šta uglavnom u momentu kad je bilo +18+20 tad je Juka i izašao iz igre i vratio su u istu kad je bio egal i Lilard ih je vratio u utakmicu uz ostale primarno Lilard.
Jel ti citas sta ja pisem? Ko je nosio Blazerse u prvom poluvremenu?!! Dame bazen nije mogao da pogodi
Tacno mi dođe da ti se prikljucim kad se ide iz krajnosti u krajnost.
Ma uopce ne trollam za Nurkica veceras. Odlican igrac koji nije bas najinteligentniji.90minut je napisao/la: ↑03 avg 2020, 01:17Tacno mi dođe da ti se prikljucim kad se ide iz krajnosti u krajnost.
Da prvo poluvrijeme je bio daleko najbolji u ekipi, al' ništa spektakularno da je imao 25, 30 poena i da su bili u minusu ispod 7 to bi vec bilo nosio ih je ovako mrka kapa i ne moze se reci nosio ih je.
Drugo poluvrijeme on kad je izašao tad su se i vratili Lilard poludio CJ pogodio nekoliko strašno teških šuteva i na kraju nesretan poraz.
Kad mu je Lilard dodao ispod koša jer je bio zatvoren kad je poentirao 3 sekunde prije kraja o tome pricas?