FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 25 avg 2015, 17:20

SarajlijaTM je napisao/la:Pile,mi koji smo stalno tu,nismo sigurno stajali na stepenicama,vec vikend navijaci i simpatizeri i dijaspora.
Znam ja to ali mi uz pomoc zastitara pokazemo za primjer kako treba. Nego zna li neko u koliko je trening?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 avg 2015, 17:30

Dokaz da su kriminalci i neradnici!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 25 avg 2015, 17:31

Alihodzic je kriv za organizaciju, ccc, nista ne radi.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 25 avg 2015, 17:34

Puno se Manijaci pljuju ovdje sto je sramota...ako jednom nesto zajebes u zaborav padaju ranije dobre stvari , ali kako god da okrenes Manijaci su 12ti igrac svidjelo se to nekom ili ne cist primjer ste imali sada u nedelju kad smo nakon crvenog svi prisli kopu i zagrmili ubrzo smo i dali gol ;) MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 avg 2015, 17:36

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ma zatvoriti JUG. nek kurcu navijaju .. mene su otjerali.. Ono je vise postala rasturacina marihuana od strane delalica i komapnija neg ozbiljna navijacka skupina.
Cire ti nime koga libo racku sto su tebe otjerali,ti ces reci treba zatvoriti jug ,nisu ga mogli cetnici zatvoriti e nece ni nista drugo.
Meni samo ide na zivce ovi kofole navijaci ,qrci od navijaca koji samo stete klubu a I klub mora raditi nesto po tom pitanju ,yebo te dobili smo kazni nezna im se broj
Stvarno bruka za navijace koji namjerno stete klubu takvi I tjeraju ljude sa stadiona I onda se pitamo ,kako?sta? gdje su ljudi nestali :crazy:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 avg 2015, 17:37

MuhamedTM je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ma zatvoriti JUG. nek kurcu navijaju .. mene su otjerali.. Ono je vise postala rasturacina marihuana od strane delalica i komapnija neg ozbiljna navijacka skupina.
Cire ti nime koga libo racku sto su tebe otjerali,ti ces reci treba zatvoriti jug ,nisu ga mogli cetnici zatvoriti e nece ni nista drugo.
Meni samo ide na zivce ovi kofole navijaci ,qrci od navijaca koji samo stete klubu a I klub mora raditi nesto po tom pitanju ,yebo te dobili smo kazni nezna im se broj
Stvarno bruka za navijace koji namjerno stete klubu takvi I tjeraju ljude sa stadiona I onda se pitamo ,kako?sta? gdje su ljudi nestali :crazy:
Nemam ja nista protiv juga, i sama stojim na istom..ali u nedelju je naviajc bas na jugu zapalio baklju...zasto mu neko od snagatora nije tu baklju u usta ugurao?
Željeznicar za život cijeli !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 avg 2015, 17:38

FKZ1921 je napisao/la:Za ovo od UEFA-e je kriv klub. Iskljucivo. Organizator si utakmice i organizuj je po propisima organizacije u kojoj se takmicis.
Propusti:-stepenice nisu slobodne za prolaz...postavi kordon zastitara na stepenicama jer znas da imas posla sa ljudima koji ne znaju za red i pravila...
-novinari usli na teren...apsurd nad apsurdima...
I desi ti se to protiv Ferencvarosa,delegat UEFA-e ti napise zapisnik u prisustvu predstavnika kluba i ukaze ti na propuste...A ti i pored toga, ponovis potpuno iste propuste u sljedecoj domacoj utakmici.
Jedino sta klub nije mogao sprijeciti je tih par debila koji su upalili par baklji.
Nadam se da ce u klubu napraviti ozbiljnu analizu organizacije ovih evropskih utakmica i utvrditi ko je i u kojoj mjri odgovoran za propuste.
I cijela ova prica oko kazni od strane UEFA-e nema veze sa jugom i manijacima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 avg 2015, 17:43

likusa je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Nemam ja nista protiv juga, i sama stojim na istom..ali u nedelju je naviajc bas na jugu zapalio baklju...zasto mu neko od snagatora nije tu baklju u usta ugurao?
Zato sto bi ga oprzio :) red se mora zavesti slazem se ali njemu sam odgovorio na to da jug treba ugasiti :thumbdown:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 25 avg 2015, 17:47

Neka te malo ba...ohani napisao si vec jednon ne moras se ponavljati....

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 25 avg 2015, 17:50

Ma sve ovo je zacarani krug. Nas fudbal je daleko od ozbiljnog, pa tako i sam nas klub. Sto kaze pile svaku utakmicu raditi organizaciju kao da je Evopska, a onda skontas da je na svim nasim utakmicama par hiljada ljudi. Mozemo onda svi u jedan sektor stati. Opet sto je zanimljivo i kada nas ima dvije hiljade nadju se likovi koji sjede na stepenicama. Neki problem u mentalnom sklopu ili nesto tako? To je najvise do nase opce kulture. Kao sto u parku mnogi izbjegavaju da sjede normalno, nego stave noge gdje treba sjesti, a sjednu gdje se treba nasloniti. Treba nama jos mnogo vremena da se stanovnistvo koje je naselilo grad emancipuje da bi mogli pristupiti velikim stvarima kao sto je organizacija Evropske utakmice.

Ovakve kazne nemaju mnogo veze s Manijacima. Mislim da zadnjih pet godina u Evropi momci maksimalno ispostuju klub i izbjegavaju pirotehniku, a zadnje dvije godine se gotovo nikako ne pale ni u nasoj ligi. Nema to nikakve veze s navijackom grupom. Mozda bi bilo dobro to pohvaliti, mnogi su ih kritikovali zbog kazni koje dobijamo, kada su prestali s pirotehnikom vec se naslo nesto novo da im se nabija na nos. Zeljo bez Manijaka, i Zeljo s Manijacima su potpuno drugacije stvari.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 avg 2015, 17:51

Pojacaj kontrolu na ulazima i nece bit baklji. Barem na ovim manjim utakmicama.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 25 avg 2015, 18:01

MuhamedTM je napisao/la:
Pa braco ti mene u prvoj recenici napadnes a u poslijednje dvije govoris isto kao i ja. Ja nisam protiv manijaka, juga i bilo cega lijepog sto je krasilo FK Zeljeznicar. Ti i takvi manijaci koje ja pamtim su bili primjer svim drugim navijacima u svemu. A ovo sad sa kojekakvim snagatorima kriminalcima to je olos i dno dna. Da to oni rade ne vezano za zelju ne bi progovorio ali sve uz zelju i kite se velikom ljubavlju prema zelji e to ne moze. I mora se nekad presjeci. Ili najbolje nek njih 500 dolazi a vecina da prestane dolaziti?
Kralj price

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2015, 18:02

Imaju druge tribine ako ti se ne ide na jug. Tako ćeš još više pomoći klubu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 25 avg 2015, 18:02

Kako samo ser-ete ne vjerujem...ovo je druga ili treca sezona gdje ima dogovor da se ne pale baklje bez dogovora prije je na svakoj utakmici bilo bar 10tak baklji sjetite se samo...sada jedna baklja u zadnjih 5 utakmica i to je kao problem ohladite malo od manijaka i foruma ako ste vec mangupi pridjite na tribini a ne ovdje pisat tako o Manijacima sramota!!! Ko ne vjeruje nek vidi kolko smo kazni dobili unazad 2,3 godine pa nek onda vidi kolko smo dobijali ranije
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 avg 2015, 18:03

cala je napisao/la:Pojacaj kontrolu na ulazima i nece bit baklji. Barem na ovim manjim utakmicama.
Kakve koristi kad se u sumu iznad moze donijeti prije sta god hoces :problem:
Željeznicar za život cijeli !

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 25 avg 2015, 18:08

Minjore je napisao/la:
Ma zatvoriti ovaj forum, ovo ovdje je tolko leglo zla i pacenika da ovo vise nije normalno..
Kao ja pacenik jel i zlo? Ja koji svake godine kupim 4 godisnje 4 clanske i za svaku utakmicu kupim opet kartu ( a samo ja i sin) i koji se umalo sa zenom nije rastavio zbog raznoraznih dresova, putovanja i tome slicno. Ali ne razumijes ti tu ljubav izgleda. Tebi sam ja i ovakvi kao ja zlo a delalic zulic i koji vise ne k.. oni su ok normala raja divni momci iz biblioteke. Pa jarane odavno pratim.forum i uvijek sam cijenio tvoje misljenje ali ovo sto ih grcevito branis to mi nije normalno. Zeljo nisu ti kriminalci niti ce ikad biti.
Kralj price

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 avg 2015, 18:13

likusa je napisao/la:
cala je napisao/la:Pojacaj kontrolu na ulazima i nece bit baklji. Barem na ovim manjim utakmicama.
Kakve koristi kad se u sumu iznad moze donijeti prije sta god hoces :problem:
Ima nacina da se sve sprijeci, samo kad se hoce.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 avg 2015, 18:16

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Pa braco ti mene u prvoj recenici napadnes a u poslijednje dvije govoris isto kao i ja. Ja nisam protiv manijaka, juga i bilo cega lijepog sto je krasilo FK Zeljeznicar. Ti i takvi manijaci koje ja pamtim su bili primjer svim drugim navijacima u svemu. A ovo sad sa kojekakvim snagatorima kriminalcima to je olos i dno dna. Da to oni rade ne vezano za zelju ne bi progovorio ali sve uz zelju i kite se velikom ljubavlju prema zelji e to ne moze. I mora se nekad presjeci. Ili najbolje nek njih 500 dolazi a vecina da prestane dolaziti?
Vidi mozda si ljut ili sta ja vec znam ali reci Jug treba ugasiti moze samo neprijatelj Zelje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 avg 2015, 18:22

k'o da je nekome drago što je ovako, ili k'o da ovdje pišu benjo, zulić i njihove klape. ali dugoročno bez juga nema ni želje kakvog ga znamo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 avg 2015, 18:23

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Ma zatvoriti ovaj forum, ovo ovdje je tolko leglo zla i pacenika da ovo vise nije normalno..
Kao ja pacenik jel i zlo? Ja koji svake godine kupim 4 godisnje 4 clanske i za svaku utakmicu kupim opet kartu ( a samo ja i sin) i koji se umalo sa zenom nije rastavio zbog raznoraznih dresova, putovanja i tome slicno. Ali ne razumijes ti tu ljubav izgleda. Tebi sam ja i ovakvi kao ja zlo a delalic zulic i koji vise ne k.. oni su ok normala raja divni momci iz biblioteke. Pa jarane odavno pratim.forum i uvijek sam cijenio tvoje misljenje ali ovo sto ih grcevito branis to mi nije normalno. Zeljo nisu ti kriminalci niti ce ikad biti.
Jug nije Delalic, nit Zulic, ni ja, ni ti. Jug je sveta strana, i zna se o cemu ja pricam, tj koga ja branim. Ja branim samo ove momke sto ginu, bodre Zelju svugdje, ti dodjes ovdje i napises "mene kriminalci otjerali s Juga." Oces reci da je sad u Nedjelju grupa kriminalaca bodrila Zelju, onako iz sveg srca kad je inat proradio ?! Vama je sve ovo strano. Oprosti ti meni, al ti s tim rijecima vrijedzas mene, mog brata, moje drugove, forumaše i sve ostale iskrene momke koji nisu tu samo 90 minuta, vec cijeli zivot.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”