FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Colorado

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Colorado » 18 jan 2011, 20:20

saninhz87 je napisao/la:Plakala je, molila me za Sarajevo da ne zivim .. da ne idem na stadion i bar malo da se smirim .. otisla je jedne noci vratice se jednog dana al ustvari koje **** jer ja ginem za prvaka ! :D :D
To kraljuuuuu :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 jan 2011, 11:01

Koliko sam saznao , uprava je pricala sa Obucom..ja rezultat razgovora ne znam ako ko od bordo brace zna neka postavi

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 19 jan 2011, 14:02

DARIO PURIC BI BIO PRAVO POJACANJE...

Prošle je sezone, negdje pred sami kraj, Mirza Varešanović najavio ostavku na mjestu šefa struke FK Sarajevo. No, na kraju se predomislio (nakon pobjede u Vrapčićima), i odlučio ostati na klupi.

«Bit će pakleno proljeće», kazao je Varešanović u razgovoru za San.

Na pitanje kako ide komunikacija sa novom Upravom i padaju li sada opklade, hoće li se ili neće javiti na poziv svojih šefova, Varešanović je kazao:

«Sa novim ljudima nema nesuglasica. Sve funkcioniše kako treba».

Što se tiče dosadašanjih priprema FK Sarajevo, Varešanović je kazao:

«Zadovoljan sam jer je vrijeme super što nam omogućava da radimo na svom terenu. Možemo dosta toga raditi, kako na sticanju snage, tako i sa loptom. Do 5. februara smo u Sarajevu, a onda idemo u Antaliju».

Prinova još uvijek nema...

«Bilo je nekih igrača na probi gdje smo igrali utakmice međusobno, ali niko od njih nije pokazao kvalitet da bi nas pojačao».

Varešanović je nerijetko znao kazati da on forsira mlade igrače ponikle na Koševu. Kako je kazao, neki novi klinci kucaju na vrata prvog tima...

«Sigurno je da ima darovitih mladića. Fočić, Hrelja, Hodžić bit će uz prvi tim. Na njima je i na još nekolicinu da se nametnu. Nažalost, imamo desetak talentovanih dojučerašnjih juniora, koji neće imati dovoljno prostora za napredak. Predložit ću nekima od njih da igraju u sarajevskoj Bosni. Na proljeće, u preostalih petnaest utakmica, neće imati veliku minutažu, pa im je zato bolje da igraju što češće».

O tome kojeg bi igrača, ako bi mogao birati, dove na Koševo iz Premijer lige BiH, šef struke Sarajeva je kazao:

«Dario Purić je igrač po mom ukusu. On bi za Sarajevo bio pojačanje. Nažalost, ne možemo ga dovesti, jer momak želi prvenstveno vani».

Varešanović je kazao i kako na proljeće Sarajevo neće moći računati ni na čiju pomoć, pa tako ni onu sudačku...

«Činjenica da smo slabiji ne znači da se predajemo. Naprotiv, ne odustajemo od borbe za Evropu. Sarajevo nikad nije bilo miljenik sudija, pa se možemo uzdati samo u sebe. Ne mogu se požaliti na suđenje jesenas. Mislim da smo svi imali podjednak tretman. Niko nije namjerno oštećen, barem mislim da nije bilo takvih namjera kod sudija. Prvo kolo na Pecari između Širokog i Borca neće ništa odlučiti. Iako Sarajevo ima težak raspored, nema straha. Poručujem navijačima da budu uz nas, mi ćemo im se odužiti dobrim rezultatima» izjavio je za San Varešanović.

Sarajevo je u zimskoj pauzi ostalo bez Džakmića, a kako je kazao Varešanović, moguće da ostane i bez Hamzagića. Što se tiče situacije s golmanima na Koševu, Varešanović je kazao:

«Imamo mlade Hamzića i Hodžića, ali nam treba jedan iskusniji golman. Moja je želja da angažiramo Irfana Fejzića. On je dijete Sarajeva, stekao je određeno iskustvo i on bi nam mogao pomoći».

Copyright © 2010 Sport Centar | Design&development by FotoArt d.o.o. Sarajevo. Sva prava zadržana.
---Skinhedi oko mene skankuju...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jan 2011, 14:36

o obuci na obn TELETEXT 201 :D

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jan 2011, 14:38

Pripreme Fudbalskog kluba Sarajevo počele su 10. janura. Kako je tada istakao prvi šef struke, Mirza Varešanović, ekipa će prvo raditi u glavnom gradu BiH, a u februaru je planiran odlazak na drugu lokaciju.

Kao što je poznato, bordo svlačionicu su u zimskoj pauzi napustili Muhamed Džakmić, koji je preselio u Južnu Koreju i Dženaldin Hamzagić koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Mađraskoj.

Ipak, iz Titvove 38/b poručuju da će klub koji bude želio angažovati ovog veznjaka morati platiti obeštećenje, jer Hamzagiću nije istekao ugovor.

Što se tiče dolazaka najbliži povratku u tim sa Koševa je napadač Emir Obuća. Naime, on je u protekloj sezoni nosio dres Čelika. S obzirom da mu je istekao ugovor sa crveno-crnima potekla je priča o njegovom dolasku na najveći bh. stadion.

Kako smo uspjeli saznati Varešanović je obavio razgovor sa Obućom i za očekivati je da se u narednom periodu realizuje trenasfer.

Treba istaći da su za usluge nekadašnjeg prvog strijelaca Premijer lige BiH pokazali još neki klubovi. Međutim, Emirova privrženost prema bordo boji i poštovanje navijača koje je stekao nastupima na Koševu, mogli bi biti presudni kada je u pitanju njegov nastavak karijere.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 jan 2011, 17:12

Cipelic potpisao :D :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 jan 2011, 17:13

Colorado je napisao/la:Cipelic potpisao :D :mrgreen:

bolji je od postojeceg napadackog kadra :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 19 jan 2011, 17:21

padobranac1978 je napisao/la:

Gdje si procitao? :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 jan 2011, 17:27

daj jedan dokaz da je potpiso...ovi me tvoji smile-i malo bacaju u depresiju kad je u pitanju cipelic

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 jan 2011, 17:58

FCS-FCS je napisao/la:
daj jedan dokaz da je potpiso...ovi me tvoji smile-i malo bacaju u depresiju kad je u pitanju cipelic
ma jok,furamo se malo da ima pojacanja :lol: :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2011, 18:13

U ebote Schuster bez r vam dolazi u ekipu.
Zaebano,ali opet bolje nego kod plavih mundira onaj jedan iz Kameruna se preziva Bitanga i dodaj po koje jos slovo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 jan 2011, 18:15

hordeezla je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:

Gdje si procitao? :D
Iz pouzdanih izvoraa , info je tacna 99 % :lol: :D :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 jan 2011, 21:33

S Obucom je 90% stvari zavrsena ostale su jos neke sitnice ... uglavnom on je Pipo Inzaghi za nasu ligu... :D

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 19 jan 2011, 21:48

bolje iko nego niko :oops:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 19 jan 2011, 22:13

Postoje sanse da se prikljuci i jedan bivsi igrac Leotara. Nije 100% zato ne zelim da sirim glasine.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 jan 2011, 22:16

PL BiH -1 je napisao/la:Postoje sanse da se prikljuci i jedan bivsi igrac Leotara. Nije 100% zato ne zelim da sirim glasine.
pa vec si je prosirio :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 11:28

PL BiH -1 je napisao/la:Postoje sanse da se prikljuci i jedan bivsi igrac Leotara. Nije 100% zato ne zelim da sirim glasine.
nek nije 100 % nek je 50 %..haj ti nama reci :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 11:31

ako je sigurno i gotovo za Obucu..mislim da nam moze dobro valjati u nastavku prvenstva jer je fakat Pipo za ovu ligu
iako mislim da se prije toga moralo pokriti Hametovo mjesto u ekipi

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jan 2011, 13:27

Sta se ovo suska komsije da vam Dialiba dolazi?
Cuva Bog Zelju svog!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 20 jan 2011, 13:48

mirzza je napisao/la:Sta se ovo suska komsije da vam Dialiba dolazi?
Kakav dialiba , mani se suplje . ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”