To kraljuuuuusaninhz87 je napisao/la:Plakala je, molila me za Sarajevo da ne zivim .. da ne idem na stadion i bar malo da se smirim .. otisla je jedne noci vratice se jednog dana al ustvari koje **** jer ja ginem za prvaka !![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To kraljuuuuusaninhz87 je napisao/la:Plakala je, molila me za Sarajevo da ne zivim .. da ne idem na stadion i bar malo da se smirim .. otisla je jedne noci vratice se jednog dana al ustvari koje **** jer ja ginem za prvaka !![]()
Colorado je napisao/la:Cipelic potpisao![]()
Gdje si procitao?padobranac1978 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Cipelic potpisao![]()
bolji je od postojeceg napadackog kadra
daj jedan dokaz da je potpiso...ovi me tvoji smile-i malo bacaju u depresiju kad je u pitanju cipelicColorado je napisao/la:Cipelic potpisao![]()
ma jok,furamo se malo da ima pojacanjaFCS-FCS je napisao/la:daj jedan dokaz da je potpiso...ovi me tvoji smile-i malo bacaju u depresiju kad je u pitanju cipelicColorado je napisao/la:Cipelic potpisao![]()
Iz pouzdanih izvoraa , info je tacna 99 %hordeezla je napisao/la:Gdje si procitao?padobranac1978 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Cipelic potpisao![]()
bolji je od postojeceg napadackog kadra
pa vec si je prosirioPL BiH -1 je napisao/la:Postoje sanse da se prikljuci i jedan bivsi igrac Leotara. Nije 100% zato ne zelim da sirim glasine.
nek nije 100 % nek je 50 %..haj ti nama reciPL BiH -1 je napisao/la:Postoje sanse da se prikljuci i jedan bivsi igrac Leotara. Nije 100% zato ne zelim da sirim glasine.
Kakav dialiba , mani se suplje .mirzza je napisao/la:Sta se ovo suska komsije da vam Dialiba dolazi?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, casual033, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, Jadnimi, juka55, jurisicduska, keli, mire971, MokraKifla, Noke995, riki46, SamoDaKazeem, Skojevska, Varijantas8, ŠTA_JE i 103 gosta.