HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- antipolitikaa
- Kontakt:
Polako ali sigurno se Zrinja primice vrhu,jos kad bi se dobio Olimpik u gostima bilo bi exstra,inace oni igraju jako napadacki sto nama odgovara i imaju par izvrsnih igraca tipa Rajovic,Jese,Spalevic,Pelak sad u kakvoj su formi,malo osciliraju,u gostima dobivaju kuci gube sto je neobicno za nase ekipe,nadamo se da ce i Zrinjski pobjedit na grbavici uz podrsku Ultrasa,s tom pobjedom bi mogli cak i razmisljat o 1 ili 2 mjestu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Zrinjski Velez 2:1!!!treca pobjeda zaredom nad susjedima!!!sve ostalo su nijanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
opet netko brise komentare, fino fino. pitanje odgovornome koji stalno brise komentare: jeli dozvoljeno pisati fasisticke komentare bez sanckija, i jeli uredu banovati clanove poput Stone Islanda za mnogo manje stvari nego sto je ovaj napisao maloprije?? pozz
Saban Bajramovic je rodjeni Nislija (Srbija), inace Rom. Pozdravblavor je napisao/la:Ne zamjerite mi ja sam iz Sarajeva, vidim ovdje stalno nešto "šabani, šabani", pa ne mogu da skontam šta znači, šabani, jel se misli na legendarnog Šabana Bajramovića koji je pjevao i sa Mostar Sevdah Reunion....pa blago vama rođeni, zovu vas po legendi, ja na početku kontam kao to nešto uvrjedljivo, a šaban ničim ne može biti uvrjedljivo, već ekstra simpatičnoWestMostar je napisao/la:pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima![]()
ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
parola pogodila ko prstom u ****- odmah ste je potvrdili
evo poslušajte i pogledajte Šabana, bosanskog Elvisa Prislija:)
- ZRINJSKI-MOSTAR
Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...
Ali niko na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI NIJE SPOMENUO navijače Veleža RA da su PUCALI,ALO PUCALI na ULTRAS PUB u Mostaru...To je bilo za sve vas izgleda nebitno,što je čovjek jedva preživio u kafiču ta četri hica iz pištolja...
Ali niko na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI NIJE SPOMENUO navijače Veleža RA da su PUCALI,ALO PUCALI na ULTRAS PUB u Mostaru...To je bilo za sve vas izgleda nebitno,što je čovjek jedva preživio u kafiču ta četri hica iz pištolja...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- ZRINJSKI-MOSTAR
I da napišem mi smo odradili derbi bez ikakvih ekscesa ,a naše komšije su se primitivno ponijele kad su baklje bacali na tribinu simpatizera gdje su djeca ...To nije spomenuto , kao i da drotovi stoje i gledaju kako tip baca prekriženih ruku i smiju se ...Što da je tu pala glava, ili da je pala glava u Pabu???
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- Stone Island
- Kontakt:
Odakle ti to da je RA pucao na Ultras Pub ? Imaš li kakve dokaze ? Crveno auto bilo,pa logički zaključili ?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...
nećemo se pravit glupi,znamo i ja i ti ko je to uradioStone Island je napisao/la:Odakle ti to da je RA pucao na Ultras Pub ? Imaš li kakve dokaze ? Crveno auto bilo,pa logički zaključili ?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
- Stone Island
- Kontakt:
Pa eto otiđi u MUP i reci im ko je to uradio.
- rob do bagro
- Kontakt:
a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gdje zivis ti????Sta ti je bola?Oni opravdavaju ubojstvo i ove nerede...Govore da su odbranili hrvatsku...Nisi ti svjestan koje su oni zlo...rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti eagles, sta brises komentar antipolitike kad je reko da su HZ izazvale nered?

Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......
AMAR OSIM!
Pa brate vi ste vezali zastave, neznam kakav je problem sad pa mi ispadosmo fašisti...kalimero je napisao/la:Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema starob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dajte pokazite svima, a svi su to i vidjeli, ona vasa slika iz ist. sarajeva ...
ono veliko U (ustase)...
haj sad me banujte
ono veliko U (ustase)...
haj sad me banujte
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
torca_ mostar je napisao/la:zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema starob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majmune majmunski mrs sa teme debilu debilski.Momak je mrtav a ti kazes zasluzeno dabogda tvoj najmili tako zavrsijo............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ovakve i slicne klubove treba ukinuti !! samo njhovi grbovi pokazuju o kakvim se debilskim klubovima radi !!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Os sada vam slijedi borba za goli zivot????torca_ mostar je napisao/la:zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema starob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozemo mi biti turci, bal***, ali vidite kako smo se svi digli za jednog momka koji je ujedno katolik, odnosno hrvat( nijednoj normalnoj osobi ovo nije vazno ali ovim ovdje jeste). Pokazali smo da zasluzujemo ovu napacenu zemlju koja ce jednom biti samo nasa

VB 1987 je napisao/la:Pa brate vi ste vezali zastave, neznam kakav je problem sad pa mi ispadosmo fašisti...kalimero je napisao/la:Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......jesmo opet mi nešto zahebali?
Nisam ja tebi nikakav brat.
AMAR OSIM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.