HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

silenT
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la silenT » 05 okt 2009, 18:24

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 05 okt 2009, 18:33

Polako ali sigurno se Zrinja primice vrhu,jos kad bi se dobio Olimpik u gostima bilo bi exstra,inace oni igraju jako napadacki sto nama odgovara i imaju par izvrsnih igraca tipa Rajovic,Jese,Spalevic,Pelak sad u kakvoj su formi,malo osciliraju,u gostima dobivaju kuci gube sto je neobicno za nase ekipe,nadamo se da ce i Zrinjski pobjedit na grbavici uz podrsku Ultrasa,s tom pobjedom bi mogli cak i razmisljat o 1 ili 2 mjestu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 05 okt 2009, 19:02

Zrinjski Velez 2:1!!!treca pobjeda zaredom nad susjedima!!!sve ostalo su nijanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 okt 2009, 19:11

opet netko brise komentare, fino fino. pitanje odgovornome koji stalno brise komentare: jeli dozvoljeno pisati fasisticke komentare bez sanckija, i jeli uredu banovati clanove poput Stone Islanda za mnogo manje stvari nego sto je ovaj napisao maloprije?? pozz

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 okt 2009, 19:13

blavor je napisao/la:
WestMostar je napisao/la:pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima :roll: :roll: ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
parola pogodila ko prstom u ****- odmah ste je potvrdili 8-)
Ne zamjerite mi ja sam iz Sarajeva, vidim ovdje stalno nešto "šabani, šabani", pa ne mogu da skontam šta znači, šabani, jel se misli na legendarnog Šabana Bajramovića koji je pjevao i sa Mostar Sevdah Reunion....pa blago vama rođeni, zovu vas po legendi, ja na početku kontam kao to nešto uvrjedljivo, a šaban ničim ne može biti uvrjedljivo, već ekstra simpatično

evo poslušajte i pogledajte Šabana, bosanskog Elvisa Prislija:)

Saban Bajramovic je rodjeni Nislija (Srbija), inace Rom. Pozdrav

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 19:18

Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...

Ali niko na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI NIJE SPOMENUO navijače Veleža RA da su PUCALI,ALO PUCALI na ULTRAS PUB u Mostaru...To je bilo za sve vas izgleda nebitno,što je čovjek jedva preživio u kafiču ta četri hica iz pištolja...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 19:26

I da napišem mi smo odradili derbi bez ikakvih ekscesa ,a naše komšije su se primitivno ponijele kad su baklje bacali na tribinu simpatizera gdje su djeca ...To nije spomenuto , kao i da drotovi stoje i gledaju kako tip baca prekriženih ruku i smiju se ...Što da je tu pala glava, ili da je pala glava u Pabu???
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 okt 2009, 19:42

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...

Ali niko na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI NIJE SPOMENUO navijače Veleža RA da su PUCALI,ALO PUCALI na ULTRAS PUB u Mostaru...To je bilo za sve vas izgleda nebitno,što je čovjek jedva preživio u kafiču ta četri hica iz pištolja...
Odakle ti to da je RA pucao na Ultras Pub ? Imaš li kakve dokaze ? Crveno auto bilo,pa logički zaključili ?

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 05 okt 2009, 20:26

Stone Island je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Za ovaj slučaj svi znamo da postoje dvije istine i da će svaka strana gurati svoju i tako u nedogled.Nisam upućen u detalje nego samo mogu reći ne ponovilo se i žali bože momka...Svi znamo da gostovanja 99% više nema, a možda realno gledajući je to i najpoštenije da bude neko vrijeme nakon ovog slučaja...

Odakle ti to da je RA pucao na Ultras Pub ? Imaš li kakve dokaze ? Crveno auto bilo,pa logički zaključili ?
nećemo se pravit glupi,znamo i ja i ti ko je to uradio ;) bar se u mostaru sve sazna....
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 okt 2009, 20:28

Pa eto otiđi u MUP i reci im ko je to uradio.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 okt 2009, 20:30

a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 05 okt 2009, 20:41

rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Gdje zivis ti????Sta ti je bola?Oni opravdavaju ubojstvo i ove nerede...Govore da su odbranili hrvatsku...Nisi ti svjestan koje su oni zlo...
A ti eagles, sta brises komentar antipolitike kad je reko da su HZ izazvale nered? :x

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 okt 2009, 20:46

Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......
AMAR OSIM!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 okt 2009, 20:52

kalimero je napisao/la:Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......
Pa brate vi ste vezali zastave, neznam kakav je problem sad pa mi ispadosmo fašisti... :D jesmo opet mi nešto zahebali?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 05 okt 2009, 20:58

rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema sta

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 05 okt 2009, 21:13

Pa dajte pokazite svima, a svi su to i vidjeli, ona vasa slika iz ist. sarajeva ...
ono veliko U (ustase)...
haj sad me banujte
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 okt 2009, 21:14

torca_ mostar je napisao/la:
zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema sta

majmune majmunski mrs sa teme debilu debilski.Momak je mrtav a ti kazes zasluzeno dabogda tvoj najmili tako zavrsijo............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 okt 2009, 21:18

ovakve i slicne klubove treba ukinuti !! samo njhovi grbovi pokazuju o kakvim se debilskim klubovima radi !!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 05 okt 2009, 21:19

torca_ mostar je napisao/la:
Os sada vam slijedi borba za goli zivot????
Mozemo mi biti turci, bal***, ali vidite kako smo se svi digli za jednog momka koji je ujedno katolik, odnosno hrvat( nijednoj normalnoj osobi ovo nije vazno ali ovim ovdje jeste). Pokazali smo da zasluzujemo ovu napacenu zemlju koja ce jednom biti samo nasa 8-)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 okt 2009, 21:21

VB 1987 je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......
Pa brate vi ste vezali zastave, neznam kakav je problem sad pa mi ispadosmo fašisti... :D jesmo opet mi nešto zahebali?

Nisam ja tebi nikakav brat.
AMAR OSIM!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.