ss.ba Željezničar će u subotu na Grbavici u sklopu 22. kola Premijer lige BiH ugostiti posljednjeplasiranu Drinu iz Zvornika.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Odlican post...u tom sarajevskom derbiju se igra samo ako bodovi trebaju oboma ili nijednom,u suprotnom pobjedjuje onaj kome treba...ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!!![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sara ... jetu/33112Denis Ispušlić je napisao/la:Odlican post...u tom sarajevskom derbiju se igra samo ako bodovi trebaju oboma ili nijednom,u suprotnom pobjedjuje onaj kome treba...ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!!![]()
Denis Ispušlić je napisao/la:Malo morgen...kad je FKS postajalo prvak,igraci Zelje su se sklanjali da Sarajevo pobjedi,sjecam se kao danas,Zeka vodi loptu a oni se razmicu pred njim!
Pod 1-Horde tad nisu postojale uopste!Crni gavran je napisao/la:@Denis Ispušlić i ŠB. TRN
Samo cu vam navesti par primjera, a valjda cete skontati![]()
Pr.br. 1. Zeljo je igrao onu cuvenu utakmicu sa Videotonom u polufinalu KUP UEFA i pobijedio je pirovo sa 2:1, dobili su gol 2 minute prije kraja utakmice. Da su sacuvali 2:0, u finalu bi igrali sa slavnim Real Madridom. Horde su slavile ispadanje Zelje iz KUP UEFA. Sto li![]()
Pr.br.2. Kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu u PL, do zadnjeg kola se borio sa Slavijom koju je trenirao Milomir Odovic, svi manijaci su navijali za Slaviju. Sto li![]()
Da remiziramo, kad Dinamo pusti utakmicu Hajduku da bi ovaj prestigao Rijeku na tabeli ili Partizan pusti C.Zvezdu da prestigne Vojvodinu iz Novog Sada ili Barselona kad pusti Real Madrida da prestigne na tabeli Valensiju e tada ce i Zeljo pustiti Sarajevu. Moje misljenje, nema teorije
Definitivno za najsmjesnije postove forumaDenis Ispušlić je napisao/la:Malo morgen...kad je FKS postajalo prvak,igraci Zelje su se sklanjali da Sarajevo pobjedi,sjecam se kao danas,Zeka vodi loptu a oni se razmicu pred njim!
Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!...ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!!![]()
koji si ti debilski tip covjeka ...komrad je napisao/la:Drina -Zeljeznicar : Zeljeznicar ocajan i katorstrofalan na proljece,iako su kupili pobjedu u Trebinju njihova kvaliteta je dosla do izrazaja protiv Sirokog,Drina hvata zadnji voz za Velezom i Leotarom tako da domacini pobjedjuju!
Sarajevo-Rudar : Ova utakmica moze da ode u sva tri pravca,zavisi dali ce igraci Sarajeva biti kompletni i sl. stvari,Rudar sigurno sposoban da barem uzme X !
Slavija-Olimpic: Slavija hvata 4. mjesto i nadu za evropu!
Sloboda-Buducnost:![]()
![]()
eto 1!Ako se medjusobno ne poubijaju!
Vehlez-Travnik: Uz 20 ak vatrenih navijaca i 50ak simpatizera Vehlez bi mogao doci do pobjede i sigurna opstanka!
HSK Zrinjski-FK Borac: Nadam se dobroj utakmici,ako koji penal bude za nas nije na odmet,pobjeda bi nam puno toga donijela a to je sigurna sredina,neki vatreniji se nadaju da se moze Sarajevo stignuti ali za to bi morali jos koji penal dobiti na strani!![]()
Celik-Zvijezda: 1 Celik bolja ekipa!
Siroki-Leotar:1 Siroki se polako budi i hvata Sarajevo na 3. poziciji!
Ehh ovako ja cu ti potvrditi da je to jedan od poraza koje sam ja najteze podnio od 1996.godine otkako prisustvujem jednom od najvecih gradskih derbija u Evropi. Gol koji je Matko postigao je plod "lozione" koju su horde forsirale cijelo drugo poluvrijeme, odnosno pjesme koju ne bi volio vise ikad da cujem. Pricati o pustanju utakmice u sarajevskom derbiju je nesto o cemu je neukusno raspravljati, sto uopste nije na mjestu. Da zivis u Sarajevu, znao bi o cemu pricam, odnosno uopsteno da zivis u gradu koji ima cast da ima ova dva velikana, znao bi o cemu pricam ne samo ja, nego sve sarajlije. A ti nastavi ako zelis da zivis u uvjerenju da je sve to majorizacija jednog naroda.ŠB.TRN je napisao/la:Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!...ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!!![]()
Islo je nekako:"D ga oce o nano,da ga oce o nanice,da ga oce zabit Matko......,jos su Albina Pelaka spominjali cijelu utakmicu.Odakle ti majorizaciju ovde stavi evo sve??!!!scorpion je napisao/la:Ehh ovako ja cu ti potvrditi da je to jedan od poraza koje sam ja najteze podnio od 1996.godine otkako prisustvujem jednom od najvecih gradskih derbija u Evropi. Gol koji je Matko postigao je plod "lozione" koju su horde forsirale cijelo drugo poluvrijeme, odnosno pjesme koju ne bi volio vise ikad da cujem. Pricati o pustanju utakmice u sarajevskom derbiju je nesto o cemu je neukusno raspravljati, sto uopste nije na mjestu. Da zivis u Sarajevu, znao bi o cemu pricam, odnosno uopsteno da zivis u gradu koji ima cast da ima ova dva velikana, znao bi o cemu pricam ne samo ja, nego sve sarajlije. A ti nastavi ako zelis da zivis u uvjerenju da je sve to majorizacija jednog naroda.ŠB.TRN je napisao/la:Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!...ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!!![]()
Budi pozdravljen.
Mrski ste vi jedni drugima,ali uprave klubova i visi ciljevi ne gledaju na to!izzo je napisao/la:ŠB.TRN buraz pišeš gluposti vjeruju fudbalu je sve moguce pa i razna namještanja, ali tekmu protiv mrskog pitarluka je nemoguce namjestiti.
A ajde mi reci koji je to veci cilj??? Kome je to iz uprava oba kluba draze da ti najljuci rival bude prvak, da trpis zajebancije i provociranja na poslu, faxu, skoli itd.??? Ne razumijete vi to, zato to i pisete, ili ste drsko bezobrazni pa izvlacite iz naftalina "argumente."Modricluka je napisao/la:Mrski ste vi jedni drugima,ali uprave klubova i visi ciljevi ne gledaju na to!izzo je napisao/la:ŠB.TRN buraz pišeš gluposti vjeruju fudbalu je sve moguce pa i razna namještanja, ali tekmu protiv mrskog pitarluka je nemoguce namjestiti.
Da znam da nisu horde postojale, ali jesu navijaci Sarajeva, a to ti je to.Denis Ispušlić je napisao/la:Pod 1-Horde tad nisu postojale uopste!Crni gavran je napisao/la:@Denis Ispušlić i ŠB. TRN
Samo cu vam navesti par primjera, a valjda cete skontati![]()
Pr.br. 1. Zeljo je igrao onu cuvenu utakmicu sa Videotonom u polufinalu KUP UEFA i pobijedio je pirovo sa 2:1, dobili su gol 2 minute prije kraja utakmice. Da su sacuvali 2:0, u finalu bi igrali sa slavnim Real Madridom. Horde su slavile ispadanje Zelje iz KUP UEFA. Sto li![]()
Pr.br.2. Kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu u PL, do zadnjeg kola se borio sa Slavijom koju je trenirao Milomir Odovic, svi manijaci su navijali za Slaviju. Sto li![]()
Da remiziramo, kad Dinamo pusti utakmicu Hajduku da bi ovaj prestigao Rijeku na tabeli ili Partizan pusti C.Zvezdu da prestigne Vojvodinu iz Novog Sada ili Barselona kad pusti Real Madrida da prestigne na tabeli Valensiju e tada ce i Zeljo pustiti Sarajevu. Moje misljenje, nema teorije
A osim toga,ne remizira se nego rezimira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.