Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: 22 kolo PLBIH

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 apr 2011, 21:09

Ovi pišu da Željo igra na Grbavici sa Drinom :?
ss.ba Željezničar će u subotu na Grbavici u sklopu 22. kola Premijer lige BiH ugostiti posljednjeplasiranu Drinu iz Zvornika.
Čelik Zenica 1945

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 14 apr 2011, 21:11

ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!! :D ;)
Odlican post...u tom sarajevskom derbiju se igra samo ako bodovi trebaju oboma ili nijednom,u suprotnom pobjedjuje onaj kome treba...
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 apr 2011, 21:17

Denis Ispušlić je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!! :D ;)
Odlican post...u tom sarajevskom derbiju se igra samo ako bodovi trebaju oboma ili nijednom,u suprotnom pobjedjuje onaj kome treba...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sara ... jetu/33112

kad ce neko od vas dostici ovo ...a jbg namjestamo i niko nam nista ne moze!! ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 apr 2011, 21:44

mma_hz
pusti pokrajince ovi iz listice zive u kasabi najveci im je derbi protiv brotnja a <borac ije vrjedan pomena

Drina-Željo x2 Onakav mrtvi zeljo valjda moze dobiti Drinu
Sarajevo-R.P. 2-1 bice ovo teska tekma al ce sarajevo na kraju izvuci pobjedu
Slavija-Olimpic 1-1 mislim da je Olimpic kvalitetnija ekipa od Slavije al ce biti x
Sloboda-Buducnost 1 sloboda bi trebala uzeti otpisanu buducnost
Velez-Travnik 1 Rodeni uzimaju za opstanak i ove mesare spustaju na zemlju
Zrinjski-Borac 2 zbog prethodno namjesteni utakmica ocekujem da ce i ova biti takva
Celik-Zvijezda 1 Smogovci (bez uvrjede nije ni SA bolje :D) iz kola i kola bolji i idu prema vrhu tabele
S.B.-Leotar 1 najsigurniji par kola
svoj ti pos'o !

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 apr 2011, 21:47

@Denis Ispušlić i ŠB. TRN

Samo cu vam navesti par primjera, a valjda cete skontati :mrgreen:

Pr.br. 1. Zeljo je igrao onu cuvenu utakmicu sa Videotonom u polufinalu KUP UEFA i pobijedio je pirovo sa 2:1, dobili su gol 2 minute prije kraja utakmice. Da su sacuvali 2:0, u finalu bi igrali sa slavnim Real Madridom. Horde su slavile ispadanje Zelje iz KUP UEFA. Sto li :roll:

Pr.br.2. Kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu u PL, do zadnjeg kola se borio sa Slavijom koju je trenirao Milomir Odovic, svi manijaci su navijali za Slaviju. Sto li :roll:

Da remiziramo, kad Dinamo pusti utakmicu Hajduku da bi ovaj prestigao Rijeku na tabeli ili Partizan pusti C.Zvezdu da prestigne Vojvodinu iz Novog Sada ili Barselona kad pusti Real Madrida da prestigne na tabeli Valensiju e tada ce i Zeljo pustiti Sarajevu. Moje misljenje, nema teorije ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 14 apr 2011, 21:59

Denis Ispušlić je napisao/la:Malo morgen...kad je FKS postajalo prvak,igraci Zelje su se sklanjali da Sarajevo pobjedi,sjecam se kao danas,Zeka vodi loptu a oni se razmicu pred njim!
:lol: :lol: :lol: :lol: lik je zbilja komedijaš vrhunski :lol: :lol: :lol: :lol: de još koju provali kad te krenulo.
E svega sam se nacitao na ovom forumu, ali da Željo i pitari jednim drugima puštaju hahaha :lol: :lol: :lol:
Pa rani se sam, nesretnice

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 14 apr 2011, 21:59

Crni gavran je napisao/la:@Denis Ispušlić i ŠB. TRN

Pr.br. 1. Zeljo je igrao onu cuvenu utakmicu sa Videotonom u polufinalu KUP UEFA i pobijedio je pirovo sa 2:1, dobili su gol 2 minute prije kraja utakmice. Da su sacuvali 2:0, u finalu bi igrali sa slavnim Real Madridom. Horde su slavile ispadanje Zelje iz KUP UEFA. Sto li :roll:

Pr.br.2. Kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu u PL, do zadnjeg kola se borio sa Slavijom koju je trenirao Milomir Odovic, svi manijaci su navijali za Slaviju. Sto li :roll:

Da remiziramo, kad Dinamo pusti utakmicu Hajduku da bi ovaj prestigao Rijeku na tabeli ili Partizan pusti C.Zvezdu da prestigne Vojvodinu iz Novog Sada ili Barselona kad pusti Real Madrida da prestigne na tabeli Valensiju e tada ce i Zeljo pustiti Sarajevu. Moje misljenje, nema teorije ;)
Pod 1-Horde tad nisu postojale uopste!

A osim toga,ne remizira se nego rezimira.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 14 apr 2011, 22:22

Drina-Željo x2 - mislim da drina nece ici na pobjedu, njihovo je u ovoj ligi odsviralo igrat ce samo da nas okinu kaok bi borca gurnuli naprijed

Sarajevo-R.P. 1 - kone ko i mi u krizi i nesmiju kiksat
Slavija-Olimpic 2 - kvalitetniji
Sloboda-Buducnost 1- njih kuci ni Barsa bez penala nebi dobila :mrgreen:
Velez-Travnik 1 - Odovic ih preporodio
Zrinjski-Borac 2 - ja mislim da ce ovo biti blokirano u kladionici :mrgreen:
Celik-Zvijezda x - nezz za ovo :mrgreen:
S.B.-Leotar 1 - Široki lagano izlazi iz krize, a i kvalitetniji su

Penise sto bi mi pustali pitarima ili oni nama ?

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 14 apr 2011, 22:29

Denis Ispušlić je napisao/la:Malo morgen...kad je FKS postajalo prvak,igraci Zelje su se sklanjali da Sarajevo pobjedi,sjecam se kao danas,Zeka vodi loptu a oni se razmicu pred njim!
Definitivno za najsmjesnije postove foruma :lol: :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 apr 2011, 22:31

Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!... ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 apr 2011, 22:36

To je bila utakmica kada smo izgubili nakon 6 godina od Sarajeva. Bilo je nekih priča da je namješena a sad je li stvarnno ne znam. Znam da je nakon te tekme trener Memić kupio novo auto. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 14 apr 2011, 22:37

Pojma ti nemas.Cuj na jednoj temi ti receno da je sve ovako bilo :lol:
Ti i ovaj Popuslic dva najveca kompleksasa na forumu :?
Joint Union

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 apr 2011, 22:37

komrad je napisao/la:Drina -Zeljeznicar : Zeljeznicar ocajan i katorstrofalan na proljece,iako su kupili pobjedu u Trebinju njihova kvaliteta je dosla do izrazaja protiv Sirokog,Drina hvata zadnji voz za Velezom i Leotarom tako da domacini pobjedjuju!

Sarajevo-Rudar
: Ova utakmica moze da ode u sva tri pravca,zavisi dali ce igraci Sarajeva biti kompletni i sl. stvari,Rudar sigurno sposoban da barem uzme X !

Slavija-Olimpic: Slavija hvata 4. mjesto i nadu za evropu!

Sloboda-Buducnost: :lol: :lol: :lol: eto 1!Ako se medjusobno ne poubijaju!

Vehlez-Travnik: Uz 20 ak vatrenih navijaca i 50ak simpatizera Vehlez bi mogao doci do pobjede i sigurna opstanka!

HSK Zrinjski-FK Borac: Nadam se dobroj utakmici,ako koji penal bude za nas nije na odmet,pobjeda bi nam puno toga donijela a to je sigurna sredina,neki vatreniji se nadaju da se moze Sarajevo stignuti ali za to bi morali jos koji penal dobiti na strani! :lol:

Celik-Zvijezda: 1 Celik bolja ekipa!

Siroki-Leotar:1 Siroki se polako budi i hvata Sarajevo na 3. poziciji!
koji si ti debilski tip covjeka ...
1947!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 apr 2011, 22:49

ŠB.TRN je napisao/la:
Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!... ;)
Ehh ovako ja cu ti potvrditi da je to jedan od poraza koje sam ja najteze podnio od 1996.godine otkako prisustvujem jednom od najvecih gradskih derbija u Evropi. Gol koji je Matko postigao je plod "lozione" koju su horde forsirale cijelo drugo poluvrijeme, odnosno pjesme koju ne bi volio vise ikad da cujem. Pricati o pustanju utakmice u sarajevskom derbiju je nesto o cemu je neukusno raspravljati, sto uopste nije na mjestu. Da zivis u Sarajevu, znao bi o cemu pricam, odnosno uopsteno da zivis u gradu koji ima cast da ima ova dva velikana, znao bi o cemu pricam ne samo ja, nego sve sarajlije. A ti nastavi ako zelis da zivis u uvjerenju da je sve to majorizacija jednog naroda.
Budi pozdravljen.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 apr 2011, 22:55

scorpion je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Ehh ovako ja cu ti potvrditi da je to jedan od poraza koje sam ja najteze podnio od 1996.godine otkako prisustvujem jednom od najvecih gradskih derbija u Evropi. Gol koji je Matko postigao je plod "lozione" koju su horde forsirale cijelo drugo poluvrijeme, odnosno pjesme koju ne bi volio vise ikad da cujem. Pricati o pustanju utakmice u sarajevskom derbiju je nesto o cemu je neukusno raspravljati, sto uopste nije na mjestu. Da zivis u Sarajevu, znao bi o cemu pricam, odnosno uopsteno da zivis u gradu koji ima cast da ima ova dva velikana, znao bi o cemu pricam ne samo ja, nego sve sarajlije. A ti nastavi ako zelis da zivis u uvjerenju da je sve to majorizacija jednog naroda.
Budi pozdravljen.
Islo je nekako:"D ga oce o nano,da ga oce o nanice,da ga oce zabit Matko......,jos su Albina Pelaka spominjali cijelu utakmicu.Odakle ti majorizaciju ovde stavi evo sve??!!! :D :D :D :?: :?: :?: Ja samo govorim previse je slucajnosti bilo,povreda prije utakmice na zagrijavanju,utakmica kasni 20 ak minuta,al sto me je najvise uvjerilo je bilo ponasanje zeljinih navijača na kraju.I sta su govorili sve onom Raščiću!!!Kako su prodali utakmicu......čovjek plače!!! Znam ja da je tesko priznati da je tako veliki derbi bio namjesten!!! ;) ;)

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 14 apr 2011, 23:02

ŠB.TRN buraz pišeš gluposti vjeruj ;) u fudbalu je sve moguce pa i razna namještanja, ali tekmu protiv mrskog pitarluka je nemoguce namjestiti.

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 14 apr 2011, 23:05

izzo je napisao/la:ŠB.TRN buraz pišeš gluposti vjeruj ;) u fudbalu je sve moguce pa i razna namještanja, ali tekmu protiv mrskog pitarluka je nemoguce namjestiti.
Mrski ste vi jedni drugima,ali uprave klubova i visi ciljevi ne gledaju na to! ;)
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 apr 2011, 23:10

Modricluka je napisao/la:
izzo je napisao/la:ŠB.TRN buraz pišeš gluposti vjeruj ;) u fudbalu je sve moguce pa i razna namještanja, ali tekmu protiv mrskog pitarluka je nemoguce namjestiti.
Mrski ste vi jedni drugima,ali uprave klubova i visi ciljevi ne gledaju na to! ;)
A ajde mi reci koji je to veci cilj??? Kome je to iz uprava oba kluba draze da ti najljuci rival bude prvak, da trpis zajebancije i provociranja na poslu, faxu, skoli itd.??? Ne razumijete vi to, zato to i pisete, ili ste drsko bezobrazni pa izvlacite iz naftalina "argumente."
A da pricamo mozda o utakmici Orasje-zrinjski prije par godina, hocemo??
Ili mozda o situaciji pred ovu utakmicu zrinjski-Borac i pricama o poklonu Borcu???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 14 apr 2011, 23:13

CIlj price je da "mali ljudi" nisu bitni,tako i u nogometu!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 apr 2011, 23:43

Denis Ispušlić je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:@Denis Ispušlić i ŠB. TRN

Pod 1-Horde tad nisu postojale uopste!

A osim toga,ne remizira se nego rezimira.
Da znam da nisu horde postojale, ali jesu navijaci Sarajeva, a to ti je to.
Drugo, ovo je sportski sajt, a ne diktat iz pravopisa, a iz pravopisa bi ja tebi mogao biti profesor ali nije bitno.
Trece, ne mozes ti iz svoje hercegovacke perspektive govoriti Sarajlijama o njihovom derbiju, to bi bilo isto da ja tebi pametujem o catrnji i uzgoju vinove loze. Eto toliko.
Vec kad me ispravljas, udubi se u poentu rasprave, a ne o necem drugom(istorija navijackih grupa, pravopis i dr.), kad vec hoces da raspravljas
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.