Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SultanSenijad
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
neznam ko je gori naši ili hrvatski novinari pa naši se pozivaju na njegove drugare 15-16 godišnjake ko fol voli i navija za nas pa sad nešta prebacuju komšijama koliko samo je sa naše strane napisano gluposti po portalima to nije normalno i sad držimo moralne kritike hrvatima sramota
nedimko buha
slazem se.SultanSenijad je napisao/la:neznam ko je gori naši ili hrvatski novinari pa naši se pozivaju na njegove drugare 15-16 godišnjake ko fol voli i navija za nas pa sad nešta prebacuju komšijama koliko samo je sa naše strane napisano gluposti po portalima to nije normalno i sad držimo moralne kritike hrvatima sramota
hrvatski novinari posebno jutarnji list su lesinari, ali sad se cini kao da oni jedini prave pritisak na alena.a ovdje na ss.ba svako malo e alen navija za bosnu,bosna mu u srcu...pustite malog.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
konstruktivan komentar nedimkaSultanSenijad je napisao/la:neznam ko je gori naši ili hrvatski novinari pa naši se pozivaju na njegove drugare 15-16 godišnjake ko fol voli i navija za nas pa sad nešta prebacuju komšijama koliko samo je sa naše strane napisano gluposti po portalima to nije normalno i sad držimo moralne kritike hrvatima sramota

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vi mislili da je on zaista onakav kakvim se predstavlja ?
On se samo igra
On se samo igra

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa ja sam davno rekao da nije takav i da je frajer 100% inteligentan, ali me cudi sto je odlucio da napise jedan ovakav post 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- SultanSenijad
- Kontakt:
Nedimko bezveze ti je ovaj predzadnji post, stvarno si me razočarao.Od tebe čovjek uvijek ima nešto pametno pročitati, ali ova zadnja dva posta, stvarno nema smisla.
Piši ponovo svoje dubokoumne postove, pusti ove gluposti što sad pišeš.

DRUG NEBI TI PUNCA
- SultanSenijad
- Kontakt:
izvinte pušijo sam nešto čudno pa mi se vidici proširili inače slažem se sa svojim zadnjim postovima .
nedimko buha
- samoposteno
- Kontakt:
izgleda da je nedimku neko mazno nalogSultanSenijad je napisao/la:neznam ko je gori naši ili hrvatski novinari pa naši se pozivaju na njegove drugare 15-16 godišnjake ko fol voli i navija za nas pa sad nešta prebacuju komšijama koliko samo je sa naše strane napisano gluposti po portalima to nije normalno i sad držimo moralne kritike hrvatima sramota

Alen nece doci na okuplajnaje u Sloveniju, na to predviđeno "druzenje i upoznavanje".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako izabere Hrvatsku Alen da igra biti ce u 5 deka Hrvatska jaca od BIH
Ako izabere Bosnu,onda je totalno nerealna podjela
Bit ce BIH troduplo jaca od Hrvatske

::::SAMO ČELIK::::
- SultanSenijad
- Kontakt:
opet ovaj sa duplog sporta novinar izvrće riječi kako njemu paše što lažeš jarane o mamićima kad su fino objavili pismo i što ti čitaš kako tebi paše a prebacuješ mamićima zašto širiš dezinformacije dautbegoviću jer fino piše poziv fs bih u potpisu šta ti nije jasno jel ko zna čitati zna da je alen pozvan a bilo to ko gost ili igrač manje bitno tebi treba crtati jarane i prestani lagati ovaj napaćeni narod nemaš to pravo
nedimko buha
SultanSenijad je napisao/la:opet ovaj sa duplog sporta novinar izvrće riječi kako njemu paše što lažeš jarane o mamićima kad su fino objavili pismo i što ti čitaš kako tebi paše a prebacuješ mamićima zašto širiš dezinformacije dautbegoviću jer fino piše poziv fs bih u potpisu šta ti nije jasno jel ko zna čitati zna da je alen pozvan a bilo to ko gost ili igrač manje bitno tebi treba crtati jarane i prestani lagati ovaj napaćeni narod nemaš to pravo
haveru ti si onda paglu ko taj sa tvog avatra. čuj nije bitno ko je poslao poziv? jesi dobar ti? ako pape pošalje poziv onda je to dfa igra u repku, a ako pošalje baković onda je alen tu samo ko gost. yebo li te mamić
- SultanSenijad
- Kontakt:
alo ba jes ti pijo nešto poziv šalje fs bih i to je to a sušić je takođe u savezu i sam je reko da nije poslao poziv a zašto onda begić šalje mimo njega iste jer nema pravo ma koliko bio predsjednik on nema veze sa igračima ebo tebe mamić a i brat takođe
nedimko buha
- SultanSenijad
- Kontakt:
katastrofalan potez begića i njegovih pojedinih medija i novinara jer tako će voda na mlin ići samo komšijama zbog njihovih gluposti
nedimko buha
Alen je davno odlucio za koju repku ce igrati, samo čeka da ode iz Dinama pa da moze reci. Zamislite kako bi oni postupali prema njemu da dok je tamo kaze da će igrati za BiH, debitovao bi u LP al u snovima, forsirali bi ga onoliko sigurno da znaju da neće igrati za Hrvatsku. Upamtite šta vam kažem, mali je već odlučio, zato je sušić ovako hladan u vezi te situacije, njegov stari mu je davno rekao da će igrati za BiH, samo čeka da ode iz Dinama.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa jasno pise u dokumentu "poziva se kao gost na upoznavanje sa igracima, selektorom ..." a hrvati se prepali da ga zovemo kao igraca, a kao zaboravljaju da nema nase drzavljanstvo sto znaci da nema pravo nastupa.
Prave se ludi.
Njemu ce Mamic napravit pakao od zivota ako izaber BiH a jos uvjek bude igrac Dinama.
Prave se ludi.
Njemu ce Mamic napravit pakao od zivota ako izaber BiH a jos uvjek bude igrac Dinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Poziv salje predsjednik Saveza, ali ne za okupljanje A selekcije, nego da Halilovic upozna igrace i pogleda utakmicu iz VIP loze. Druga je stvar sto u Dinamo koriste spin tehnike da jos vise vrse pritisak na javnost i time podize cijenu samom Halilovicu. Cuj oni pisu odgovor Susicu, koji uopste nije ni potpisan u tom pozivu.SultanSenijad je napisao/la:alo ba jes ti pijo nešto poziv šalje fs bih i to je to a sušić je takođe u savezu i sam je reko da nije poslao poziv a zašto onda begić šalje mimo njega iste jer nema pravo ma koliko bio predsjednik on nema veze sa igračima ebo tebe mamić a i brat takođe
Nasi mediji su veoma bitni u ovim "igricama" i ss.ba kao i ostali mediji treba da se aktivno ukljuce, tako da je po meni ovo odlican potez ss.ba!
- SultanSenijad
- Kontakt:
meni nije jasno zašto su slali poziv dinamu zar nije halilović mogao doći i mimo službenog poziva jer u to vrijeme je slobodan i za pola sata bi stigao u ljubljanu iz zagreba i to je to popriča sa igračima upozna se sa ljudima i bez medijskih bombi jednostavno ode kao gledatelj na utakmicu ne vidim razlog zašto tako nije mogao doći
nedimko buha
Pa ovo je uradjeno radi javnosti, da ne bi ja ti , peti, deseti sutra rekli da se nije nista ucinilo da se Halilovic dovede u reprezentaciju. A s druge strane i Halilovicu se dalo do znanja da ga prate i ozbiljno zele da igra za nas.SultanSenijad je napisao/la:meni nije jasno zašto su slali poziv dinamu zar nije halilović mogao doći i mimo službenog poziva jer u to vrijeme je slobodan i za pola sata bi stigao u ljubljanu iz zagreba i to je to popriča sa igračima upozna se sa ljudima i bez medijskih bombi jednostavno ode kao gledatelj na utakmicu ne vidim razlog zašto tako nije mogao doći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.