Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ne mora biti žensko šta cjepidlačišOtelo je napisao/la:A mi se ovaj nadamo da si zensko i da ces sutra svima da nam popusis nakon utakmnice.jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Veci je uzitakNoName je napisao/la:Ne mora biti žensko šta cjepidlačišOtelo je napisao/la:A mi se ovaj nadamo da si zensko i da ces sutra svima da nam popusis nakon utakmnice.jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Sent using Tapatalk2
Ups. U pravu si... zablokirao mozak, sve misli su usmjerene u jednom pravcu a to je pobjeda.DukeOfWellington je napisao/la:Valjda godinu minus jedan dan.calcio je napisao/la: Jest ih Miralem izdominiro u prvoj utakmici, dvije asistencije i gol.
Interesantno ova utakmica se igrala 16 oktobra 2012, tacno godinu plus jedan dan u odnosu na sutrasnju. Kao da to nesto znaci haha ali eto
+1Dex je napisao/la:Sveukupno sutra prolit suza više nego što sam ikad u životu prolio
Tuti je napisao/la:
vs
Ocekivani sastavi.
moze i meni da vidim kakav ce mene sastav opucati hahahahahahahha, koji ludjakade43 je napisao/la:Tuti je napisao/la:
vs
Ocekivani sastavi.
Daj mi broj dilera bgt :O
WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
Prvo nauči razliku između Litvanije i Latvije, pa onda možemo dalje pričati...jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
ma iako bude tako ima onaj sa al jazeera sto vice allah alllllaaaaahbazeni je napisao/la:WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
To se odnosi samo na satelitski kanal, ne na zemaljski.bazeni je napisao/la:WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.