Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
Opet odskakao od ostalih igraca na terenu, i nasih i njihovih.
To bi ja trebao pitati tebe?!2pride3 je napisao/la:pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edinaSamoZeljo je napisao/la:To bi ja trebao pitati tebe?!2pride3 je napisao/la:pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
u prvoj tekmi penal na njemu, hem je izborio onaj korner polije kojeg je pao gol. sasvim solidan ucinak. nije sve ni u davanju golova.marseille7 je napisao/la:Kako god, igro je dovoljno da direktno odluci utakmicu. 2.gi crveni i assist. End of Story.
Jok nije, ne znam ja sta si ti gledao??johnnyHZ je napisao/la:odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edina
E cuj molim te sinoc se pokazalo. Ma covjece pokazalo se prije godinu dana. I u City-u kad je stalno ovdje pricamo da Dzeko sam u napadu malo sta moze napravit. Moze zabit gol al nije ni blizu efikasan kao kad ima partnera u napadu. Vedo mi nije omiljen,dalkeko od toga,al nek se on nama vrati pa kakav god bio.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sinoc se pokazalo da je Dzeko puno bolji kad ima jos neko sa njim u napadu. Ibisevic ili Muslimovic - nebitno! Nekoliko puta je bilo dobrih situacija ali je falio neko kome bi se lopta mogla dodati, falio je neko ko bi odvukao na sebe jos 2 igraca Bjelorusije tako da ne bi morala 4 cuvati Dzeku..
Nadam se da ce mu protiv Luxemburga Muslimovic (ukoliko dodje u formu do te utakmice) ili Ibisevic (ako se oporavi) praviti drustvo u napadu..
Coek mozda prespavao utakmicu ili pratio nekog drugog igraca, pa mu promakle majstorije naseg EdinaSamoZeljo je napisao/la:Jok nije, ne znam ja sta si ti gledao??johnnyHZ je napisao/la:odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edina
Nosio se sa cijelom odbranom, lomili ga.
Na kome je bio drugi crveni?
Ko je bio asistent gola?
Sta bolan pricas 10% ??
Jesi vidio onaj ponisteni gol? (onu majstoriju)
Nismo gledali istu utakmicu, ocigledno!
ima smisla... samo se nadam da to nece toliko doc' do izrazaja, naravno pod uslovom da salihovic, pjanic, lulic, medunjanin, misimovic budu u dobroj formi i da ce se oni adaptirat' na njegovu brzinuNoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
pa dobro po meni kad se vrati pjanic spaha igra nase reprezentacije ce bit duplo brza ipak pjanic je mal brz strasan tehnicar a spaha neko ko zna brzo iznijet loptu takodje izuzetnu tehniku ima...nebrite se nema zime za DZEKU tek najbolje od njega i u reprezentaciji i u City-u slijediamho je napisao/la:ima smisla... samo se nadam da to nece toliko doc' do izrazaja, naravno pod uslovom da salihovic, pjanic, lulic, medunjanin, misimovic budu u dobroj formi i da ce se oni adaptirat' na njegovu brzinuNoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.