Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako li bi nasi igrali na ovakvom stadionu, kad im pritisak stvori 1000 ljudi na istoku?Sabinho je napisao/la:Zasto i mi ne bi kakvog cikicu "namontirali" kad izlaze igraci, ispred istoka?![]()
![]()
divi loptiSabinho je napisao/la:Zasto i mi ne bi kakvog cikicu "namontirali" kad izlaze igraci, ispred istoka?![]()
![]()
mi ne moramo montirati, samo stavis skauta ispred tunela. 1/1Sabinho je napisao/la:Zasto i mi ne bi kakvog cikicu "namontirali" kad izlaze igraci, ispred istoka?![]()
![]()
Da, čudno je i meni, kako neki kojih nema po 20-tak dana a nekih Bogami i više pojave se samo ovako u ovim nekim "turbulentnim" periodima. A onda i sadržaj njihovih postova je čudan.FrancescoTotti je napisao/la:Joj imena po forumu.. Ne udjem dva dana, vidim otisao kusta, a na forumu 'slucajno' masu likova koji se pojave ovdje svake prestupne. (nemam nista protiv, samo pisite al mi cudno)
Pukovnik je napisao/la:" najveci minus klupskih struktura je infiltriranje navijaca u klupske odluke i rad "
" sukob pocinje nakon sto je klub involvirao navijace u radnje kluba "
sta kazes pantelija?
aferimhilmo je napisao/la:Da, čudno je i meni, kako neki kojih nema po 20-tak dana a nekih Bogami i više pojave se samo ovako u ovim nekim "turbulentnim" periodima. A onda i sadržaj njihovih postova je čudan.FrancescoTotti je napisao/la:Joj imena po forumu.. Ne udjem dva dana, vidim otisao kusta, a na forumu 'slucajno' masu likova koji se pojave ovdje svake prestupne. (nemam nista protiv, samo pisite al mi cudno)
Ali ne brinite, imamo lijek protiv tih likova. Svako igranje insajdera će od sad biti kontrolisano i "riješeno".
A Kusti sretno, hvala mu za sve.
Opširnije neki drugi put.
dzaba pises brate, pitari su rekli da su glupi 'azijati' krivi i kako moze da bude drugacije...Pantelija je napisao/la:Pri tom ne treba zaboraviti da je klub imao kontinuiranu finansijsku podršku prilikom dovođenja igrača.
-Prema mojim saznanjima, i za prošlu sezonu, ali i za ovu sad, odobren je svaki prijedlog koji je otišao na odobravanje Tanu, odnosno Kenu, tvrdi Salihbegović, a to potvrđuje i Kovačević: “Budžete su odobravali, isprva lično Tan, a kasnije Ken, tako da očigledno nije bilo problema sa novcem za pojačanja.”
ŠTA KAŽETE???
NE DA TAN PARE? NE HEBE NAS NI 5% ?
KEN CHO DOVODI POVRIJEDJENE IGRACE? NEAM SE PARA? PIPA?
Hilmo, jos jednom kada neko napise da Tan ne da, nece , da je Ken co doveo iz albanije ćetkovica i slicne idiotlukke, ko Boga te molim da ga BANUJES!
Pantelija je napisao/la:Pri tom ne treba zaboraviti da je klub imao kontinuiranu finansijsku podršku prilikom dovođenja igrača.
-Prema mojim saznanjima, i za prošlu sezonu, ali i za ovu sad, odobren je svaki prijedlog koji je otišao na odobravanje Tanu, odnosno Kenu, tvrdi Salihbegović, a to potvrđuje i Kovačević: “Budžete su odobravali, isprva lično Tan, a kasnije Ken, tako da očigledno nije bilo problema sa novcem za pojačanja.”
ŠTA KAŽETE???
Hilmo, jos jednom kada neko napise da Tan ne da, nece , da je Ken co doveo iz albanije ćetkovica i slicne idiotlukke, ko Boga te molim da ga BANUJES!
laveledesma je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Pri tom ne treba zaboraviti da je klub imao kontinuiranu finansijsku podršku prilikom dovođenja igrača.
ŠTA KAŽETE???
Ajd ne dipr... Yebo te Četković u guzicu i ovaj prelazni rok... Ako se ''smatra'' da imamo pare.
ledesma je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Pri tom ne treba zaboraviti da je klub imao kontinuiranu finansijsku podršku prilikom dovođenja igrača.
ŠTA KAŽETE???
Ajd ne dipr... Yebo te Četković u guzicu i ovaj prelazni rok... Ako se ''smatra'' da imamo pare.
Love ima ali da se isplacuju plate i neke standardne stvari ,stabilni smo to je svima jasno . al nema love za transfere za obestecenje u posljednje 2 godine ja samo znam za Velkoskog da smo platili obestecenje i mislim nwsto sitno velezu za Hebibovica. Ako hoces da dominiras i dovodis dobre igrace onda se mora i platiti slobodi obestecenje za Ordagica ,radniku za Obradovica itd . mi samo slobodne dovodimo a uglavnom svi bolji mladi igraci imaju ugovor , zato i dovodimo sarica,ahmetovica,novakovica,cetkovica,alispahica,huseinovica ,stepanova itd koji su srednji godina ili na zalasku karijere pritom su slobodni .Pantelija je napisao/la:Pri tom ne treba zaboraviti da je klub imao kontinuiranu finansijsku podršku prilikom dovođenja igrača.
ŠTA KAŽETE???