FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje je najbolje parkirati nama sto dolazimo van Sarajeva?Pozz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako dodjes do 7 sati ima parking privatni do samog stadiona ( od Vogošće kad se ide).
BosnaE
- luckystrike
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Koliko smo mi ludi samo za naše Sarajevo.
Na poslu sam a samo razmišljam o utakmici

Svani viseeee ajdeeeeee
Na poslu sam a samo razmišljam o utakmici
Svani viseeee ajdeeeeee
-
- Kontakt:
Na koliko smo ulaznica prodatih za sutra, zna li se otprilike ?
Ako Bog da 25k sutra veceer
Ako Bog da 25k sutra veceer
Sjever je bio najpopunjeniji na derbiju kad smo ih mlatnuli 3:0. Sve je bilo savrsenu tu noc, od navijanja do koreografije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ajde da preskocimo Partizana, jak inat silam bosanski !
-
- Kontakt:
Ako se ne varam, sinoć sam na facebooku naletio na objavu da je prodano 24000mire971 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 10:57Ajde da preskocimo Partizana, jak inat silam bosanski !
U novi boj ...
Kakav fb mlate bez veze
Valjda neko danas ode po kartu pa nam iz prve ruke da informaciju.
VELIKA EUFORIJA SE DIGLA, dosta novih igraca, igramo protiv jake ekipe. INACE U TAKVIM OKOLNOSTIMA BUDE HLADAN TUS, prema tome igraci ss moraju igrat pozrtvovano pametno i nesmije ih atmosvera ponijet da izgube glavu da im Cigani zabiju neki papanski go i samim tim smanje utjecaj poblike i prebace pritisak na nas
2 igraca koja ce 100% igrat je Ristovski i Banic to ti je 50% obrane, mozemo reci da Ristovski jeste nov al da ima iskustvo dok ipak Banic to je golman koji (prepostavljam) nikad u zivotu nije branio na euro tekmama, plus za tim koji je igrao i nema nikako navijace, sad kad dodje na 25 k hiljada gdje kljuca bice mu tesko da se 100% koncentrise a ovo mu je prva tekma, a vrsta golmana je on da izlijece igra libera i tako to.
Takodje ako mlinaric i Renan budu igrali, mlinaric je takodje nov igrac, treba ce njemu vremena, posto vidim da se dosta od njega ocekuje ja stvarno nevidim na koji nacin on moze ikako bit medju prvih 11 kod zekica, izgleda mi poprilicno sporo
2 igraca koja ce 100% igrat je Ristovski i Banic to ti je 50% obrane, mozemo reci da Ristovski jeste nov al da ima iskustvo dok ipak Banic to je golman koji (prepostavljam) nikad u zivotu nije branio na euro tekmama, plus za tim koji je igrao i nema nikako navijace, sad kad dodje na 25 k hiljada gdje kljuca bice mu tesko da se 100% koncentrise a ovo mu je prva tekma, a vrsta golmana je on da izlijece igra libera i tako to.
Takodje ako mlinaric i Renan budu igrali, mlinaric je takodje nov igrac, treba ce njemu vremena, posto vidim da se dosta od njega ocekuje ja stvarno nevidim na koji nacin on moze ikako bit medju prvih 11 kod zekica, izgleda mi poprilicno sporo
Pozdrav. Dugo pratim forum ali tek se Registriraj.
Ukoliko ima 10 roditelja cija djeca žele ici na utakmicu a nisu u prilici želim pokloniti 10 paketa ulaznica (1 karta za odrasle + 1 djecija).
Molim da mi se ti jave u pp.
Lp
Ukoliko ima 10 roditelja cija djeca žele ici na utakmicu a nisu u prilici želim pokloniti 10 paketa ulaznica (1 karta za odrasle + 1 djecija).
Molim da mi se ti jave u pp.
Lp
Vidi I na zvanicnoj stranici kluba.
Svaka ti cast ljudino l.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2025, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Gledao sam našu B ekipu jučer u Halilovićima, moram naglasiti da dugo nisam vidio onakvu demonstraciju sile u prvom poluvremenu. 4:0 je bilo, moglo je biti 10. Još uzeti u obzir da je Sutjeska takmičarska ekipa koja igra odlicno u Prvoj Ligi RS-a. Čini mi se da smo povukli ručnu na poluvremenu. Momke treba pratiti i podržati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:15Ma bit ce info iz kluba svakako o svemu tome malo vise dok se srede neke stvariVanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:02Moram iskreno pohvaliti brata @Nazoruso za ono sto radi na temi B tim...![]()
Imacemo, zahvaljujuci njemu i @Najvecaradost pregled svih mladih i talentovanih igraca koji su prikljuceni ovoj ekipi...
Zamolicu sve vas koji imate neke podatke o radu, igracima, trenerima da ovoj dvojici maomaka proslijedite kako bi ta tema bila jos potpunija...
Hvala momci...![]()
Bez pritiska sad,uci ce brzo u federalnu.Kantonalna liga ce bit smijesna za njih jer ima i stranaca neki
Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za svoje mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Cengic je odlican trener.Gaji atraktivnu igru i ne voli antifudbal.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ma realnija cifra je ta oko 19k da je otišlo sa jučerašnjim danom. Moglo bi istoka danas nestati

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!