'naci ide br. 33 na novi bijeli dresvisokohz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:46Mislim da je 33

Hvala
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
'naci ide br. 33 na novi bijeli dresvisokohz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:46Mislim da je 33
Zaradio za zivota da prekrsi sva pravila foruma
Potpisuje ispred kasarne i ide prema 7 brace, prati ga kamera u stopu i Duska prodise
Neka samo potpise, pa nakon toga neka odmah raskine ugovor, samo da nam Duska skine sihire sa sebe...pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:52Potpisuje ispred kasarne i ide prema 7 brace, prati ga kamera u stopu i Duska prodise
Ma bit ce info iz kluba svakako o svemu tome malo vise dok se srede neke stvariVanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:02Moram iskreno pohvaliti brata @Nazoruso za ono sto radi na temi B tim...![]()
Imacemo, zahvaljujuci njemu i @Najvecaradost pregled svih mladih i talentovanih igraca koji su prikljuceni ovoj ekipi...
Zamolicu sve vas koji imate neke podatke o radu, igracima, trenerima da ovoj dvojici maomaka proslijedite kako bi ta tema bila jos potpunija...
Hvala momci...![]()
Hvala vama dvojici sto mi vec sad imamo uvid u B ekipu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:15Ma bit ce info iz kluba svakako o svemu tome malo vise dok se srede neke stvariVanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:02Moram iskreno pohvaliti brata @Nazoruso za ono sto radi na temi B tim...![]()
Imacemo, zahvaljujuci njemu i @Najvecaradost pregled svih mladih i talentovanih igraca koji su prikljuceni ovoj ekipi...
Zamolicu sve vas koji imate neke podatke o radu, igracima, trenerima da ovoj dvojici maomaka proslijedite kako bi ta tema bila jos potpunija...
Hvala momci...![]()
Bez pritiska sad,uci ce brzo u federalnu.Kantonalna liga ce bit smijesna za njih jer ima i stranaca neki
Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za svoje mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Djelimo mišljenje. Pride bili smo i na radaru u Južnoj Americi prilikom (dva) transfera Viverosa.Oerde je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:54Ma znam brate, ali ljudima je nejasno 16k za 21 dan. A bio onaj streamer na stadiono hod’o, bogzna koliko je uzivo djece pratilo, pa doslo nekoliko igraca, između ostalog Ristevski koji sam ima vise od 60k, mislim nije nemoguca ta brojka, ali eto… ako ne mogu oni ne moze niko.
Nije istina da igraju za "džaba", pojedinci imaju primanja ista ili čak i veća nego što su imali u pojedinim klubovima 1. Lige FBiH.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:15Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Sad gledam kako priča kako je Hajradinovica iz aviona stavio protiv Hajduka i da je ovaj zabio za 2:1Benko123 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:25Banic
Ristovski Turda Jovic
Beganovic Jatta Mamas Kupresak
Elezi
Kyeremeh Guliashvili
Ovih 11 otprilike ocekujem. Ne bi me iznenadilo da Zekic gurne Elezija u vatru odmah, voli on onakve tipove igraca pravo. Sa klupe Renan, Krdzalic, Mlinaric, Butic. Teska artiljerija, jos kad zamislim na ovu ekipu Kovacika, Gojkovica i Saleta… perverzija teska
DOLE NA TERENU SRCE OSTAVI
Ko zna u kakvom je stanju, da li je prosao pripreme.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:28Sad gledam kako priča kako je Hajradinovica sa aviona stavio protiv Hajduka i da je ovaj zabio za 2:1Benko123 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:25Banic
Ristovski Turda Jovic
Elezi
Kyeremeh Guliashvili
Ovih 11 otprilike ocekujem. Ne bi me iznenadilo da Zekic gurne Elezija u vatru odmah, voli on onakve tipove igraca pravo. Sa klupe Renan, Krdzalic, Mlinaric, Butic. Teska artiljerija, jos kad zamislim na ovu ekipu Kovacika, Gojkovica i Saleta… perverzija teska
Nema šanse da će početi bez Mlinarića.Benko123 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:25Banic
Ristovski Turda Jovic
Elezi
Kyeremeh Guliashvili