Pa naravno da nije tacno
Ako je klub objavio 80 % posto istoka prodato.
Onda nema logika da ako je prodato 19 k nije otislo tih 20 % za najtrazeniju tribinu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa naravno da nije tacno
Pa naravno, neka mitomanije kod kona nama ne treba, danas ce dogurat do 17-18.000 i na dan tekme na 22.000 i tjt, nema nista od laganjaamypitar je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:32Pa naravno da nije tacno
Ako je klub objavio 80 % posto istoka prodato.
Onda nema logika da ako je prodato 19 k nije otislo tih 20 % za najtrazeniju tribinu.
Hvala sto neces vise, odrzi rijec bar jer lazes cim zines
Hoćemo ako Bog da, rezultat ne mogu garantovat, ali sam siguran da će momci poginuti i da ćemo mi biti zadovoljni
Pa ne znam ja koliko istoka ima, ali znam da je klub objavio da je prodato 80 %..
Koliko ti je godina jarane? 68?Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:11Ma druge su sad generacije, nece vise niko da se znoji, skace i navija. Svima je lakse sjediti i tipkati mobitel 90 minuta i grickati cips...Morpheus je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:01Ma nije to baš tako. Pa promijenit će se ljudi na sjeveru i na ostalim tribinama, doći će drugi, možda sa boljim idejama kako, šta da se tribina što više napuni. Jesu te neke gluposti unazadile tribinu, ali sve to prođe. Recimo za 5-6 godina možda se dođe na veći nivo po brojnosti i svemu ostalom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2025, 09:59Bio je 2021 besplatan za derbi,loziona na max bila i opet mozda 70% popunjen.
Nikad oni vise ne mogu da ga napune pogotovo poslije ovog sranja sto su napravili sa saopstenjima i silnim bojkotima.
Jedino da dodje ekipa rang Real,Barsa,Liverpul,Juve itd.
Nema to veze sa saopstenjem sto neki pisu. Odavno je to tako...
Jednostavno dosla druga vremena i druge furke.
Manji postotak i dalje voli to navijanje i dobru atmosferu ali vecinu to prodje vec sa 22-23 godine i osjecaju se vec tad da su to prerasli i prelaze na istok i zapad
Ma ne mozes brate kad svako ima misljenje neko imaginarno i spreman je pobit se prije nego sto ga promijeni
Prije par dana si napisao da je prodato 14k,sada pises nije ni 15k.Ako trolas temu buraz zaobidji nas.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia i 78 gostiju.