FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bivši bh. reprezentativac, Sanel Jahić, pronašao je novi angažman.
Naime, kako je potvrđeno , Jahić će svoju karijeru nastaviti u Grčkoj, gdje je sa ekipom Levadiakosa potpisao jednogodišnji ugovor.
Sanel Jahić (33) odigrao je 24 utakmice za reprezentaciju BiH, a posljednji angažman imao je u Grasshoppersu.
Naime, kako je potvrđeno , Jahić će svoju karijeru nastaviti u Grčkoj, gdje je sa ekipom Levadiakosa potpisao jednogodišnji ugovor.
Sanel Jahić (33) odigrao je 24 utakmice za reprezentaciju BiH, a posljednji angažman imao je u Grasshoppersu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
ma ne znam sto se zamaras drug mi ne mislimo nikoga dovoditi,mi smo prelazni rok davno zavrsili,ljudi smatraju da smo se dovoljno pojacali,pa isti oni koji su dobrog napravili ce odgovarati ako krenu stvari po zlu i ako se desi losa procjena,dakle ako oni smatraju da nam ne treba niko onda nam ne treba,iako teren nam pokazuje drugo al eto ,sam Odovic nije izrazio cini se veliku zelju pa je vjerovatno i njegovo misljenje da ovo sto imamo je dovoljno da iznese 18 utakmica ove polusezone,cemo da vidimoJaozinho22 je napisao/la:Bivši bh. reprezentativac, Sanel Jahić, pronašao je novi angažman.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vidim neko kritikuje Dadu i njegovu fizičku spremu, stoji to da je brzo fizički pao jučer, ali isto tako on je igrač kojem je hronično nedostaje odmor jer se iz kola u kolo vidjelo da se sve brže umara ne jer je nespreman, nego jer je preforsiran.
U Evropi je bio jedan od najboljih trkača, ako ne i najbolji.
Isto vrijedi i za Memiju, ne da brzo padne, nego da mu treba malo odmora.
Njih dvojica i Bajić su zbog reprezentativnih obaveza imali samo sedmicu odmora. Dan gore-dole.
Njih dvojica i Bajić su zbog reprezentativnih obaveza imali samo sedmicu odmora. Dan gore-dole.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
a nema ga ko zamjeniti drug ,to je druga strana medalje sto je to tako,ali **** ga nek izdrzi ovih 18 utakmica,mora jbgceze je napisao/la:Vidim neko kritikuje Dadu i njegovu fizičku spremu, stoji to da je brzo fizički pao jučer, ali isto tako on je igrač kojem je hronično nedostaje odmor jer se iz kola u kolo vidjelo da se sve brže umara ne jer je nespreman, nego jer je preforsiran.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
**** smo od kluba ako sa njim ne napravimo neki stvarno, i za uho i za oko strašan transfer..Moggiano je napisao/la:Amir treba da bude primjer svim omladincima
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Eh upravo. Pa Amir ima neki hematom na koljenu ili tako nekako (halalite ako sam fulio naziv), zbog prevelikog napora. Pa oni nisu ni 5 dana odmora imali.. Imam osjecaj da je Memija namjerno zuti dobio da odmori malo nakon reprezentativnih nastupa, jer Dado nece igrat za u21 i moci ce odmoriti malo dok ce Memija igrati..ceze je napisao/la:Vidim neko kritikuje Dadu i njegovu fizičku spremu, stoji to da je brzo fizički pao jučer, ali isto tako on je igrač kojem je hronično nedostaje odmor jer se iz kola u kolo vidjelo da se sve brže umara ne jer je nespreman, nego jer je preforsiran.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Poslije niza dobrih utakmica, Dado juce bio ocajan. Memija na beku ispada kad god neko pokusa nesto. Mladenovic ne dolazi sebi, ocigledno ne zna. Enis na stoperu kako je odigao mogao je komotno Thiago, Amir ili bilo koji drugi igrac. Kokota guramo u napad, kao nije krilo za njega, a vidjeli smo sta je u stanju promasit. Dzenis mi se sve vise cini beskoristan na svakoj poziciji. Prolazna ocjena Amiru i Thiagu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma znam da Dadu nije imao ko zamijeniti, zato sam i nakon utakmice napisao da nije samo Odović kriv, nego da su se neke stvari poklopile i dobili smo što smo dobili.
Par igrača pravo umorno, iscrpljeno, nedostatak dvojice jako bitnih igrača od kojih je jedan ubjedljivo najbolji ofenzivac u ekipi, oba napadača u prelošoj formi, a obojici je Odović dao i vremena i prostora da uđu u formu, vrijeme, teren...
Da me neko ne shvati pogrešno, ima tu i Odovića. Snosi on dobar dio krivice sa lošom selekcijom igrača i lošijom pripremom meča, u toku meča je korektno obavio ono što je mogao (u skladu sa mogućnostima), mada je mogao i morao bolje, ali nije on isključivi krivac i jedini u kojeg treba upirati prstom.
Bar neko moje mišljenje.
Par igrača pravo umorno, iscrpljeno, nedostatak dvojice jako bitnih igrača od kojih je jedan ubjedljivo najbolji ofenzivac u ekipi, oba napadača u prelošoj formi, a obojici je Odović dao i vremena i prostora da uđu u formu, vrijeme, teren...
Da me neko ne shvati pogrešno, ima tu i Odovića. Snosi on dobar dio krivice sa lošom selekcijom igrača i lošijom pripremom meča, u toku meča je korektno obavio ono što je mogao (u skladu sa mogućnostima), mada je mogao i morao bolje, ali nije on isključivi krivac i jedini u kojeg treba upirati prstom.
Bar neko moje mišljenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
@zeljocity
Nisam dobio pp
Nisam dobio pp
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Krstanovic u Sirokom.. A valjo bi nam, sigurno ce dati najmanje 10 golova u ligi..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kod nas znaju cak koliko ce golova dati igraci koji dolaze. Opet citamo gluposti, nista pametno. 
Vidi se da znaslisander je napisao/la:Vitez u prvom poluvremenukatarakta je napisao/la:Ko to jos razvali Slobodu od kako je Husref na klupi?lisander je napisao/la:Oda je zajebao jučer, Dženis na postavljenu odbranu ne može ništa, i na jače igrače od sebe je nula, Stokic mora igrati, Memija prvo poluvrijeme korektan, Enis katastrofa, Uzelac mora biti u postavi protiv Slobode, pristup nula, Kokot se ponasao ko da je na nocnom turniru, jedina svijetla tačka, zadnji vezni i Bogdanović, ne sekiram se Slobodu ćemo razvaliti
Niko, niko, samo Sloboda
- Jaozinho22
- Kontakt:
Napadač nam nije potreban kad gledamo na papiru,to bi bilo pretrpavanje samo.Čekamo Jocu da proradiMinjore je napisao/la:Krstanovic u Sirokom.. A valjo bi nam, sigurno ce dati najmanje 10 golova u ligi..
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
lisander je napisao/la:Vitez u prvom poluvremenukatarakta je napisao/la:Ko to jos razvali Slobodu od kako je Husref na klupi?lisander je napisao/la:Oda je zajebao jučer, Dženis na postavljenu odbranu ne može ništa, i na jače igrače od sebe je nula, Stokic mora igrati, Memija prvo poluvrijeme korektan, Enis katastrofa, Uzelac mora biti u postavi protiv Slobode, pristup nula, Kokot se ponasao ko da je na nocnom turniru, jedina svijetla tačka, zadnji vezni i Bogdanović, ne sekiram se Slobodu ćemo razvaliti
Sloboda imala more sansi,isto gol zabila.nejasan si mi mozda samo smijesan hoces ispast.
Ovom gore je momak dobro napisao...znas li ti sta je razvaliti...,pretpostavit cu da neznas.ono u tuzli kada smo ispali,cista razvaljotka.svaka vam cast za ono.
A nadji mi tu utakmicu ,öd prosle polusezone,do danas..
Drug moj budi ti sretan bilo kakvom pobjedom,kako je teska sezona...
Sto CE ti te gluposti,a nema 48 sati kako ste popili samarcinu kakvu dugo niste.
Favoriti ste,niko nije,niti moze osporiti,Ali budi malo realan.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ako odigramo npr. kao u širokom jesmo. ako odigramo kao prekjuče zaista nismo.
I Amir će igrati za U21 u srijedu a nije imao pauzu jer je išao u Norvešku i igrao 90 minuta..pa taj momak ne pauzira nikako..Minjore je napisao/la:Eh upravo. Pa Amir ima neki hematom na koljenu ili tako nekako (halalite ako sam fulio naziv), zbog prevelikog napora. Pa oni nisu ni 5 dana odmora imali.. Imam osjecaj da je Memija namjerno zuti dobio da odmori malo nakon reprezentativnih nastupa, jer Dado nece igrat za u21 i moci ce odmoriti malo dok ce Memija igrati..ceze je napisao/la:Vidim neko kritikuje Dadu i njegovu fizičku spremu, stoji to da je brzo fizički pao jučer, ali isto tako on je igrač kojem je hronično nedostaje odmor jer se iz kola u kolo vidjelo da se sve brže umara ne jer je nespreman, nego jer je preforsiran.
Meni se ne svidja Hiroš imao je dvije prilike da doda loptu on hoće sam..zna igrat lopte ali...struja je napisao/la:nisam pametan da poslije utakmice išta napišem osim da će od malog hiroša biti nešto.....
i na dženisovom učinku (odnosno nedostatku istog) se vidi koliko je bajić navlačio cijele odbrane na sebe i otvarao prostor drugima. ljudi su i njega proglašavali trutom, nezainteresovanim...a frajeru u svakom trenutku na leđima bila dva igrača.exbabilon je napisao/la:Poslije niza dobrih utakmica, Dado juce bio ocajan. Memija na beku ispada kad god neko pokusa nesto. Mladenovic ne dolazi sebi, ocigledno ne zna. Enis na stoperu kako je odigao mogao je komotno Thiago, Amir ili bilo koji drugi igrac. Kokota guramo u napad, kao nije krilo za njega, a vidjeli smo sta je u stanju promasit. Dzenis mi se sve vise cini beskoristan na svakoj poziciji. Prolazna ocjena Amiru i Thiagu.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Amir, Memija i Dado nisu odmorili brat bratu 2 godine i vidi se na njima da su preforsirani.. Cak su Amir i Kerim i za juniore odigrali neke tekme u prosloj sezoni.. Previse rizikujemo.. Mi smo Ari doveli karijeru u pitanje jer smo ga forsirali iako je imao strogu naredbu doktora da odmori zbog povrede trbusnog zida.. Nasi ignorisu ljekarske nalaze i to je poprilicno neodgovorno.. Nisu djeca kriva sto nismo nikoga doveli ko bi im mogao biti adekvatna zamjena..
Sto se Dzenisa tice treba znati kolika je momku plata pa komentarisati njegovu formu i ponasanje u igri..
Sto se Dzenisa tice treba znati kolika je momku plata pa komentarisati njegovu formu i ponasanje u igri..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 01 sep 2015, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
nažalost, zamjene jednakog kvaliteta za njih kad hoće i kad su u formi neće ni doći u ovu ligu. ko je mogao misliti da stokić ne da neće dosad zamijeniti bajića nego da će od 10 čistih zicera fuliti sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.