FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jatta - Krdžalić - Mlinarić
To je jedina logična stvar večeras, jer sve ostalo bi bila kocka.
Elezi nije prošao pripreme, Đorđević 10 mjeseci nije šutnuo loptu kako treba i siguran sam da će dobiti neke minute, ali ništa pretjerano sigurno.
Da je večeras preživjeti borbu na sredini, do revanša ćemo sigurno i ove rovite podići još malo.
Ni oni nisu kompletni i u sjajnoj situaciji,svako svoje borbe vodi.
Naše je da poderemo grla i dlanove!!
Elezi nije prošao pripreme, Đorđević 10 mjeseci nije šutnuo loptu kako treba i siguran sam da će dobiti neke minute, ali ništa pretjerano sigurno.
Da je večeras preživjeti borbu na sredini, do revanša ćemo sigurno i ove rovite podići još malo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Nimalo dobre vijesti ali šta je tu je, Krdžaliću i Jatti fali iskustva za ovako velike utakmice protiv ozbiljnih ekipa ali su bar trkački i kondciono u odličnoj formi pa mogu lijepo pokriti neke pozicije uz pomoć bekova, mislim da nam je najveći plus što napokon imamo sigurnog golmana koji može prelomiti utakmicu vrhunskim odbranama sto ranije nije bio slučaj, SVI NA KOŠEVO!
-
- Kontakt:
Jesi li ih gledao u dvije prvenstvene??_weella_ je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:02Jatta - Krdžalić - Mlinarić
Veceras ja zadovoljan svakim rez. osim poraza.
Ima uzvrat oni favoriti pritisak je na njima.
Za 7 sana vratit ce se neki igraci.
Samo pametno I uzdam se u ZZ
Ima uzvrat oni favoriti pritisak je na njima.
Za 7 sana vratit ce se neki igraci.
Samo pametno I uzdam se u ZZ
- Varijantas8
- Kontakt:
Kuka se previse, fino smo popunjeni na svim pozicijama, Anes i Jatta su dovoljno dugo tu da ne podlegnu pritisku, tako da vjerujem da ce oni koji dobiju priliku maksimalno iskoristiti.
Nije moje da ih gledam i razbijam glavu s analizama koje nemaju svrhe, ima ko to prati i analizira, dodatno ako ćemo se mjeriti snagom sa dva protivnika koja su imali u Ligi onda nam može biti referenca to što se vidi.propoklopac je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:09Jesi li ih gledao u dvije prvenstvene??_weella_ je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:02Jatta - Krdžalić - Mlinarić
Smatram da je Sarajevo kvalitetnije od oba protivnika koje su imali, s tim će i oni morati malo ozbiljnije i opreznije pristupiti jer Evropa ne trpi kiks, dok se u Ligi to i može kompenzirati.
Ono što sam zaključio sa konferencije je da i oni imaju određene probleme u kadru i da nisu sigurni koga će izvesti.
Mi već dugo znamo da Gojković nije tu, da ne možeš na Đorđevioća računati, za večeras je jedino odsustvo neplanirano ovo s Mamasom ali siguran sam da Zekic i ekipa već znaju za to (ako je vukao neku povredu zadnjih dana) i spremni su.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma eto nek Krđalić može,od njega pravite igrača,a nije 90 min odigrao za ove dvije godine koliko je tu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:32Ima razlog što je tako i to zna Zekić samo. Vodio ga je prošle godine i zna šta i koliko može.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:06Naravno.Ja sam postavio pitanje i u toku priprema zašto se konstantno šikanira,tu je od početka priprema,a nikad nije dobio šansu kod Zekića za razliku od svih ostalih,a nije da nam ne bi valjao.
To što ga je dovao Ibričić i što su sa njim na ratnoj nozi nije fer prema samom igraču.
U glavnom vezni red sramotno loš,a za Mamasa kažu da je totalno nespreman.
-
- Kontakt:
Braco,nemojte na ovaj lijep dan citirati ovog plavog degenerika,jos bolje nemojte ga nikako citirati tj udarite krembilu blok.
ZA KOSEVOOOO ZA SARAJEVOOOO
ZA KOSEVOOOO ZA SARAJEVOOOO
- kupus army
- Kontakt:
Ja sam ubjedjen da će večeras Elezi biti starter i da će minute dobiti i Djordjević.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
FURA ME SUNCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DAAAAAAAAAAAAAAAN
AJDE SARAJVO
AJDE SARAJVO
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Objektivac1946
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jata, kyeremeh i mlinaric u sredini, po svemu sudeci kao sto je bilo na generalnoj probi.
Za Mamasa se znalo da ne moze biti starter, samo sto ga je forumski puk gurao u prvih 11, jer je cudo od igraca.
Ocekivao sam da ce dobiti 20 minuta, ali eto nesto se desilo u medjuvremenu.
Od pojacanja jedino Mlinaric ima snage za 90 minuta. Ristovski moze sat vremena.
Ovo veceras ce morati izgurati igraci iz prosle sezone. To je realno stanje. Jaki smo, mozemo, i bolje cemo igrati nego ostali bosanski predstavnici.
Za Mamasa se znalo da ne moze biti starter, samo sto ga je forumski puk gurao u prvih 11, jer je cudo od igraca.
Ocekivao sam da ce dobiti 20 minuta, ali eto nesto se desilo u medjuvremenu.
Od pojacanja jedino Mlinaric ima snage za 90 minuta. Ristovski moze sat vremena.
Ovo veceras ce morati izgurati igraci iz prosle sezone. To je realno stanje. Jaki smo, mozemo, i bolje cemo igrati nego ostali bosanski predstavnici.
Kod mene se ori vec citava mahala, sreca sve komsije pitari

2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ma Anes ce da rasturi danas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto se tice pojacanja, jedan od najspremnijih je Krste 

Kupi sam prije 15 min tri zapada onl i nije mi još došao mail ... I prije sam uzimao ali mi odmah dodje na mail karta ... Je li imao neko sličan problem?
Istina za Vedrana!!!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Bejker, Beli98, BeYaZ, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Konzerva, MSOZ101, napoleon72, Pitaristok, rimljanin90, Sazg i 95 gostiju.