FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad ne znam o čemu ćemo pričati. 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Majke mi vrlo moguće i meni je to naumpalo, al hvala bogu riješili smo ga se bar maloJaozinho22 je napisao/la:Ovaj meni smrdi na onog što krade nickove tamosuper je napisao/la:trazite mu sliku clanske fk sarajevo odmah ce vam objavitibagrcavi je napisao/la: Picckica obična. Upravo dokazano.![]()

-
- Kontakt:
Ne znam samo cemu tolika hajka i psovanje prema nekome ko ima drugacije misljenje, sto je najgore ove stvari se prenose i na tribine. I sto je cudno sto neko ne podnosi Gredica, pa sta nije jedini, jebote taj covjek je varao sopstvenu trudnu zenu da ne prevari nekog drugog
Jest mu dugo trebalo 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
nije bez smisla ovo što kaže
ali ne upravlja gredić klubom ni blizu sam. nije u ovom trenutku ni najvažniji.

-
- Kontakt:
Nije u tome stvar. Ne vjerujem ni ja ni kome, ali brate napišeš jednom dvaput, istreseš se i dosta je više. Neko misli ovako neko onako. Međutim, ovi tri dana trune jedno te isto. Što je previše previše je.perodeformero je napisao/la:Ne znam samo cemu tolika hajka i psovanje prema nekome ko ima drugacije misljenje, sto je najgore ove stvari se prenose i na tribine. I sto je cudno sto neko ne podnosi Gredica, pa sta nije jedini, jebote taj covjek je varao sopstvenu trudnu zenu da ne prevari nekog drugog
uhvati čovjek samog sebe u laži svakodnevno, a ne druge. ali kad neko napiše cijeli lažni članak sa lažnim linkom i "informacijom" da klub prodaje poslovne prostore putem nepostojeće agencije za nekretnine, to je nešto drugo nego ne vjerovati ili misliti da je moglo oblje.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pogresna zastava.Okolele je napisao/la:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
koga brigasolinas je napisao/la:Pogresna zastava.Okolele je napisao/la:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Nešto ne kontam a i oblačno vrijeme.Je li bila mjena? 

Pogresna tema, odskakutajsolinas je napisao/la:Pogresna zastava.Okolele je napisao/la:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Jaozinho22
- Kontakt:
SLO SLO SLOBODO 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Danas sam odgledao utakmicu izmedju prvog tima(koji ce igrati protiv slobode) i drugog tima. Prvi tim je pobjedio 4:0. Extra su odigrali i misljenja sam da cemo biti jako iznenadjeni formacijom i postavkom igraca.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Podjeli sa nama formaciju 

neka bolje je da svi vidimo. nekad nije lijepo ni otkrivati sve javno.godrina je napisao/la:Podjeli sa nama formaciju
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Samo da bude pozitivno, a nekako u to ne sumnjamtm8782 je napisao/la:neka bolje je da svi vidimo. nekad nije lijepo ni otkrivati sve javno.godrina je napisao/la:Podjeli sa nama formaciju

Konačno je ameba odstranjena. Sad sviraj qrcu.
S one strane uliceeeeeeeeeeeeeee, stanuju djevojčiceeeeeeeeeeee
S one strane uliceeeeeeeeeeeeeee, stanuju djevojčiceeeeeeeeeeee

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
O čemu sad diskutovati, vraćaj ga ovamo nek pokrene temu pa mu opet udari trajni 
@tm8782 ko je dao golove prijatelju?

@tm8782 ko je dao golove prijatelju?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !