FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imamo kvalitet, sirinu, spoj mladosti i iskustvo, prebrzu ekipu. Ostalo je jos da se novopridosli spreme fizicki i onda hvatati takticke elemente. Kad imas sve ovo nevazno je gdje igras.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Upravo to i jeste razlika izmedju igranja u evropi i igranja u nasoj ligi. Ligu ove godine i narednih tesko da cemo uzeti bar dok ne uvedu strane sudije da sude. Zato bi volio da u evropi doguramo sto dalje ili cak da udjemo u grupe da se koliko toliko isplati svo ovo ulaganje.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:13Najveća razlika u kvaliteti se upravo ogleda u tempu i aktivnostima na terenu. Kako ćeš ti razvit igru koju preferiraš i biti u presingu i u kontinuiranim napadima kad svirne 30 nepostojećih faula po tekmi. Razbije ti i ritam i sve sto planiraš igrat. Jednostavno odbrana protivnika puca pod pritiskom , kako će pucat kad im ovaj da 17 prilika da odmore, izmisli nešto , nije isto. Jednostano je liga neregularna i to je tako. Pogledajmo aktivnu igru protiv Rumuna i onda ćemo pogledat aktivnu igru protiv bilo koga u BiH, to su drastične razlike.
-
- Kontakt:
Treba za ligu drugu taktiku,nema tu igre,moras spreman biti da zabijes par komada jer za 90 min ti pusti 7 minuta aktivne igre,izlezavanja,30 faulova,kartoni da te Bog sacuva,oci pocnu da krvare.
Bilo bi idealno, da Zekic nekog kompetentnog posalje u ponedjeljak u Krajovu, da ih pogleda na licu mjesta. Malo dodatnog skautinga, nije na odmet 

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 26 jul 2025, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bio je neko i na zadnje dvije, ne sumnjam da će i protiv Un. Cluja da bude.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako neko ima snimak utakmice ili ima neki nacin kako doci do njega, neka javi u poruku.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma ja, ne treba nista prepustati slucaju, iako ce vjerovatno i Radoi odmarati neke igrace. Nije sad ni bas toliko daleko, za otici

Mi da sutra igramo sa Zrinjskim, sanse za prolaz bi nam bile drastično manje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi meč protiv UTA Arad je bio isto naš čovjek tu, do najmanjih detalja je stručni štab dobio analizu protivnika, tako da nema brige.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sudjenje se moze srediti da bude perfektno ali shrek glumi neku finocu i ako tako ostane opet cemo biti treci.ubipara je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:52Upravo to i jeste razlika izmedju igranja u evropi i igranja u nasoj ligi. Ligu ove godine i narednih tesko da cemo uzeti bar dok ne uvedu strane sudije da sude. Zato bi volio da u evropi doguramo sto dalje ili cak da udjemo u grupe da se koliko toliko isplati svo ovo ulaganje.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:13Najveća razlika u kvaliteti se upravo ogleda u tempu i aktivnostima na terenu. Kako ćeš ti razvit igru koju preferiraš i biti u presingu i u kontinuiranim napadima kad svirne 30 nepostojećih faula po tekmi. Razbije ti i ritam i sve sto planiraš igrat. Jednostavno odbrana protivnika puca pod pritiskom , kako će pucat kad im ovaj da 17 prilika da odmore, izmisli nešto , nije isto. Jednostano je liga neregularna i to je tako. Pogledajmo aktivnu igru protiv Rumuna i onda ćemo pogledat aktivnu igru protiv bilo koga u BiH, to su drastične razlike.
Srbi neki dan doveli Domenica Messinu za šefa sudija, prosle godine, Hrvati doveli Bertranda Layeca, nesto slicno i nama treba.Najprvi je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Sudjenje se moze srediti da bude perfektno ali shrek glumi neku finocu i ako tako ostane opet cemo biti treci.ubipara je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:52Upravo to i jeste razlika izmedju igranja u evropi i igranja u nasoj ligi. Ligu ove godine i narednih tesko da cemo uzeti bar dok ne uvedu strane sudije da sude. Zato bi volio da u evropi doguramo sto dalje ili cak da udjemo u grupe da se koliko toliko isplati svo ovo ulaganje.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:13Najveća razlika u kvaliteti se upravo ogleda u tempu i aktivnostima na terenu. Kako ćeš ti razvit igru koju preferiraš i biti u presingu i u kontinuiranim napadima kad svirne 30 nepostojećih faula po tekmi. Razbije ti i ritam i sve sto planiraš igrat. Jednostavno odbrana protivnika puca pod pritiskom , kako će pucat kad im ovaj da 17 prilika da odmore, izmisli nešto , nije isto. Jednostano je liga neregularna i to je tako. Pogledajmo aktivnu igru protiv Rumuna i onda ćemo pogledat aktivnu igru protiv bilo koga u BiH, to su drastične razlike.
-
- Kontakt:
Ja da imam toliki novac sigurno bih zaštitio svoje ulaganje sa jednim side ulaganjem sa naglaskom na pošteno suđenje svim ekipama. Eventualne posljedice ne pridržavanja takvog dogovora bi bile kraj sudačke a vjerovatno i bilo koje druge karijere. Mislim da bi se jedna takva investicija sigurno isplatila.
Ja poslao 20 poruka Kazlagicu , frajer mi seen ostavio i nastavio po svom , boli njih briga za piskaranja, za obraz, za državu, kod njih samo sila igra ulogu. Tako da postoji ipak način.
Nešto kontam da uložim 10 miliona u posao i da mi to neko opstruira , pa uložio bi 1 milion da prestane opstruirat sigurno nekom ko ce to znat riješiti.
Ja poslao 20 poruka Kazlagicu , frajer mi seen ostavio i nastavio po svom , boli njih briga za piskaranja, za obraz, za državu, kod njih samo sila igra ulogu. Tako da postoji ipak način.
Nešto kontam da uložim 10 miliona u posao i da mi to neko opstruira , pa uložio bi 1 milion da prestane opstruirat sigurno nekom ko ce to znat riješiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja se samo nadam da ćemo ove sezone biti toliko jaki kao Zrinjski prije dvije, pa da nam ni sudije nista ne mogu uprkos silnoj želji.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Mislim da je za sve te analize zaduzen Luka Sarlija, momak je odlican u svom poslu. Doveo ga Zekic iz Belupa.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ima li neko da je bio sad na sjeveru da mi odgovori na jedno pitanje. Sta ce Benjamin Delalic na sjeveru?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Odakle se kote vise ovi pacijenti, banajte ove mazlume
Hajd što moramo trpiti ove naše padobrance poput lažova Lukasa, moramo li trpiti ove padobrance koji navijaju za kone?
Jesi siguran da sam lazov? Ili i ti nemas koga pitati. Niti kome psujem niti sta lazem. Samo pitam ove sto su blize jezgru grupe ako ima neko.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Molio bi te da napustiš temu FKS. Odnosno, ako već redovno čitaš i pratiš najveći i najtrofejniji klub u BiH, zamolit ću te da ne pišeš, jer nisi navijač istog.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, JavierBosnia, MaroonBjelave i 52 gosta.