ko zna, možda mu i trener da zadatak da ne ide puno naprijed (jer je uvidio njegovu slabost
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
da, da, farinelli. ali baš u zadnje vrijeme se šuška kako bi on mogao ostati u minhenu.
ko zna, možda mu i trener da zadatak da ne ide puno naprijed (jer je uvidio njegovu slabost
). kao osigurač je vrlo dobar, e sad ako naletimo na kojeg boljeg, vamos s njim.
gusta je isto tako odličan igrač, samo da mu ne opadne samopouzdanje nakon ovih silnih rotacija i donekle što Osram više vjeruje ukrajincu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna radosna vijest na ovo tuzno jutro za sve Bosance i Hercegovce, naime Robben je spreman za BvB i ocekuje se u kadru.
Sumnjam da ce krenuti od pocetka, ali sam siguran da ce dobiti svoju sansu u drugom poluvremenu.
Sumnjam da ce krenuti od pocetka, ali sam siguran da ce dobiti svoju sansu u drugom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Švajni kaže da se osjeća olrajt i da oporavak ide po planu, ali kaže da ne može čarape obući ili staviti gel na kosu
Malo je trenutno ograničenjih kretnji 
@Omere: za muštuluka si
@Omere: za muštuluka si
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.realmadridfanklub.com/?p=699" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se mene tice bujrum.
Sto se mene tice bujrum.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
van Gaal je novi Glavni direktor Ajaxa i njegov ugovor ce poceti vaziti od 1.07.2012.godine, a Ajax ga vec zeli od 1.01.2012.godine i kako javlja NOS - Holandska drzavna televizija - stupice u pregovore sa Bayernom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@Omere, dosta nam jedan Robben u ekipi
Iako i dalje ima potencijala, ali sumnjam da on može puno pomoći Bayernu. Uzimo bi hljeb našim T momcima (Tomasu i Toniju) 
Sent from my Philips Smart TV.
Ako ovaj indijanac Perez ovo uradi da bi doveo Neymara treba ga Jigsaw-u poslati na mučenje ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Klase nikad dosta, moj doki. Ako se može jeftino uzeti, tu ne treba oklijevati. Tračeva je i prije bilo za bivšu zlatnu loptu, ali onda kada se nije mogao sastaviti sa loptom, opterećen raznim povredama i slabom minutažom u ekipi Reala.dr.adnan je napisao/la: Uzimo bi hljeb našim T momcima (Tomasu i Toniju)
Ako ovo sa LvG završi u januaru, Karl će još više trljati ruke zbog finansijskog dobitka.
Vom Jäger zum Gejagten
Kaka bi kod nas napravio mislim sličan boom kao Robben, pa makar opet pričali da uzimamo Realove otpatke, svejedno bi mi bilo.
Kaka je takav kalibar što se u svakoj ekipi može uklopit i draži bi mi on bio nego na primjer Tevez, jer Kaka je ko čovjek prva liga. Samo Real jednostavno ima na toj poziciji veliki izbor, teško im se uklapa da igraju Ozil i Kaka zajedno i zato brazilac ispade ko višak. A ova njihova saga sa Neymarom postaje nevjerovatna 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Ukoliko cemo zbog njega dozvoliti da nam neki strani klub preotme Goetzea, onda nisam za ovaj transfer. Dugorocni ciljevi, ispred kratkorocnih!
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Podijeljena su misljenja glede Kake, jedni ga zele drugi ne.
Takav igrac da se dovede za manje novce je uvijek dobrodosao, iako ne sumnjam da ima ogromnu platu, ali sve se to da kompenzirati.
Jos jedna zvijezda nije na odmet.
Problem bi predstavljala LP-a, jer ukoliko bi se doveo na zimu ne bi imao pravo igranja u ovom najelitnijem takmicenju, stoga ja sumnjam u ovaj transfer, ali ga definitivno podrzavam.
Takav igrac da se dovede za manje novce je uvijek dobrodosao, iako ne sumnjam da ima ogromnu platu, ali sve se to da kompenzirati.
Jos jedna zvijezda nije na odmet.
Problem bi predstavljala LP-a, jer ukoliko bi se doveo na zimu ne bi imao pravo igranja u ovom najelitnijem takmicenju, stoga ja sumnjam u ovaj transfer, ali ga definitivno podrzavam.
Nadam se da neće doći do ovog transfera , Bayern treba gledati na budućnost , Kaka je u poslijednoj sezoni u Milanu bio totalno van forme prvenstveno zahvaljujući povredama nakon toga prelazi u Real gdje se nastavlja ista priča.
On je danas samo blijeda slika svojih nekadašnjih nastupa , dati 20 mil za igrača koji je zagazio u treću deceniju života koji je sklon povredama ( Robben br 2 ) i tu je plata koja bi sigurno bila na nivou Riberya , Svajnija nije baš pametan potez.
Jednostavno ne trebamo igrače na platnom spisku koji će više vremena provoditi po bolnicama nego na terenu.
Treba se prvenstveno bazirati na dovođenje Gotzea , Reusa.
On je danas samo blijeda slika svojih nekadašnjih nastupa , dati 20 mil za igrača koji je zagazio u treću deceniju života koji je sklon povredama ( Robben br 2 ) i tu je plata koja bi sigurno bila na nivou Riberya , Svajnija nije baš pametan potez.
Jednostavno ne trebamo igrače na platnom spisku koji će više vremena provoditi po bolnicama nego na terenu.
Treba se prvenstveno bazirati na dovođenje Gotzea , Reusa.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 nov 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta Vam je ljudi pa nije "crvena paprika" izgorila po glavi da dovede Kaku u svoje redove. Kao prvo to bi znacilo da moraju zvrtvovati jednog Njemackog igraca, a to u Bayernu nece uraditi, jer je Uli jedan od onih zagovornika da "Elf" treba imati koristi od Njemackih klubova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reus schwärmt: „Bayern ist der beste Klub“
Ovaj momak je fakticki nas.
Iz dana u dan sve vise i vise komplimenata upucuju jedni drugima.
Ovaj momak je fakticki nas.
Iz dana u dan sve vise i vise komplimenata upucuju jedni drugima.
Ja hocu Reusa Reusa Ruesa ,lik je odlican,vise njega nego Gotzea jer ovaj moze igrati i u napadu a i kao krilo a ima sve osobine kao i Gotze jedino sto je ovaj drugi mladji 2-3 god

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- moustapha
- Kontakt:
Imam pouzdanu informaciju da ce doci oba.van gall je napisao/la:Ja hocu Reusa Reusa Ruesa ,lik je odlican,vise njega nego Gotzea jer ovaj moze igrati i u napadu a i kao krilo a ima sve osobine kao i Gotze jedino sto je ovaj drugi mladji 2-3 god![]()
![]()
![]()
#divovi
Sa Reusom izgleda 99% završena stvar , mene najviše kopka kakva je situacija sa Gotzeom. 

Biće vatre u Subotu.

Biće vatre u Subotu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 nov 2011, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kaka bi sigurno predstavljao jedan promasen transfer ukoliko bi se isti realizirao , pustite se tih prica da zvijezde nisu na odmet . Kaka je bio zvijezda a sada nije ni upola dobar kakav je bio , takodje tu su i njegove godine kao otezavajuce okolnosti. Slazem se da je bolje dovoditi Njemce koji ce se savrseno uklopiti u Bayernov sistem , gdje je pola ekipe sastavljeno od Svaba. Reus je za mene bolji od Goetzea iako bi volio da dodju i jedan i drugi , jer sam siguran da bi igrali srcem za Bayern iako bi tada postali omrazeni u svojim bivsim klubovima . Ako se mora birati izmedju Reusa i Goetzea neka uzmu Reusa , jer je to buduci nosioc Njemackog fudbala , dok s druge strane i Goetze bi to mogao postati ali sam nesto vise skeptican oko njega .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
kaka je vrhunski igrac sa ogromnim iskustvom u svim takmicenjima, a pogotovo onom najelitnijem.
ali, mi trenutno imamo izbalansiranu ekipu(zna se ko kosi, a ko vodu nosi. by jedan moderator
) koju bi kaka vratio u gaalov period i ekipu sa previse ofanzivaca.
haj, da ne duljim. rojs kao zamjena za riberija - jah.
goce - jah.
kaka - jok.
iako, kad izgovoris to ime...hmmm... pocinje bit´ toplo oko hercike

ali, mi trenutno imamo izbalansiranu ekipu(zna se ko kosi, a ko vodu nosi. by jedan moderator
haj, da ne duljim. rojs kao zamjena za riberija - jah.
goce - jah.
kaka - jok.
iako, kad izgovoris to ime...hmmm... pocinje bit´ toplo oko hercike
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
hahahasecer je napisao/la: iako, kad izgovoris to ime...hmmm... pocinje bit´ toplo oko hercike![]()
stvarno, razum kaže njet, a hercika počne udarati 120 u minuti čim čuje neko veliko ime da se povezuje sa Bayčom.
znači rols rojs sjedi na spakovanim koferima. ma iđi dite vrime ti je (spielführeru, fasovaćeš zbog ovoga
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.