FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro bi bilo da je Vitez izgubio da zapnu protiv laznog Veleza al dobro je i ovako,mada ce im spustiti gace
- f0rest1946
- Kontakt:
na 2 ili 1 bodSabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
-
nukleusmember
- Kontakt:
jao ko je nama prvi u ligi u pm,neka su ove smradove skretničari izuništavali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Coromandel
- Kontakt:
sad udjoh u kucu, kad rezultat za nepovjerovati.
lijepa euforija...
sutra naklofati jajce i lagano sklapati nadanja za titulu.

lijepa euforija...
sutra naklofati jajce i lagano sklapati nadanja za titulu.
Bitno je sutra dobiti da zavisis sam o sebi
Dobit zrinju 2 puta onda se polako neki kiksa odma mozemo i mi i skidamo teret
U Mostaru mozes dupli pas sa "travom" odigrati
Dobit zrinju 2 puta onda se polako neki kiksa odma mozemo i mi i skidamo teret
U Mostaru mozes dupli pas sa "travom" odigrati
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Onda uz dobar prijelazni rok pripremit se za ludilo na proljece i bordo olujuSabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako mi uzmemo 6 bodova a oni odigraju nerješeno protiv Viteza, onda im prilazimo na 2 boda, ukoliko izgube prilazmo na samo 1 bod, ukoliko pobjede, onda 4 boda. Kako god, nije loše.Sabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
Mnogo kombinacija je u igri ali ne trebamo sada gledati nikog, SAMO SEBE. Mi smo sad na potezu, ne treba nas zanimati ni Zrinjski ni Željezničar nit te razne kombinacije. Dovoljno je samo da znamo da se možemo PRIMAĆI vodećoj ekipi i uključiti se u borbu za titulu, ostalo nas ne zanima. SAMO SEBE GLEDAMO!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svi u Travnik!!!! Pricemo im na 2 boda aBdSabinho je napisao/la:Idu Vitezu koji evo nije izgubio u Bijeljini znaci uz dvije pobjede mozemo prici na 3 boda. SUTRA SAMO POBJEDA!!!!!ThrillerHz je napisao/la:Ono moje ludilo sve izvjesnije. Sutra dobit metalce i -4, a vjerujte da je Zrinjski u ocajnoj formi, da sumnjam i narednu tekmu da ce dobit.
1946~
Sta je ovo dan te **** kako su nam se poklopili rezultati
Sutra ako ne pobjede nek se svi kolektivno objese.
Sutra ako ne pobjede nek se svi kolektivno objese.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako dobijemo sutra, ocekujem protiv Radnika bar 5 milja. Malo raja da se vrati, red je jbg. Liga za prvaka ce biti prava ludnica sviju mi. Prvak ce se u zadnjem kolu znati.
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 26 nov 2016, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sutra ima da gori u Travniku ako bog da
-
Coromandel
- Kontakt:
sutra ponijeti svjedocanstva iz srednje skole, zavrsiti fakultet, pa na tekmu proslaviti dupli uspjeh.
Coromandel je napisao/la:sutra ponijeti svjedocanstva iz srednje skole, zavrsiti fakultet, pa na tekmu proslaviti dupli uspjeh.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Coromandel
- Kontakt:
i kod harija na cevape. ja castimjoker90 je napisao/la:Coromandel je napisao/la:sutra ponijeti svjedocanstva iz srednje skole, zavrsiti fakultet, pa na tekmu proslaviti dupli uspjeh.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja se bojim samo nas jel smo mi nesposobni kao i obicno da uzmemo ono sto nam se servira.Isto onako nakon Listice i dobrog rezultata mi uprskamo sve protiv Slobode u tim trenutcima raspale bas kada nam je trebalo euforija i spica da bude samo da se dobili to,mi tu sjebali sve.Valjda sada bude drugacije 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da sutra ne uradimo ono sto najbolje znamo, syebemo sebi zivot! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Coromandel
- Kontakt:
pa dobro. dobili smo vitez i krupu na guzove. bice to akoBog da sve ok.miky_hz je napisao/la:Ja se bojim samo nas jel smo mi nesposobni kao i obicno da uzmemo ono sto nam se servira.Isto onako nakon Listice i dobrog rezultata mi uprskamo sve protiv Slobode u tim trenutcima raspale bas kada nam je trebalo euforija i spica da bude samo da se dobili to,mi tu sjebali sve.Valjda sada bude drugacije
Auuu kako nam godi ovaj rezultat iz Mostara! Imam osjecaj da ce kvaziplemici sada i psihicki pasti i onda ce se okliznuti i u Vitezu.
aBd na -1 za dva kola
aBd na -1 za dva kola
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google [Bot], kogmagie46 i 29 gostiju.