MOLIM TE BOZE POMOZI DA OVI NASI MAKAR JEDNOM UKLJUCE MOZAK !!!
"Bog mi je svjedok da sa ovim klubom imam samo čiste namjere.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
Gdje vidiš poređenje Slobode i ta dva kluba. Evo neka ti bude za Olimpic.realno je napisao/la:iskreno zelim sve najbolje,ali imamo primjer Dzerzeleza i Zenice,pa gdje su sad? Samo oprezno
poznavajuci stvari famos-sask kada je fuzija u pitanju vazila bi tek od pocetka sledeceg prvenstvaharry_90 je napisao/la:Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
znaci da bi Sloboda sa pete pozicije prve lige mogla otici u PL bez ikakvog takmicenja i zaslugaharry_90 je napisao/la:Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
Ne, to je kao "novi klub", sve se briše ja mislim..hamzaTM87 je napisao/la:A sta ce biti sa dugovanjima koje ima Sloboda ? Je li Gracic mora njih izmiriti ili ?
Izgleda da jeste "novi klub", brise se dug a sad da li i historija ???Maniaacs je napisao/la:Ne, to je kao "novi klub", sve se briše ja mislim..hamzaTM87 je napisao/la:A sta ce biti sa dugovanjima koje ima Sloboda ? Je li Gracic mora njih izmiriti ili ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.