Gledao sam citavu utakmicu prvih 45 min na poslu livestream , a drugih 45 min kuci ... i citavoo vrijeme sam zeljno ocekivao da udje pa sam ostao malo razocaran , al treba razumiti i mancinija ipak je tevez ( kolko toliko spasio proslu sezonu ) valjao im je puno proslu sezonu i nemoze ga tek tako sutnuti . Mada sam razocaran jer prvog strijelca PL da nebude u sastavu je malo razocaravajuce ( Zaostat ce za Rooneyem

) ... a i morao je dati balotelliu priliku jer nije do sada dobijao i mislim da i on zna da je balotelli tezak tip i mora mu dati priliku i u svemu postujem mancinija ... ( ma da gledajuci kao navijac i ljubitelj edina dzeke bio sam ljut ko ris

)
sve u svemu vidi se da je nasri usao igrao je ok , jer osjetio se da mu smeta langeta na ruci kao da je neki grc al vidjelo se koliko znacui... a i pokazalo se da je dzeko trenutno zahvalniji i bolji igrac od teveza i balotellija ( protiv napolija je u prvom sastavu 100% ) i sam dzeko je rekao da ima puno napadaca i da ocekuje da ce biti dosta rotacije velik broj igraca ali i utakmica..
Uglavnom veliki sam fan postao Citya ne samo zbog dzeke vec otvorena komunikacija kluba sa navijacima CityTV snimke iz kluba sa treninga i to jednostavno razlikuju se od drugih ekipa i to mi se nekako sve svidjelo , i veliki rival united na drugoj strani i slobodno mogu reci da sam zavolio City vise od Bayerna ( iako od djetinstva navijam za FCB nevolim politiku transfera , izbor trenera a i uprava je ista iz 1996 nikad nista se promjenilo nije , i dan danas na tv kad pokazuju svecanu lozu sve isti ljudi iz uprave) ...
Nasri mi je uvijek bio drag igrac i prije al sad ga gotivim ono pravo vidio sam na intervju i tim stvarima da je sjajan momak al i na utakmicama da je perfektan igrac bas onakve kakve ja volim. isto tako drag mi je kompany pravi kapiten , odlucan i posten igrac... ne volim Balotellija jer je glumac i sa svima se udera uglavnom hinja frajer teska, kao i tevez previse mi se vazan pravi... Bez obzira na edina dzeku ja sam zavolio CITY!!!!