Objasnio !!Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako onda da svaki put kada se krene dug otplacivati, pojavi se novi i veci dug a za njega "odjednom" nitko nije znao?Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
Pitaj Djele....DzoleZeljo je napisao/la:Kako onda da svaki put kada se krene dug otplacivati, pojavi se novi i veci dug a za njega "odjednom" nitko nije znao?Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa nije Djelo sada bio?DANAN je napisao/la:Pitaj Djele....DzoleZeljo je napisao/la:Kako onda da svaki put kada se krene dug otplacivati, pojavi se novi i veci dug a za njega "odjednom" nitko nije znao?Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
Desio se isti slucaj kada je i Amar bio ovdje, pa je onda morao u administraciju da cistku pravi dok mu nije dodijalo?
Da ova uprava sa svim svojim vrlinama i manama nije počela "mazati oči" sa vraćanjem dugova Fudbalski Klub Željezničar bi bio UGAŠEN! Znači stečaj, oduzimanje imovine, gašenje kluba. A onda svi mi koji volimo FKŽ bi lagano pravac Otoka, Koševo da gledamo Olimpic.
Ovdje neki samo pljuju a uopšte nemaju pojma o pozadini svega. Ko hoće može saznati šta je i kako. Šta je urađeno na spašavanju kluba, šta je urađeno na unutrašnjoj organizaciji, zbog čega ima novi dug itd. Kažem ko hoće može saznati a ko neće on će svakako pljuvati.
P.S. Samo zbog ovih pljuvača bih volio da se vrati Žujo, Ahmetbegović i da postave Dželu za trenera. Valjda je to idealna kombinacija.
Ovdje neki samo pljuju a uopšte nemaju pojma o pozadini svega. Ko hoće može saznati šta je i kako. Šta je urađeno na spašavanju kluba, šta je urađeno na unutrašnjoj organizaciji, zbog čega ima novi dug itd. Kažem ko hoće može saznati a ko neće on će svakako pljuvati.
P.S. Samo zbog ovih pljuvača bih volio da se vrati Žujo, Ahmetbegović i da postave Dželu za trenera. Valjda je to idealna kombinacija.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
i za nas nema adekvatnog trenera da je slobodan?DzoleZeljo je napisao/la:Stani...ChWilla je napisao/la:da plaćamo odštetu za trenera a 12 godina nismo za igrača...
Sta je nas cilj?
Titula, zar ne?
Sta je onda tu problem?
Mislis da cemo moci vise pobijediti bilo koju ekipu prije nego profesionlno se ne pripremo za utamicu? Sigurno vise necemo. Svako sada gine, jer svakome sada treba, a liga ce od naredne sezone biti samo jaca i jaca, jer nema vise cile-mile, da ti jedna taktika igra u konstati par utakmica.
Dakle, dosao period da se iz amaterizma prebacimo u profesionlazim. Ako to zelimo, onda treba uloziti u adekvatan kadar, pocevsi odmah sada struke jer struka je mozak.
Nisam bio nikako za smjenu Ode jer sam misljenja da je upraov on taj adekvatan kadar. Klub mu nije adekvatno odgovorio zahtijevima a uzeli su za pravo postavljenja visokih ciljeva gdje se stvar brzo odbila od glavu a na covjeku se slomila kola.
Ako su pametni, kao sto mnogi ovdje fino to tvrde, nama treba trener sa mudima, ala Amar, a to je upravo ovaj Petrovic jer kod njega nema cile-mile. Mozes ti biti los u odredenom segmentu, ali ako se neces zalagati, jadna ti majka.
daj ba...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@ChWilla - Koji je to trener sa "mudima" da je slobodan? Pazi sta pitam, ne leti pred rudu, razmisli dobro ako ga ima.
pojma nemam. ali nije moje ni da znam, a nije ni da su nas dosad trenirali murinjo, rehagel i kapelo...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jao celo ispade Tito majke mi

Prvo sto raskid ugovora krstajic mu neće dati, drugo sto ima platu nevjerovatnu u Bijeljini, treće sto bi on sam ne bi otišao
Okrenite se drugim metama na forumu
Prvo sto raskid ugovora krstajic mu neće dati, drugo sto ima platu nevjerovatnu u Bijeljini, treće sto bi on sam ne bi otišao
Okrenite se drugim metama na forumu
Nije uopste bitan trener sve to sto mi mozemo dovesti je u pet deka. I onako ce ga potrositi nakaradnim sistemom vec na iducem prelaznom roku koji ce opet biti slab. Jedina stvar koju mogu sad uraditi je reorganizacija za taj dio posla da postave nekoga sa zaduzenjima i odgovornostima.
Princip koji je u nasim drzavnim firmama i koji ih vodi u propast je takav da nemo niko odgovornost ni zadatke. Zato je i Oda najebo jer se njegovo ne moze sakriti.
Mora se znati ko sta radi i ko za sta odgovara ako hocemo naprijed po ovom planu. Amar je to rado godinama i to je problem sto se niko nije potrudio da bude bar uz njega da ga donekle uvede u posao.
Princip koji je u nasim drzavnim firmama i koji ih vodi u propast je takav da nemo niko odgovornost ni zadatke. Zato je i Oda najebo jer se njegovo ne moze sakriti.
Mora se znati ko sta radi i ko za sta odgovara ako hocemo naprijed po ovom planu. Amar je to rado godinama i to je problem sto se niko nije potrudio da bude bar uz njega da ga donekle uvede u posao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
sergejevic
- Kontakt:
Ma neka oni prvo odluce sta zele od potencijalnog trenera i onda dovode.
Pa preostaje nam da vidimo da li je to Edis. Sumnjam da ce uskoro doci neko novi.DzoleZeljo je napisao/la:@ChWilla - Koji je to trener sa "mudima" da je slobodan? Pazi sta pitam, ne leti pred rudu, razmisli dobro ako ga ima.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
nije meni upuceno, ali evo da odgovorim.bagrcavi je napisao/la:Kako misliš dovesti kvalitetne igrače ako imaš omču dugova oko vrata?Elegant je napisao/la:Nasoj upravi je prioritet otplacivati dugove i odvajati pare za razne druge troskove, uz mazanje ociju oko infrastrukture pa tek onda kvalitetan igracki kadar.
Jel' se ti fakat praviš glup ili samo troluješ?
dugove ces vracati kako si planirao.
ali ces istovremeno stvoriti deset novih nacina na koje ces od navijaca, simpatizera i sponzora izvuci novac i uloziti ga u igracki kadar.
covjece, ovdje su ljudi molili da uprava smisli nacin kako da im uzme novac. stavovi koji se ovdje iznose su preslika stanja izvan foruma.
desetine hiljada koje su visile u zraku i koje je trebalo samo uzeti u ruke, je vjetar nepovratno odnio zbog njihove inertnosti.
s druge strane, ja i dalje ne mogu da razumijem stav da je bolje prazno mjesto na dresu jer se kao ganja neka cijena koju je neko zamislio u svojoj glavi, nego da se uzme lupam, 50 ili koliko hiljada godisnje koliko je vec neko spreman platiti!
bezbroj je takvih primjera.
da su kupili 10kg srebra po 400eura za kilu, koliko vec kosta, i narucili izradu 1000 kovanica od 10gr, zaradili bi na numizmaticarima a ne navijacima, 36 hiljada eura sto bi bila dovoljno za jednu pristoju godisnju platu novozaposlenog.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Kratko i jasno.vrbanjusa je napisao/la:Da ova uprava sa svim svojim vrlinama i manama nije počela "mazati oči" sa vraćanjem dugova Fudbalski Klub Željezničar bi bio UGAŠEN! Znači stečaj, oduzimanje imovine, gašenje kluba. A onda svi mi koji volimo FKŽ bi lagano pravac Otoka, Koševo da gledamo Olimpic.
Koga ce manijaci tjerati kad su sami sebe rastjerali, ne budimo smijesni...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Kada ćemo znato ko je novi trener? Najsmješnije bi bilo kada bi imenovali nekoga ko bi tu funkciju obavljao privremeno dok ne nađemo novog. Iskreno zabrino sam se za Želju. Ne bude li rezultata, letit će i uprava. Smijenom Odovoća navukli su samo gnjijev na sebe. Ko god bio trener neće ništa bolje napraviti, Odović je najbolje jučer objasnio kada je rekao da su mu trebale izmjene na sredini terena,a da na klupi ima četri igrača koji imaju 17 ili 18 godina. Nikada nisam bio kritičar,ali ovaj me potez uprave baš razočarao. Hajde da su navijači digli pritisak da se smijeni,ali nisu. Na upravi je sada da se snalazi kako zna i umije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Neka dovedu Celu kako znaju i umiju jer ih on jedino "po meni" moze izvuci iz govana, a ako se popusi od Olimpica pjevat ce se svakako, uprava napolje a kakva je trenutna atmosfera, nista nije nemoguce.
Opet mi ovdje mozemo samo pricati. Sve zavisi koliko hocemo i sta hocemo! Ako hoces rezultat treba ti onda sigurno pravi trener kojeg ces pofino placati a ne ciganciti na njemu.
Greda, potez je na tebi!
Opet mi ovdje mozemo samo pricati. Sve zavisi koliko hocemo i sta hocemo! Ako hoces rezultat treba ti onda sigurno pravi trener kojeg ces pofino placati a ne ciganciti na njemu.
Greda, potez je na tebi!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zaganjati Mešu Baždarevića da uporedo trenira i nas sa repkom, a ako ne bude mogao, ostaviti Sablju i pridružiti mu Adžema. HOĆEMO MEŠU! HOĆEMO SABLJU!
Sve si u pravu samo za sto na klupi nije imao nikoga sam je kriv. U principu on i Haris s tim da se Odino vidi i ne moze sakriti. Odbio je sve igrace koje mu je Haris nudio. To je klasicno nadjebavanje ko ce dovesti igraca jer ako ne bude valjao nisam ja i nemam nista s tim.Dinara je napisao/la:Kada ćemo znato ko je novi trener? Najsmješnije bi bilo kada bi imenovali nekoga ko bi tu funkciju obavljao privremeno dok ne nađemo novog. Iskreno zabrino sam se za Želju. Ne bude li rezultata, letit će i uprava. Smijenom Odovoća navukli su samo gnjijev na sebe. Ko god bio trener neće ništa bolje napraviti, Odović je najbolje jučer objasnio kada je rekao da su mu trebale izmjene na sredini terena,a da na klupi ima četri igrača koji imaju 17 ili 18 godina. Nikada nisam bio kritičar,ali ovaj me potez uprave baš razočarao. Hajde da su navijači digli pritisak da se smijeni,ali nisu. Na upravi je sada da se snalazi kako zna i umije.
Jedinstven slucaj bar ga ja jos nisam cuo ali se desio iz uprave se vrsili pritisak na njega da se odluci i dovede sebi igrace.
Pravo da ti kazem lako cu sa tim sto je otisao Oda ostao je Zeljo zavaljen i bez igraca u njihovom nadjebavanju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.