adriano_leite je napisao/la:Sessions je ove sezone odigrao korektno, siguran sam da ga mnoge ekipe hoce u svojim redovima, tako da uvijek se moze odraditi trade, a Baron kada je skoncentrisan 100% na kosarku, onda je to odlican igrac. Mislim da je sve u nasim rukama, pogotovo sto imamo Jamisonov isticuci ugovor, a do juna imamo i TBE od Jamesa. Bice pakleno...alfarouqaminu je napisao/la:ma sta znam ovo gore je moje misljenje....I ja bi voleo videti Irvinga vise u Clevelandu nego u Minesoti.... Inace imate i 4 pika,au al ce biti sklapljanje mlade ekipe.... samo da se resi davis ili sessinonsadriano_leite je napisao/la: Bgmi sve sto sam procitao vodi prema tome da cemo mi uzeti Irvinga, ipak je danas playmaker kljucni igrac u jednom timu.
Moram priznati da ovaj Kawhi Leonard sa San Diega,nije nimalo los igrac,cak naprotiv sjajno krilo bas me zanima ko ce ga trejdirati...Ove godine su igrali sjajno lik je strasan atleta,nema bas neki sut,ali strasno igra odbarnu gine za svakju loptu....Andriano sta mislis ko ce ga trejdovati?