Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Football Manager 2011
Imal' ko grbove za našu ligu , i dresove ? da li mogu oni od 2010-tke?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Radioglava je napisao/la:football manager 2011 je 2,56 gb.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi nisam prije igrao manager sjećam se samo prije onog Football Masters 2002 i FA Premier League manager 2002 i onih Champions managera 2001,,, ove zadnjih godina nisam igrao ni skidao, pa nisam baš u toku.... Želio bih da znam koliko megabajta teži ovaj 2011,
Hehe pa to je sitno.... Planiram ga onda skinuti

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Imal' ko grbove za našu ligu , i dresove ? da li mogu oni od 2010-tke?
Prati malo forum http://www.fmbosnia.com i sve ce biti

meni lik u videoteci reko da ce ga nabaviti za 2-3 dana, ne znam sto mu toliko treba ako je vec izasla igra u cjelosti
al kako god, jedva cekam da pocnem sa jednim od trojca : Zenit, Besiktas, Monaco
al kako god, jedva cekam da pocnem sa jednim od trojca : Zenit, Besiktas, Monaco
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Daj te nam slike ocjena nasih reprezentativaca ako moze.
Da vidim jesul nas sta popravili.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako neko ima link, koji je 100% provjeren a igrica je full i orginal, nek mi pošalje na pp ako može, bio bih mu duboko zahvalan.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
I meni , i meniiGunnerS je napisao/la:Ako neko ima link, koji je 100% provjeren a igrica je full i orginal, nek mi pošalje na pp ako može, bio bih mu duboko zahvalan.

jeste i u mene ruski, prvo sredi 11.1 patch,, pa onda kopiraj FM.exe crack s linka sto sam dao...
bar sam ja tako uradijo i kod mene radi

-
- Kontakt:
Daj i meni kume crack za 11.1,imam za 11.0 ali taj mi ne trebaR-I-O je napisao/la:jeste i u mene ruski, prvo sredi 11.1 patch,, pa onda kopiraj FM.exe crack s linka sto sam dao...

- Radioglava
- Kontakt:
evo ocjene nekih naših reprezentativaca.

da su ocjene prilično realne, vidite po tome kako su skauti ocjenuli misimovića na osnovu fizikčke spremnosti.

da su ocjene prilično realne, vidite po tome kako su skauti ocjenuli misimovića na osnovu fizikčke spremnosti.

Jel to igras sa Repkom ?
Dokle si dosao ?
Haj stavi tekme da vidim koje si odigro

Dokle si dosao ?

- Radioglava
- Kontakt:
da, sa repkom je najslađe.junioR je napisao/la:Jel to igras sa Repkom ?![]()
Dokle si dosao ?

evo dosadašnjih utakmica sa tabelom:

Radioglava je napisao/la:da, sa repkom je najslađe.junioR je napisao/la:Jel to igras sa Repkom ?![]()
Dokle si dosao ?
evo dosadašnjih utakmica sa tabelom:
Jao gle koji zuti kartoni. Opet isti bug.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da li neko može postaviti PRAVILNE LINKOVE, FULL IGRICE
Nemojte da skinem džaba ako je pogrešan link

- Radioglava
- Kontakt:
ma nije bug sa kartonima. utakmica je bila grublja, vidiš naprimjer sa luksemburgom 3, a sa francuskom 4 žuta ukupno, što je prosječno.BIHfan je napisao/la:Jao gle koji zuti kartoni. Opet isti bug.
samo je bitno da skidaš patcheve kad izađu, i neće biti bugova.
pa stani prije nije bilo ovako, da stoji ko je dobio i koliko zutih kaartona, ili se varam
bilo je samo kad crveni neko dobije

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Tako je i sad imaju i žuti, a što se tiče kartona ne vidim neki bug, ja ih ne dobivam uopšte puno, jedino kada stavim tackling na More Agressive.nevjernik je napisao/la:pa stani prije nije bilo ovako, da stoji ko je dobio i koliko zutih kaartona, ili se varam![]()
Ako netko želi patchirat rusku verziju potrebno je učiniti ovo:
1. Skinuti FM patch (sa oficijalne stranice FM-a)
2. Instalirati patch
3. Skinut UltraISO i instalirati http://thepiratebay.org/torrent/5788037 ... ullVersion] (3MB) , ili bilo koji drugi ISO editor
4. Unmountati FM2011RU iz Daemona
5. Otvoriti .iso datoteku s kojom inače igrate (FM2011RU) sa UltraISO ili nekim drugim ISO editorom
6. Preimenovati .iso datetoku iz FM2011RU u FM2011 (izbrisati RU)
7. Sejvati .iso datoteku
8. Sada možete mountati FM2011 i igrati sa novim patchem bez ikakvih "Disc not found" errorima
Radi 100%!
1. Skinuti FM patch (sa oficijalne stranice FM-a)
2. Instalirati patch
3. Skinut UltraISO i instalirati http://thepiratebay.org/torrent/5788037 ... ullVersion] (3MB) , ili bilo koji drugi ISO editor
4. Unmountati FM2011RU iz Daemona
5. Otvoriti .iso datoteku s kojom inače igrate (FM2011RU) sa UltraISO ili nekim drugim ISO editorom
6. Preimenovati .iso datetoku iz FM2011RU u FM2011 (izbrisati RU)
7. Sejvati .iso datoteku
8. Sada možete mountati FM2011 i igrati sa novim patchem bez ikakvih "Disc not found" errorima
Radi 100%!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad dosta zavisi od sudije..jednu tekmu citava ekipa dobije zuti ,drugu nema kartona za lijeka a isto igram ,uvijek More Agressive ( ne demo verziji)...
jedino sto su po meni malo uprskali su sitacije 1 na 1, nemoguce dat gol jedino ako je igrac svjetska klasa, lakse dat gol sutem sa 25 metara nego 1 na 1, moras imat je.eno dobar finishing i composure ,imam osjecaj da ce Vedo bit dobar u realizaciji ,samo da ima malo bolji dribling, bar 14 bio bi tip-top napadac i za velike klubove. Ovako se ubio za one srednje ili kao 3.,4. napadac u vecim
jedino sto su po meni malo uprskali su sitacije 1 na 1, nemoguce dat gol jedino ako je igrac svjetska klasa, lakse dat gol sutem sa 25 metara nego 1 na 1, moras imat je.eno dobar finishing i composure ,imam osjecaj da ce Vedo bit dobar u realizaciji ,samo da ima malo bolji dribling, bar 14 bio bi tip-top napadac i za velike klubove. Ovako se ubio za one srednje ili kao 3.,4. napadac u vecim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Platis original i igrasUnica_Liverpool_ je napisao/la:Da li neko može postaviti PRAVILNE LINKOVE, FULL IGRICE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.