Od Pedra i Inieste ocekujem da ubrzo preuzmu glavne uloge u selekciju Španije...to je dobitna kombinacija koja razbija svaku odbranu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mozda ville,jer villa sad ima 29 godina,u decembru puni 30.Tesko da ce igrati SP sa 33 godine.Dylan Dog je napisao/la:Umjesto koga ce igrati Pedro ??
Mislim da ce Adrian igrati prije Morate pero buenoPortillo je napisao/la:Ako se stvari budu odvijale normalnim putem, ovakvu odprilike postavu mozemo ocekivati 2014:
--------------------Iker-------------------
Ramos--Pique----Dominguez--Monreal
------Xabi/Javi------Biskvit-------------
--------Iniesta-----------Cesc------------
Sarabia/Mata-----------------SilvaPedro
---------------Morata/Torres-------------
****, ako sam nekog zaboravio ili izostavio ne zamjerite.
Pedro vec igra u pocetnom sastavuDylan Dog je napisao/la:Umjesto koga ce igrati Pedro ??
A ja ipak mislim da iako je Spanija svjetski prvak ipak nema pravo pocet' utakmicu sa 12 igraca, tako da neko mora letit, najblizi su mi Saraba ili Mata, pero buenojuznjak> je napisao/la:Mislim da ce Adrian igrati prije Morate pero buenoPortillo je napisao/la:Ako se stvari budu odvijale normalnim putem, ovakvu odprilike postavu mozemo ocekivati 2014:
--------------------Iker-------------------
Ramos--Pique----Dominguez--Monreal
------Xabi/Javi------Biskvit-------------
--------Iniesta-----------Cesc------------
Sarabia/Mata-----------------SilvaPedro
---------------Morata/Torres-------------
****, ako sam nekog zaboravio ili izostavio ne zamjerite.
Torres se vraca.xaviesta je napisao/la: Pedro vec igra u pocetnom sastavu
Samo se pitam do kada.Portillo je napisao/la: Torres se vraca.
Ne brini ti nista, ponovo ce on biti medju najvecima (napadacima). Ako ne bude tako (Euro ce biti svjedokxaviesta je napisao/la:Samo se pitam do kada.Portillo je napisao/la: Torres se vraca.
Ma bar na ovoj temi mozemo normalno pricati (pod uslovom da ne spomenemo Raula i Xavija u istoj recenici), tako da...Mandrak je napisao/la: A ovaj decko ce biti za par godina zvijer neviđena, samim tim i reprezentativac...Gerard Deulofeu (1994 godište)...sad ce me frankovci napasti što furam iz Barce igrace, ali šta cu kad je sudbinski predodređen da bude veliki majstor fudbala.
Ko ce te napasti? Ovi sto furaju Moratu i Sarabiu?Mandrak je napisao/la:
A ovaj decko ce biti za par godina zvijer neviđena, samim tim i reprezentativac...Gerard Deulofeu (1994 godište)...sad ce me frankovci napasti što furam iz Barce igrace, ali šta cu kad je sudbinski predodređen da bude veliki majstor fudbala.
Jest jarane, jest tacno to sve za Bojana, radio je nenormalne stvari u mladim kategorijama, obarao rekorde...ali Bojan je nejac....ali ovaj mladi jablan ce biti životinja od igraca jer ima sve: tehniku odlicnu, brzinu, snagu (što Bojan nije imao), šutinu (što kakav Bojan nije imao), pas igru, skok igru (što Bojan nije ni mogao imati), sprint (ovo mu je najjace oružje)....ma ukratko, ne smijem ni zamisliti na šta ce ovaj izaci...pa sa 17 godina ima tijelo skoro odraslog mušakrcaxaviesta je napisao/la:Ko ce te napasti? Ovi sto furaju Moratu i Sarabiu?Mandrak je napisao/la:
A ovaj decko ce biti za par godina zvijer neviđena, samim tim i reprezentativac...Gerard Deulofeu (1994 godište)...sad ce me frankovci napasti što furam iz Barce igrace, ali šta cu kad je sudbinski predodređen da bude veliki majstor fudbala.Iskreno rano je pricati o ovim momcima, Bojan je izdominiro u svim mladjim kategorijama Barce i reprezentacije, sa 17 godina dobio poziv za prvi tim španjoslke, i ostalo je na tome nazalost.
I facom dosta lici na El Moroa ...Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo da ne bude...Nevjerovatno podsjeca na Morientesa, mada je kao sto kaze Alen Oprosti rano pricati o njima.
Getafe pa VAlencia jbg i onda pokažu da su igračineDylan Dog je napisao/la:Zar nije Real imao Soldada,Negreda i Mattu pa nisu nikada postali zvijezde Reala,tako da nesto sumljam da ce i oni.
Getafe je njihova obecana zemlja
Ne vjerujem da sam zaboravio na Negreda i SoldadaDylan Dog je napisao/la:Zar nije Real imao Soldada,Negreda i Mattu pa nisu nikada postali zvijezde Reala,tako da nesto sumljam da ce i oni.
Getafe je njihova obecana zemlja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.