Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Tribalian
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 23:16

Misdongard je najplaceniji sportista Cada :mrgreen: :lol: zaradjuje 22.000 dolara godisnje :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:19

Tribalian je napisao/la:Misdongard je najplaceniji sportista Cada :mrgreen: :lol: zaradjuje 22.000 dolara godisnje :roll:

? ? је на & ' " то у ' ?,$ се " $ " $ ? & $ & за & " на ". :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 23:58

zvornicki klan je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Misdongard je najplaceniji sportista Cada :mrgreen: :lol: zaradjuje 22.000 dolara godisnje :roll:

? ? је на & ' " то у ' ?,$ се " $ " $ ? & $ & за & " на ". :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Moguce i to ,natovio se Misdongard :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 11:17

ali ne zaboravite da je sa slicnim referencama dosao i Misdongard pa nista.
Betolingar tada u Zvezdi nije dobio po meni pravu šansu,realno gledano ne radi se o nidje veze napadaču,sasvim on solidno može odigrat,ima snagu,naravno daleko je to od nivoa potrebnom vječitima ili Vojvodini.
Što se tiče inače tih afrikanaca,praviću se pametan pa reći da su po meni 5 najboljih afričkih igrača koji su igrali ovo naše takmičenje definitivno: Emeghara,Lee Ady,Moreira,Diarra,Tagoe.
LARISSA RIQUELME!

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 04 jul 2011, 15:18

Ljudi ima li kakvih novosti?

Prije svega me zanima ima li kakvih lijepih vijesti po pitanju renoviranja stadiona? A onda naravno i o mogućim pojačanjima,a da se ne svodi odgovor na beskorisna nagadjanja?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 15:23

28TAGOE je napisao/la:
ali ne zaboravite da je sa slicnim referencama dosao i Misdongard pa nista.
Betolingar tada u Zvezdi nije dobio po meni pravu šansu,realno gledano ne radi se o nidje veze napadaču,sasvim on solidno može odigrat,ima snagu,naravno daleko je to od nivoa potrebnom vječitima ili Vojvodini.
Što se tiče inače tih afrikanaca,praviću se pametan pa reći da su po meni 5 najboljih afričkih igrača koji su igrali ovo naše takmičenje definitivno: Emeghara,Lee Ady,Moreira,Diarra,Tagoe.
Ma dobio je on sansu ali nije znao da je iskoristi,dao je nekoliko golova(4 ili 5),od toga jedan Olympiakosu i jedan Slaviji dakle oba u prijateljskim,a nesto se ne secam da ga je dao u ligi.
Sto se tice drugog dela,zavisi kako mislis najboljih,ako mislis u smislu reputacije i kvaliteta onda je jedan Draman ispred Emeghare,a opet ako je gledati kvalitet odigranih utakmica u dresu Partizana ili Zvezde onda je meni opet jedan Guaye ispred Emeghare.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 15:28

Au jbt kako sam se iznervirao zbog ograde u Uzicama,pa da li su oni normalni jbt. :evil: :oops: :roll:
Takodje u Uzicama krenulo sa iskopavanjima rupa i bunara za postavljanje reflektora. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jul 2011, 15:30

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:30

Devil je napisao/la:Au jbt kako sam se iznervirao zbog ograde u Uzicama,pa da li su oni normalni jbt. :evil: :oops: :roll:
Takodje u Uzicama krenulo sa iskopavanjima rupa i bunara za postavljanje reflektora. ;)

Nmg da vjerujem,sad tek vidjeh na scrapeu,katastrofa,jbt život,pa je li moguće da ljudi ne znaju osnovu svog posla,čitam da praktično 1000 mjesta je uništeno,tj. ko će kupit kartu a ne vidi šta se dešava,što je još gore oni kreteni napravili ogradu na tribinama koje su predvidjene za obične gledaoce,ne tifoze. :roll:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 15:32

28TAGOE je napisao/la:
Devil je napisao/la:Au jbt kako sam se iznervirao zbog ograde u Uzicama,pa da li su oni normalni jbt. :evil: :oops: :roll:

Nmg da vjerujem,sad tek vidjeh na scrapeu,katastrofa,jbt život,pa je li moguće da ljudi ne znaju osnovu svog posla,čitam da praktično 1000 mjesta je uništeno,tj. ko će kupit kartu a ne vidi šta se dešava,što je još gore oni kreteni napravili ogradu na tribinama koje su predvidjene za obične gledaoce,ne tifoze. :roll:
Pa otprilike 1000 mesta je fakticki neuptorebljivo za gledanje,a onaj ko hoce da preskoci ni ova visina mu nije problem,tako da je bespotrebno podizana na ovu visinu.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:34

Ma evo sad vidjeh,ne mogu se čudu načudit. Čekam da vidim šta će čačanski projektanti uradit s sjevera i juga,nadat se da će imat malo više razumjevanja. :lol: :roll:

Već narode ima li kakvih info o Jagodini,dobili su keš,al ništa se ne radi,msm Palma ga je izdvojio iz opštinske kase,oko pola miliona?
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:40

marconato je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ko o čemu radikal o poštenju. :lol: :roll:
Ovim nisam želio omalovažavati tu ideologiju,ali jednostavno svaka njihova izjava predstavlja politički interes i protivljenje organima bliskim vlasti.
Ne želim naravno reći kako je FSS ne dao Bog pošten ili ti šta znam.
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 15:46

28TAGOE je napisao/la:Ma evo sad vidjeh,ne mogu se čudu načudit. Čekam da vidim šta će čačanski projektanti uradit s sjevera i juga,nadat se da će imat malo više razumjevanja. :lol: :roll:

Već narode ima li kakvih info o Jagodini,dobili su keš,al ništa se ne radi,msm Palma ga je izdvojio iz opštinske kase,oko pola miliona?
Ma ko ce njima znati,i oni na svome stadionu,imaju iskopane rupe za reflektore i provedene instalacije,samo jos stubovi nedostaju.
Ali znam da su doveli Miroljuba Kostica iz Sindjelica.

Naci Sensoy novi trener BSK-a.
Filip Knezevic pred potpisom za Karlshue.

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 04 jul 2011, 15:52

Tu se nema šta mnogo pričat,ko osvoji jesenju titulu biće šampion,po meni lakši je raspored cigana nego naš,al ja ne sumnjam da ćemo uzet i petu,iako su se što reče Stanojević svi urotili protiv Partizanove dominacije.

p.s. raduje što vidim dosta forumaša se uključilo u ovu temu,nekad davno sam pokušao istu otvorit i opravdanje moderacije je bilo da neće biti aktuelna i praćena. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 16:00

Ono sto sam govorio potvrdilo se kao tacno.Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru na Veliku Subotu. :evil:

Jbmt FSS i sve ostale nadlezne institucije,ajde sto niste u stanju da pomerite kolo za tri dana,nego niste u stanju da bar malo sakrijete ocigledno namestanje. :evil:
Eto bar malo ce da "spase" stanje u drzavi jer "huligani" nece otici da "sruse" Novi Pazar. :evil:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 16:03

Devil je napisao/la:Ono sto sam govorio potvrdilo se kao tacno.Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru na Veliku Subotu. :evil:

Jbmt FSS i sve ostale nadlezne institucije,ajde sto niste u stanju da pomerite kolo za tri dana,nego niste u stanju da bar malo sakrijete ocigledno namestanje. :evil:
Eto bar malo ce da "spase" stanje u drzavi jer "huligani" nece otici da "sruse" Novi Pazar. :evil:

Msš da je namjera?

Ne bih želio dolijevat ulje na vatru,al mislim da švajcarski sistem se radi na osnovu programa,dakle ne na osnovu nečijih želja,u pitanju je softverski program koji nasumično bira parove,sa možda dozom podešavanja da ne igraju dva kluba iz istog grada (Beograda,prije svega vječiti) na svom terenu u istom kolu.Nadam se da će ipak bit donesena odluka da se pomjeri malo ta utakmica.
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 16:12

28TAGOE je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ono sto sam govorio potvrdilo se kao tacno.Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru na Veliku Subotu. :evil:

Msš da je namjera?

Ne bih želio dolijevat ulje na vatru,al mislim da švajcarski sistem se radi na osnovu programa,dakle ne na osnovu nečijih želja,u pitanju je softverski program koji nasumično bira parove,sa možda dozom podešavanja da ne igraju dva kluba iz istog grada (Beograda,prije svega vječiti) na svom terenu u istom kolu.Nadam se da će ipak bit donesena odluka da se pomjeri malo ta utakmica.
Ma ima tu namestaljke itekako,mada...
FSS su neopevana goveda to se zna,nasi iz uprave su takodje veoma blizu toga,a oni nisu ni pomisljali da se zale,ko zna zasto.
Setimo se pre par godina da Delije nisu isle u Novi Pazar,zna se da je to bilo na nagovor tadasnje uprave,ali je izneto da je dobijeno premalo karata,sto je svakako istina,jer smo dobili 150 karti za utakmicu.Verovatno oni sada svesno u dogovoru sa FSS nece da ulazu zalbu jer bi sprecili jedno super visokorizicno gostovanje.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 16:17

Znam da će možda zvučati malo utopijski,možda čak i generalizovanje.
Mislim da ničija namjera nije da se igra bez Delija. Dakle sa te strane nevjerujem da su podesili program da izbaci namjerno na Veliku subotu,dakle Velika subota,samo joj ime govori je dan pred praznik i kao takva jedan je od datuma kojima se može igrat. Naravno ne bih ulazio u dublju analizu,nadam se da će taj termin pomjerit radi dobrobiti fudbala. Što se navijača tiče,u sredini kakva je NP teško je očekivati da će i Delije i Grobari moći računati na pun fond navijača,što znači da će vjerovatno max broj koji će moć navijat bit 500.Što je naravno daleko manje od broja koji bi išao i navijao. Drugo je KG gdje je stadion više od duplo veći i gdje realno navijači Radničkog i simpatizeri ne mogu popunit 22000.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jul 2011, 17:13

$ $ ? сте о ' " ' ? " о ' % је " %.

$ ова " Пазара " & не " " ? Пазара. О ' се $,па " " " се ? & ?,јер & се - " " сезона,у ? " ? " ? остајао је ? & " у $ ".
", " & $ се не $ & $ је " $ у "," " % се " " тај " ? $ " у $ управе,? " " спонзора.
& $ - & " - & - &
ФСРС

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 04 jul 2011, 17:35

drinin vuk je napisao/la:$ $ ? сте о ' " ' ? " о ' % је " %.

$ ова " Пазара " & не " " ? Пазара. О ' се $,па " " " се ? & ?,јер & се - " " сезона,у ? " ? " ? остајао је ? & " у $ ".
", " & $ се не $ & $ је " $ у "," " % се " " тај " ? $ " у $ управе,? " " спонзора.

Za ligu je bolje da uđe Novi Pazar, gledanost je odlična pun stadion. Imaju novac i za pojačanja tako da bi po meni oni bili pravo rešenje.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.