NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:08
VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2026, 19:56
superFrankie je napisao/la: ↑05 mar 2026, 19:00
IDEMOOOO, sjajne novosti za Boston. Jedva cekam da ga opet vidim na terenu
Ok , jeste NBA jesu američki doktori ali po meni bolje da su ga ostavili ovu sezonu da skroz zacijeli tetiva .
Da bude baš full spreman . Nadam se da griješim .
Informisi se malo, prijatelju.Operisan je novijom metodom i to fakticki istu noc sto je pomoglo u tome da se tetiva ne povuce dodatno nakon pucanja.
Evo jedan fin clanak koji objasnjava sve...
https://www.sportingnews.com/in/nba/new ... b1f22b0104
Da ne pominjemo da bi bilo neozbiljno slati ga na teren, a da nije prosao niz testova.Sigurno je da jeste, jer decko trenira punim intenizitetom vec nekoliko sedmica.
Pročitao sam , ostaje da vidimo kako će to izgledati . Ponavljam , volio bih da griješim . Velika je prednost što ima tim koji brine o njemu , ostaje i naravno mentalna barijera što kaže Tatum puzao niz stepenice jer nije mogao hodati . Kontaš jedan dan si superstar NBA lige , sutra si invalid bukvalno . Meni koji igram rekreativno termine i koji sam davno završio profesionalnu karijeru jer užasno teško palo , možeš misliti kako je njemu .
Nemoj me pogrešno shvatiti , ali drugačije je tebi pisati kad nisi imao takvu povredu . Evo ja od 3 jula 2024 godine i kada mi je pukla Ahilova tetiva ( ne skroz ) nisam potrčao , idem kod Bojana Masterfizkal redovno .
Brate jedno pola godine sam bio invalid , vukao nogu i šepao , naravno raja me zajebavala Šepo .
Dobro je kod Tatuma što ima volju i što je izgleda u dobroj fizičkoj formi , samo onda ostaje mentalna barijera .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...