FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema potrebe niko da brani Rustemovica, momak vise smeta na terenu nego sto pomaze i od kada je dosao odigrao je vise losih nego dobrih utakmica.
On nema nikakvog fudbalskog znanja i sve mu se svodi na fiziku, nema sut, nema centarsut, ne zna obican pas dati bez komplikovanja lik samo zna udariti i to je to.
On nema nikakvog fudbalskog znanja i sve mu se svodi na fiziku, nema sut, nema centarsut, ne zna obican pas dati bez komplikovanja lik samo zna udariti i to je to.
Iskren da budem strah me bilo ove utakmice, uvijek kada su nam neke godisnjice, proslave, invazije to nam se cesto znalo obiti u glavu u rezultatskom smislu al eto hvala Bogu dobismo tekmu na misice sto bi se reklo, a to nam i nije bila vrlina prethodnih godina jer bi obicno bili dosta letargicni i nezainteresovani na terenu i zbog ovakvih stvari i pristupa danasnjoj tekmi mozemo Cali samo skinuti kapu i pruziti podrsku ekipi da ovako nastavi !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Duljevicu ocajan teren nije smetao da pokaze raskos svog talenta. Kad ima volju nezaustavljiv je i nema boljeg igraca na nasim terenima od njega.
Kad smo vec kod toga da kvalitet terena ne moze biti izlika za losu igru nije ni Saricu smetao danas.
Kakva bomba Ahmetovica covjece. Gol kola bez konkurencije.
Kad smo vec kod toga da kvalitet terena ne moze biti izlika za losu igru nije ni Saricu smetao danas.
Kakva bomba Ahmetovica covjece. Gol kola bez konkurencije.
Niko nije ni rekao da zna,nije ni Gatuzo nista znao klascni defanzivni vezni destruktivac druga je stvar sto on kod nas kreira igruhusE je napisao/la:Nema potrebe niko da brani Rustemovica, momak vise smeta na terenu nego sto pomaze i od kada je dosao odigrao je vise losih nego dobrih utakmica.
Svaka cast Rustemovicu na trudu i svemu, al nek se trudi negdje drugo. Evo čitam Ordagić ide u Aziju, a ako ne ode ostaje u Slobodi..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Tvrda će biti utakmica protiv Radnika. Najbolja su gostujuća ekipa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da nemaju izgubljene u gostima..High je napisao/la:Tvrda će biti utakmica protiv Radnika. Najbolja su gostujuća ekipa.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Amhet je u naletu, to ce da bude kao na kuglanju, if you know what I'meanHigh je napisao/la:Tvrda će biti utakmica protiv Radnika. Najbolja su gostujuća ekipa.

Imaju - u prvom kolu izgubili su od Čovićevih kurtizana. To im je jedini poraz.zlo87 je napisao/la:Ja mislim da nemaju izgubljene u gostima..High je napisao/la:Tvrda će biti utakmica protiv Radnika. Najbolja su gostujuća ekipa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno..Evolution87 je napisao/la:e cuj da ima pored sebe jajala bio bi idealan igrac. Pored jajala bi i ja dobro izgledao na terenu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna brat!MortemHz je napisao/la:Realno..Evolution87 je napisao/la:e cuj da ima pored sebe jajala bio bi idealan igrac. Pored jajala bi i ja dobro izgledao na terenu

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pogledajte Insta Story kod Amera

-
- Kontakt:
neka se sutra odmore,malo istežu i onda se dobro pripremiti za radnik,leže nam realno ali se ne treba ni sekunde opustiti,ne smijemo ovo prokockati ni pod razno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel nam ovo prva protiv Radnika kako im je Celo otisao kod Vasinih? Saginjali su se dok nam se Celo ulizivao, sad bi se morali malo oznojiti - nije ovo nimalo lahka tekma.
Sto se tice ovoga danas, dan za 10. Cala, u k**** te ljubim. Hurta, yebem ti rod i porod. Mogli smo vec prvi biti hladno.
P.S. Mislim da Cala ne mirise Krleta zbog mahale, i on je bas debil s kim se haveri.
Sto se tice ovoga danas, dan za 10. Cala, u k**** te ljubim. Hurta, yebem ti rod i porod. Mogli smo vec prvi biti hladno.
P.S. Mislim da Cala ne mirise Krleta zbog mahale, i on je bas debil s kim se haveri.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 27 nov 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Počeli davati svi guzice, prepali se čistke na zimu, znaju i on gdje su redovna i kvalitetna primanja... Ovako treba da svaku utakmicu ginu, ali opet Zike i Čala su najzaslužniji za ovaj pozitivni iskorak, jer prije svega vole klub pa tek poslije su tu zbog posla!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
I nama nedostaju njegovi goloviKenChoo je napisao/la:Pogledajte Insta Story kod Amera![]()

Joj da bi dobit Radnika i onda pauza i pojačat ekipu. Obradović uz Ahmetovića, kvalitetan i jak zadnji vezni i dobra desetka uz oporavljenog Kovačevića i Hamzu, i može i kvalitetan stoper, neki grmalj kao što je bio Stepanov, četri igrača, eventualno toliko neka i ode i extra iiii

Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 27 nov 2016, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al ti imas cudno razmisljanjeledesma je napisao/la:Počeli davati svi guzice, prepali se čistke na zimu, znaju i on gdje su redovna i kvalitetna primanja... Ovako treba da svaku utakmicu ginu, ali opet Zike i Čala su najzaslužniji za ovaj pozitivni iskorak, jer prije svega vole klub pa tek poslije su tu zbog posla!

-
- Kontakt:
Treba realan biti pa reci da i danas nismo igrali nesto specijalno al jednostavno vratila se pozitiva .Cali idu daleko najvece zasluge vratio je pozitivu u klub,igracima pa i nama nvijacima. Danas nebi uzeli 3 boda da nije bilo onakve podrske s tribina nosili smo ih a oni borbom zasluzili pobjedu .samo ovako nastaviti ,prepustiti ulogu favorita zrinjskom i zeljeznicaru . najvece pojacanje je ostanak Duljevica .
Bice dobra utakmica sa Radnikom i mozda 2:0 ili 2:1 (Okić
)
a na proljece sa ovom ekipom bi imali problema sa Slobodom
ali posto cemo se mi nadam se pojacati
sve ce utakmice biti rutinske
Jedva cekam Otoku
drama bi bilo da sa nasim pobjedama i simin han i listica zavrse u borbi za opstanak
da nam Husref mete konkurenciju za prvaka

ali posto cemo se mi nadam se pojacati

Jedva cekam Otoku

drama bi bilo da sa nasim pobjedama i simin han i listica zavrse u borbi za opstanak

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ugasit ce se oni do Otoke.Bordomen je napisao/la:Bice dobra utakmica sa Radnikom i mozda 2:0 ili 2:1 (Okić)
ali posto cemo se mi nadam se pojacatisve ce utakmice biti rutinske
Jedva cekam Otoku![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 42 gosta.