FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i da grmi sampion je Sarajvoooo....
- ThrillerHz
- Kontakt:
Posto ce vrijeme biti lose, vjerujem i teren na Kosevu da ce biti u losem stanju, tako da mislim da spremati se na umjetnoj travi za bitnu utakmicu protiv Radnika i nije bas pametno ?
1946~
Mozda nije za ove teme, ali evo neko moje misljenje o buducnosti Sarajeva i reprezentacije.
Duljevic, Mihojevic, Hadzic, Haziahmetovic, Bajic, Djuric, Pjanic, Kolasinac.
Imamo jako dobru buducnost, samo nam je potrebna infrastruktura. Ako brate Skoplje moze imati dobar stadion, moze i ovo Sarajevo imati do 2018te imati dva stadiona koja ispunjavaju Uefine standarde.
Zivim za trenutak kad cu sjedit na pokrivenom istoku i jesti hot dog i popiti pivu, a da se ne stidim kad dodje jedna Borusija M a nama atletska staza ko oranica. Bruka brate. Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar i Banja Luka zasluzuju dobre stadione sa dobrom travom i natkrivenim tribinama. I tada ce biti moguca i bolja pojacanja, jer niko nece niko da igra na oranicama. Kad se sjetim Gradacca i one slatke pobjede bude mi muka. Liga je puna talenata, a mali Mihojevic ce biti stub Sarajeva i repke. A sto se tice Dulje, tek je u ovoj sezoni postao pravi igrac, timski igrac. I uz Miroslava Stevanovica je najbolji igrac lige ubjedljivo. On sad vrijedi 3 M eura, jer bi ga Dinamo prodao za 10 M. Mi smo postavili neke standarde u ovoj ligi i ne treba prodavadi igrace za male pare. Ne znam ko nam je ebo majku, ali Jesic i Huric su nas unatadili tri koraka unazad. Ali Cala je jedna velika Pirarcina koja voli Sarajevo. Samo jos cekam da Hus dodje u upravu. Na ovoj polusezoni uz dobra dva tri pojacanja mozemo dosta dobrog napraviti. Ja bi vratio i Krstea i Puzigacu. Malo pojacat konkureciju i pokusat osvojit bar jedan trofej. Ja bi iskreno vise volio play off EL, nego ispadanje u prvom kolu LP.
Sve se moze kad se hoce. Kakva smo ocekivanja imali, opet je ovo sve dobro. Protiv Radnika ispratiti kompletnu ekipu na zasluzen odmor. Cetiri boda su nadoknadiva.Liga za pravaka ce biti prava ludnica!!!
I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMA. SEETNO!!!
Imamo jako dobru buducnost, samo nam je potrebna infrastruktura. Ako brate Skoplje moze imati dobar stadion, moze i ovo Sarajevo imati do 2018te imati dva stadiona koja ispunjavaju Uefine standarde.
Zivim za trenutak kad cu sjedit na pokrivenom istoku i jesti hot dog i popiti pivu, a da se ne stidim kad dodje jedna Borusija M a nama atletska staza ko oranica. Bruka brate. Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar i Banja Luka zasluzuju dobre stadione sa dobrom travom i natkrivenim tribinama. I tada ce biti moguca i bolja pojacanja, jer niko nece niko da igra na oranicama. Kad se sjetim Gradacca i one slatke pobjede bude mi muka. Liga je puna talenata, a mali Mihojevic ce biti stub Sarajeva i repke. A sto se tice Dulje, tek je u ovoj sezoni postao pravi igrac, timski igrac. I uz Miroslava Stevanovica je najbolji igrac lige ubjedljivo. On sad vrijedi 3 M eura, jer bi ga Dinamo prodao za 10 M. Mi smo postavili neke standarde u ovoj ligi i ne treba prodavadi igrace za male pare. Ne znam ko nam je ebo majku, ali Jesic i Huric su nas unatadili tri koraka unazad. Ali Cala je jedna velika Pirarcina koja voli Sarajevo. Samo jos cekam da Hus dodje u upravu. Na ovoj polusezoni uz dobra dva tri pojacanja mozemo dosta dobrog napraviti. Ja bi vratio i Krstea i Puzigacu. Malo pojacat konkureciju i pokusat osvojit bar jedan trofej. Ja bi iskreno vise volio play off EL, nego ispadanje u prvom kolu LP.
Sve se moze kad se hoce. Kakva smo ocekivanja imali, opet je ovo sve dobro. Protiv Radnika ispratiti kompletnu ekipu na zasluzen odmor. Cetiri boda su nadoknadiva.Liga za pravaka ce biti prava ludnica!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Makedonija ima najmanje 6 dobrih stadiona za nase su uglavnom to naucna fantazija stadioni jos ovaj rus im gradi joa jedan,mada im ne trebaAmca007 je napisao/la:Mozda nije za ove teme, ali evo neko moje misljenje o buducnosti Sarajeva i reprezentacije.
-
- Kontakt:
dajte ba prestanite pričati više o stadionu,nemamo vode a očekujemo da nam se napravi stadion,ma ajnadza će ga sigurno napraviti,bolje bi bilo da razmišljamo kako pobijediti radnik i produžiti ugovor sa duljom,skoncentrišimo se na te teme
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
produzit ce, ali vjerovatno da ce to nakon skupstine itdfico je napisao/la:Sta je sa Duljom fakat, hoce li produziti, do kad ostaje kod nas?

Precijenio sam ove. Hvala komšijama što istopiše naš zaostatak za njima.High je napisao/la:Mi sad pobijedimo Mladost, a HDZ-ovo zlo rezimira sa Slobodom i Radnik, jer je očekivano, pobijedi Jajčane. Kolo poslije tog mi pobijedimo Jajčane, Radnik pobijedi kući, a komšije izvuku remi na Veležovom stadionu. Poslije toga dolazi nam Radnik i uzimamo tri boda te ih tako preskačemo i dolazimo na drugu poziciju. Ovi će pobijediti Vitez i poslije ova tri kola mislim da će poredak biti ovakav:
Endehazija će imati 39 bodova, mi 34, a Radnik 32 boda.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ali-pašino na aparatima.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Ovo mi se svida, ali bas

Martinović, Obradović, Jakovljević i Peco su Radniku najvažniji igrači po mojoj procjeni. Izostanak bar jednog od ovog kvarteta će dobro doći. Uduplati Pecu i Obradovića uz dobru atmosferu s tribina i već si sebi olakšao posao.Martinović se ovom povredom pridružio Jovi Kojiću, Željku Krsmanoviću i Eldinu Fačiću na koje trener Milošević ne može računati do kraja jesenjeg dijela sezone, dok je dobra vijest za Radnik oporavak Demira Pece i Dejana Jankovića koji se vraćaju u tim.
Sarić najbolje djeluje kada ispred sebe nema krilnog igrača. Već dvije utakmice zaredom ulazi umjesto Hebibovića i igra ono što je najbolje igrao u Slobodi prošle (polu)sezone. Mislim da je vrijeme i da počne prije Hebibovića. Formacijski bi to moglo malo nakaradno izgledati ali to uopšte nije bitno.
Tako će biti u prilici da se povlači u dubinu i stvara gužvu na sredini, gušeći tako vezni red Radnika koji bi bio prisiljen igrati po Pecinoj desnoj strani.
U veznom redu bi opet igrali Ivetić i Rustemović.
Ako sa Čalom uzmemo titulu, hoće li se i dalje onanisati na Husrefa?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na Calu ce se onanisati i ne znam zasto to nije in jos.High je napisao/la:Ako sa Čalom uzmemo titulu, hoće li se i dalje onanisati na Husrefa?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bice pobjeda u nedjelju ne brinite se
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
Hare je definitivno izrastao u najboljeg igrača lige i to za 2 nivoa u odnosu na ostale, čovjek pravi razliku pri svakom dodiru s loptom. Zaista bih volio da ga zadržimo još polusezonu sa produženim ugovorom i da ga onda prodamo. Nika da ga u životu pustio ne bih ispod 2 miliona eura. Jednostavno vrijedi toliko. On i kad je protiv Španije igrao pravio je razliku, njega niko čuvati ne može. Baždarević nit ima nit će imat bolje krilo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
MortemHz je napisao/la:Na Calu ce se onanisati i ne znam zasto to nije in jos.High je napisao/la:Ako sa Čalom uzmemo titulu, hoće li se i dalje onanisati na Husrefa?

Zašto to ako, treba reći KAD.
Proljeće je naše,

Da igra kod gurbeta, do sad bi ja mislim bio i kapiten reprezentacije. I prodavali bi ga za 6mil.€ ... Koliko i vrijedi, uvijek sam vjerovao u njega, jer je jednostavno najbolji igrač lige, koji uvijek može da donese prevagu.jurisicduska je napisao/la:Hare je definitivno izrastao u najboljeg igrača lige i to za 2 nivoa u odnosu na ostale, čovjek pravi razliku pri svakom dodiru s loptom. Zaista bih volio da ga zadržimo još polusezonu sa produženim ugovorom i da ga onda prodamo. Nika da ga u životu pustio ne bih ispod 2 miliona eura. Jednostavno vrijedi toliko. On i kad je protiv Španije igrao pravio je razliku, njega niko čuvati ne može. Baždarević nit ima nit će imat bolje krilo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: hase73, iliyaa8, Tatamata1946, Vanja8 i 78 gostiju.