Velez,Zrinjski,Siroki, Posusje,Borac, Rudar, RadnikVanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 13:26Ma vidi...AVNOJ je napisao/la: ↑22 jun 2025, 13:11Pa koliko para toliko muzike, prošle godine ovde svršavali na neke priče o Barceloni, Zlatiboru šta znam gdje su išli a sad kao Hercegovina je top.
Šalu na stranu, nemoguće je raditi i pripremati se na Grbavici i na onom jednom terenu gdje ti svaki trening 50-100 stručnjaka koji su popili svu pamet svijeta visi nad glavom i komentarišu sve.
Takve (ne)uslove mislim da nema niti jedan ozbiljan klub ili trener. Jednostavno se mora malo skloniti u neki mir.
Meni je isto krivo zašto naši idu iz kampa ali jednostavno ako hočeš neku ozbiljnu ekipu za uttakmice i provjere moraš otići u neki trening centar/kamp gdje se ozbiljno radi i gdje su ozbiljne ekipe i protivnici.
Naravno da svaka ekipa mora otici negdje na pripreme, maci se iz grada, ali ja govorim o odabiru mjesta vezano iskljucivo za klimatske uslove...
Zasto sada ni jedan klub ne ide u Tursku na pripreme, niko normalan nece igrace voditi na na plus cetrdeset...
Svako nastoji naci neke uslovi gdje moze cijeli dan imati na raspolaganju za pripremanje i uigravanje...
Kazem ti, meni ovo lici isto ko kad bi na zimskim pripremama maknuo ekipu iz Sarajeva i odveo je na Konjuh planinu...
Kod njih je vecinom veca temperatura nego u Sarajevu
Doveli smo dosta novih igraca, mozda da se naviknu igrati izvan Sarajeva
A mozda i zbog Zrinjskog Adzem zeli u Ljubuski
Nije bezveze odabrao Ljubuski, ima neki razlog