FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U zadnjih 15 dana nisam propustio niti jedan trening. Do sad kod Vlade nisam uspio skontati kojih 11 ce istrcati na teren. 'Siguran' sam za 5 igraca, za ostale nisam. Sutra ocekujem jednu jako dobru predstavu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa djesi brate, ko nas zavaditm8782 je napisao/la:U zadnjih 15 dana nisam propustio niti jedan trening. Do sad kod Vlade nisam uspio skontati kojih 11 ce istrcati na teren. 'Siguran' sam za 5 igraca, za ostale nisam. Sutra ocekujem jednu jako dobru predstavu.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Mujagić opet briljirao za juniore i zabio tri gola.. Treba njega na zimu priključiti prvom timu..
BUDI ŽELJO !!!
Gledam sad tabelu s danasnjim rezultatima i ako ne daj Boze mi sutra izgubimo Zrinjski ce nam bjezati 12 bodova, Sloboda 9 bodova, a Radnik 7. Tesko da cemo moci izboriti evropu?!
Malo off topic-a, novi stadion Rijeke, interesentan tekst, način na koji ljudi razmišljaju.
http://www.jutarnji.hr/prve-slike-nove- ... -/1416081/
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Lako je razmisljati, izmisljati i imati ideje kada je vlasnik kluba Gabrijele Volpi, covjek medju 10. najbogatijih Italijana, procitao sam cijeli txt, njegov holding zaposljava 77.000 ljudi u Africi jbtDolina je napisao/la:Malo off topic-a, novi stadion Rijeke, interesentan tekst, način na koji ljudi razmišljaju.

Sa takvim covjekom u klubu ili kao vlasniku kluba autom. na njegovo stranu ce stati i grad, i kanton i drzava, koliko pratim HNL covjek je 2012. kupio Rijeku i evo vec 2015. imaju projekat stadiona koji ce biti gotov do 2018., sa druge strane nasi u klubu ne mogu da nadju generalnog sponzora a da ne govorim o novom statutu cija se implementacija ceka vec 8.mjeseci kako je donesen, pametnom dosta.
Sutra pobjeda, pobjeda i nista osim pobjede. Danas svi konkurenti uzeli 3 boda, mada kako igramo nisam siguran ni ko su nam konkurenti i za sta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Niko brate. Nego ti u biznisu pa tebe nema. 'Mlatis' pare. HeheheMinjore je napisao/la:Pa djesi brate, ko nas zavaditm8782 je napisao/la:U zadnjih 15 dana nisam propustio niti jedan trening. Do sad kod Vlade nisam uspio skontati kojih 11 ce istrcati na teren. 'Siguran' sam za 5 igraca, za ostale nisam. Sutra ocekujem jednu jako dobru predstavu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Jaozinho22
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Imam neki **** osjećaj da Jovica 2 daje..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja sanjao 1:5
Ok znam da je puno, neka bude pola i amin.
Joco i brazilac ce ubit vukove.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vracaju li se Aco i Memija danas ?
Vracaju
Po pobjedu Zeljkane!
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Po pobjedu Zeljkane!
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Karte za jug se mogu uzeti na Koševu prije utakmice?
Jug 5 znaci .. Zna li se za zapad cijena ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nestalo juga 

joj ja sanjao da vodimo 0:3 i na kraju 3:3 zavrsi ...godrina je napisao/la:Ja sanjao 1:5
Joco proraditi mora !
Je li ikako u prodaji zapad ili je samo vip loza otvorena za predstavnike klubova

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Momcima sretno danas!!! Prognoza 1-3 (Stokic, Djelmic i Sadikovic)
Trenutno korisnika/ca: Levin, mnon46, Orvel, OzmoodPinglewood, WeekendOffender i 55 gostiju.