MetropolaVorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
https://fkborac.net/gradski-u-novom-ruh ... e-tribine/
![]()
Sjaj ljepotanu
Dajte BL ponder 2
MetropolaVorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
![]()
Misliš da ima drugačiju definiciju pleonazma?Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2025, 19:04Rigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:11Pleonazam je stilska figura ili općenito jezični postupak koji označava nagomilavanja istoznačnica pri tvorbi nekog izraz ili jednako takvo proširivanje iskaza kada se tvori nova riječ. Kada neke riječi ili izraze proširujemo dodavanjem istoznačnica to nazivamo pleonazmom.
Ne znam šta da ti kažem osim da ti se dida ne bi složio sa ovim što si napisao.![]()
Vi to najbolje znate, to vam je iz navike preslo u tradiciju
Pozdrav za sve nase domoljube
Hahahaha
Cini ti se domoljube
Joj tebe, ne mislim na to.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2025, 15:26Ponovo miješamo babe i žabe. Jedina dva kluba u ligi koja imaju mogućnost da mute i petljaju su Sarajevo i Borac. Samo tu se vrti ozbiljan novac, dobrim dijelom privatni, a to petljanje uostalom najbolje vidimo po tome koliko para prijavljuju državi na konto primanja uposlenih. Ima i Zrinjski te mogućnosti, ne kao ovi iznad, ali Zrinjski već drugu godinu zaredom prijavljuje preko 7 miliona maraka za primanja uposlenih, više nego Sarajevo i Borac zajedno, pa bi njih izbacio iz ove priče.
Meni je najčudnije što se vi, koji siguran sam imate određene insajderske, pravite Englezi, a znate kakve su se tu čarlame radile. Dobro znate kako igrači primaju platu, putem kojih platformi i onda dođete i pravite se nevješti kao da je sve u redu i kako treba.
Ostali klubovi u ligi, uključujući i nas, nemaju mogućnosti da rade cirkuse sa nekim Penarandama i Viverosima. Niti imamo menadžerske šeme, niti pare, aspsolutno ništa.
Ti si potpuno nepismen Nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:14Hahahaha![]()
Cini ti se domoljube
To su samo primjeri pleonatizma nacionalisticke prirode
Bolje biti nepismen, nego lazov
Moramo se malo solidarisati s hrvatskom populacijom, da admin ubere koju paru vise
Bezveze troše pare a Dodik najavio gradnju nacionalnog stadiona... investicije preko 100 miliona modernih. Na otvaranju nacionalnog stadiona biće upriliceno finale u disciplini bacanje kamena s ramena, za one koji prođu kvalifikacije na Grmeču..ljevak je napisao/la: ↑25 jun 2025, 19:28MetropolaVorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
![]()
Sjaj ljepotanu
Dajte BL ponder 2
E baš si dosadan.
Nemoj se odmah ljutitiRigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:32E baš si dosadan.
Bolje dvije skole pod jednim krovom, nego dvije skole bez krova
Jest vala... To se treba nazdravit19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:40Bolje dvije skole pod jednim krovom, nego dvije skole bez krova![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14 i 26 gostiju.