Bukvalno napisa isto sto i ja, samo malo duzu verziju.YNWA je napisao/la:Ne bih se slozio sa ovim, mi imamo kvalitetnu ekipu, ali smo imali dva velika problema, prvi problem je atmosfera oko kluba, rat između navijaca i uprave je najvise uticao na igrace, i drugi je Said, tj Said i Cetkovic, da je atmosfera bila kako treba, i da je Said onaj stari ili da barem cetkovic nije promasaj, mi bi sad bili na prvom mjestu, dovoljno je vidjeti statistiku Bilbije i statistku Saida i Cetkovica, da se vidi gdje je razlika između nas i Zrinjskog, i cim je Dulja zaigrao na desetci i podigao formu, mi smo proigrali, e sad zamislite da je pored Dulje tu bio i stari Said.joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Sad kad se atmosfera oko kluba popravila, nama ne treba mnogo, otjerati one od kojih nema koristi, vidjeti sta je sa Saidom, ako ne moze vise, onda se rastati i sa njim, dovesti 2-3 kvalitetna igraca i idemo po titulu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Danas u razgovoru sa jednim od nasih trenera dotaknemo se raznih tema, od igraca, pojacanja. kampa, navijaca, zalaganja na terenu bla bla....pa tako ne red dodje i jedan meni zanimljiv nas igrac a rijec je o Edinu Dini Rustemovicu. Moram da priznam da nisam tip navijaca koji na utakmici casti igrace NASE raznim psovkama, ne znam zasto al jednostavno to ne radim. Moji su tj nasi su pa da su od govana. Al moram proznati da Rustemovic niti je po mom ukusu niti je kalibar za nas klub. U razgovoru sa nasim trenerom da ga ne imenujem jer to nije toliko ni vazno, kaze on meni pa Dino je po nama bio najbolji u Travniku uz Dulju. Sve njihove napade je presjekao, zatim sansu Crnkica protiv Radnika je maestralno petom odigrao, i ne razumije zasto su ga navijaci uzeli na zub. Ja nesto kontom pa eto neka je sve to i tacno, neka je svaki napad protivnika presjekao i zaustavio, vise od 50% tih lopti je probao protivniku u roku od 2sekunde. Pitam se jel to ja i svi mi(vecina) nesto drugo vidimo, tj ne vidimo dobro sto oni vide???
Usput da jos dodam kako mi je rekao Balic je vjerovatno bivsi kako stvari stoje....razlog PRESKUP za nas. Eto pozzz bordo braci
Usput da jos dodam kako mi je rekao Balic je vjerovatno bivsi kako stvari stoje....razlog PRESKUP za nas. Eto pozzz bordo braci
Ubiste s Ordagićem, a čovjek već potpisao za klub u Koreji...
E jbg,pa zar ima trener a da Rustema smatra igracem!?ado-hz je napisao/la:Danas u razgovoru sa jednim od nasih trenera dotaknemo se raznih tema, od igraca, pojacanja. kampa, navijaca, zalaganja na terenu bla bla....pa tako ne red dodje i jedan meni zanimljiv nas igrac a rijec je o Edinu Dini Rustemovicu. Moram da priznam da nisam tip navijaca koji na utakmici casti igrace NASE raznim psovkama, ne znam zasto al jednostavno to ne radim. Moji su tj nasi su pa da su od govana. Al moram proznati da Rustemovic niti je po mom ukusu niti je kalibar za nas klub. U razgovoru sa nasim trenerom da ga ne imenujem jer to nije toliko ni vazno, kaze on meni pa Dino je po nama bio najbolji u Travniku uz Dulju. Sve njihove napade je presjekao, zatim sansu Crnkica protiv Radnika je maestralno petom odigrao, i ne razumije zasto su ga navijaci uzeli na zub. Ja nesto kontom pa eto neka je sve to i tacno, neka je svaki napad protivnika presjekao i zaustavio, vise od 50% tih lopti je probao protivniku u roku od 2sekunde. Pitam se jel to ja i svi mi(vecina) nesto drugo vidimo, tj ne vidimo dobro sto oni vide???
A drugo ako nam je igrac tipa Balica 'preskup' onda kakvim se mi to pojacanjima sada nadamo.
Ocekujemo 2-3 ekstra pojacanja,a igrac kalibra Balica nam preskup!
Jbg brate nisam mu ja pravio ugovor da znam kolika mu je plata...kolike su mu premije...mozemo samo da nagadjamozagorski je napisao/la:E jbg,pa zar ima trener a da Rustema smatra igracem!?ado-hz je napisao/la:Danas u razgovoru sa jednim od nasih trenera dotaknemo se raznih tema, od igraca, pojacanja. kampa, navijaca, zalaganja na terenu bla bla....pa tako ne red dodje i jedan meni zanimljiv nas igrac a rijec je o Edinu Dini Rustemovicu. Moram da priznam da nisam tip navijaca koji na utakmici casti igrace NASE raznim psovkama, ne znam zasto al jednostavno to ne radim. Moji su tj nasi su pa da su od govana. Al moram proznati da Rustemovic niti je po mom ukusu niti je kalibar za nas klub. U razgovoru sa nasim trenerom da ga ne imenujem jer to nije toliko ni vazno, kaze on meni pa Dino je po nama bio najbolji u Travniku uz Dulju. Sve njihove napade je presjekao, zatim sansu Crnkica protiv Radnika je maestralno petom odigrao, i ne razumije zasto su ga navijaci uzeli na zub. Ja nesto kontom pa eto neka je sve to i tacno, neka je svaki napad protivnika presjekao i zaustavio, vise od 50% tih lopti je probao protivniku u roku od 2sekunde. Pitam se jel to ja i svi mi(vecina) nesto drugo vidimo, tj ne vidimo dobro sto oni vide???
A drugo ako nam je igrac tipa Balica 'preskup' onda kakvim se mi to pojacanjima sada nadamo.
Ocekujemo 2-3 ekstra pojacanja,a igrac kalibra Balica nam preskup!

Covjek kaze da im je preskup a jos je dodao da je ce biti kaznjen zbog crvenog kartona....bukvalno u tom smislu kao nikave koristi nemamo od njega.
-
- Kontakt:
Balic nije preskup u smislu da nemamo para za njega, nego preskup u smislu da nije opravdao ono sto se ocekivalo. Prenervozan, jednostavno nije to to, plus cemo mozda i zaraditi na njemu. I da, Ordagic jos nista nije potpisao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako ce bit skup kad ima dosta igraca sa vecom platom od njegove?
To si ti nesto pogresno razumio ado-hz..

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E jbg onda vecina vas radi u racunovodstvu FKS pa znate kolika je kome plataFrancescoTotti je napisao/la:Kako ce bit skup kad ima dosta igraca sa vecom platom od njegove?To si ti nesto pogresno razumio ado-hz..

joker90 je napisao/la:Bukvalno napisa isto sto i ja, samo malo duzu verziju.
Cemu onda ovo ?joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Tesko, on je sigurno jedan on najplacenijih u klubu.FrancescoTotti je napisao/la:Kako ce bit skup kad ima dosta igraca sa vecom platom od njegove?To si ti nesto pogresno razumio ado-hz..
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro ima Mihojevic i Novakovic. Bit ce i Kovacevic kad se oporavi. Bitno je dovesti sto bolje igrace sada, uz 2-3 kvalitetna ali bas kvalitetna pojacanja mozemo jurisati na duplu krunu pa sta se uradi uradi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel Said u Top 1 ?Zukanovic je napisao/la:Balic nije u top 5 kad se gleda plata.
1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Said ima najbolju fudbalsku platu u drzavi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nadam se da nećemo dovesti Ordagića. Koga god smo vako prizivali, znamo kako je završio 

SARAJEVO
Da slikovito prikaze kakvu je ekipu zatekao Cala, a i da jos slikovitije docara koliko veliki podvig je on napravio. Mi jos uvijek imamo ekipu punu skarta i da Cala sad ode, opet bi bili truba ko dok nas je vodio bivsi golman Zeljeznicara i Majklov vlazni san, Sir Almir Hurtic!YNWA je napisao/la:joker90 je napisao/la:Bukvalno napisa isto sto i ja, samo malo duzu verziju.Cemu onda ovo ?joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@joker90, apsolutno si u pravu!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kad je tako jbg.. ali ne bi ja sad puno mijenjao na pauzi, samo da 2-3 pojacanja ulete odmah i to je to. Sa ovim ostalim raskinuti ugovor.
Samo jedno pitanje za raju ovdje. Kako to da bi svi voljeli vidjet Tomića u Sarajevu, a lik igr'o za Željanu?
msm, kad već ide toliki hejt prema lažnom Papetu a i ostalim štrumfovima... da se razumijemo, i ja mislim da je Tomić strašan igrač i da bi se uklopio, al' mi je malo čudno jer je ovdje izuzetak od pravila 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vala slabo ima ovih igraca na transfermarktu a da su slobodni i da su sa balkana, tanko skroz. Kontaktirao bi jedino Volkova i Nadarevića.
-
- Kontakt:
Po nekom mom mišljenju, bit ćemo respektabilan klub tek kada u svakoj liniji budemo imali skupog a naravno iznad prosjecnog igraca kao sto je Duljevic, kao sto je bio Benko, Jajalo, Cimirot.. trenutno imamo jednog extra igraca (Duljevic).
Po vašem mišljenju, koji sve naši igrači vrijede preko 200 hiljada € i za koje bi mogli uzeti preko 200k€?
Duljević, Mihojević, bez obzira na godine, mislim da Ahmetović vrijedi preko, Kadušić ako nastavi vrijedno raditi sljedeće sezone će vrijediti +200k€, Almir Bekić da nema oscilacija puno mislim da bi i on išao preko ali sa oscilacijama teško. Crnkić ako nastavi sa ovakvim igrama, sigurno vrijedi.
Kada bi prodavali igrače, koliko bi ih mogli prodati za više od 200k€?
Po vašem mišljenju, koji sve naši igrači vrijede preko 200 hiljada € i za koje bi mogli uzeti preko 200k€?
Duljević, Mihojević, bez obzira na godine, mislim da Ahmetović vrijedi preko, Kadušić ako nastavi vrijedno raditi sljedeće sezone će vrijediti +200k€, Almir Bekić da nema oscilacija puno mislim da bi i on išao preko ali sa oscilacijama teško. Crnkić ako nastavi sa ovakvim igrama, sigurno vrijedi.
Kada bi prodavali igrače, koliko bi ih mogli prodati za više od 200k€?
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beli98, benko21, Direktorcic, EastMadness, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hadzibake, Hrammm1921, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, riki46, Sinfoc1986, skoJaa i 115 gostiju.