LegendKiller je napisao/la:betton je napisao/la:LegendKiller je napisao/la:Zapatu otkupili, bonera produzio ugovor još samo da flamini ostane i moji najcrni snovi su se ostvarili! Šteta za Pazzina ako je tacno da ga nece biti 4-6 mjeseci to znaci da propusta jesenji dio sezone, to je bas hendikep odmah na startu!
Hajd popusti za Zapatu,Boga ti.
Ja kad vidim koji tvoj post,samo napadas lika.
Nek' je tebi Albetrazzi stoper po mjeri Milana..

mozes ti reci sta hoces ali ja zapatu nikad nisam napadao bez razloga i argumenata. Prvo ove sezone smo primili 15 golova glavom što je rekord u seriji a, za 99% tih golova krivi su stoperi zapata i mexes, covjek se ne zna postaviti i ne cita igru to što je neko jak ko konj neznaci da je dobar stoper. Mnogo bodova ove sezone smo prosuli njegovom krivicom, i svako ko zeli jak milan treba znati da jedan takav lik ne može biti prvi stoper ekipe koja ce se boriti za skudeto i LP, ako zelimo biti kao i ove sezone onda je uredu Zapata je za takve ekipe odlican.
Neko je spomenuo da se u Zapatu možemo pouzdati, pouzdali smo se u njega protiv siene u zadnjoj tekmi pa smo vidjeli sta smo dobili, on je kriv za gol.
Sto se tiće Albertazzia prvo pogledaj momka kako igra pa nesto pricaj. On je dijete Milana i smatram da zasluzuje šansu u Milanu, gori od ovih stopera koje sada imamo ne može biti u to sam siguran.
I kada me vec kritikujes sto napadam Zapatu, hajde mi navedi par razloga zasto bi on trebao ostati u milanu i šta je to milan dobio sa zapatom.
U pocetku je bio kritican,kao i citava ekipa,ali kako se sezona odmicala tako je i on svoja izdanja u svetom dresu dizao na jedan visi nivo.Kao sto neko napisa,nije on Silva ili Nesta(nece nikad ni biti taj kalibar),ali je svoj posao radio posteno i korektno u zadnje vrijeme.Kazes da ne zna da se postavi,po mom skromnom misljenju itekako zna ali ne moze lik da pokriva svoj dio terena i onaj njegovog partnera.Mexes previse luta u toku tekme,povuce ga igra naprijed.Nerijetko gubi lopte u tim svojim izletima i onda ostane velika rupa koju je tesko zatvorit.Da je 2 Neste u njemu,ne moze.Ali se slazemo oko jednog,mora malo da poradi na skok igri.Ima snage,ima visinu ali opet zna da kiksne.Sad ce da dodje 1 vrhuski stoper,Zapata ce da bude samo jos bolji.Stojim iza ovih svojih rijeci.
Ah,Albertazzi,znam da je dijete Milana.Pratio sam momka par utakmica,moglo bi da bude nesto od njega.Samo,treba on jos da pojede pure da bude na Zapatinom nivou,a tek sta vise.Prevelika je razlika u kvaliteti lige.Mozda ja grijesim dusu sto ovako gledam na njega,ali je to cesta pojava da se ti igraci ne snadju.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."